* שרשור בוקר - היום ה-79 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

גליה 1211

Well-known member
זה מה שטוב בעבודת הבימוי. ידעו לקחת סיטואציה דומה שתראה את ההבדלים והמוסר הכפול
אני מקווה. למרות שהקו של פרידה יהיה לבכות על כך שהיא מנתיבות ואמילי פריוולגית... משיחה על ריכולים זה יהפוך לסיפור איך היא פילסה את דרכה למרות נקודת הפתיחה הלכאורה בעייתית שלה ואמילי לא חוותה קשיים אז זה לא הוגן
בקיצור "אכלו לי שתו לי" נוסח פרידה.

yalian

Well-known member
לא, לא על אותו עיקרון.

שילה חשב על עצמו,
דיג'יי חשב על מישהו אחר.
איזה חשב על מישהו אחר,
חשב איך לא לצאת תחת שהוא כאילו שם את פרידה להדחה ומשאיר את עצמו חסין. לא חשב שזה עולה לקבוצה 1000 שקל, לא חשב על עוד שבוע של לחם עוני מים לחץ תקציב בסיסי 😆
אבל לא מאשימה אותו, היה במילכוד

ראש גזר54676534254

Well-known member
לא עשו עניין כי זה עבור פרידה לאור יש הסבר "משכנע" כשהוא מדבר עם שילה
מעניין כי אני זוכר שבן נתן להדר חסינות בתמורה לחלק מהתקציב של הכסף בתחילת העונה וגם לא עשו מזה דרמה או ריב אבל זה רק בגלל פרידה

willing

Well-known member
מעניין כי אני זוכר שבן נתן להדר חסינות בתמורה לחלק מהתקציב של הכסף בתחילת העונה וגם לא עשו מזה דרמה או ריב אבל זה רק בגלל פרידה
זה היה אולי 200 שקל. ואמילי העירה על זה נראה לי ועוד כמה. אבל מאחורי הגב ובקטנה

סטיריקון9

Well-known member
יש הבדל גדול בין בגלל פרידה לבין עבור פרידה כפי שנכתב, החסינות להדר נועדה להחזיר לה הרגשה טובה אחרי שבן העמיד אותה להדחה והרגיש לא בנוח כחבר. כל הדוגמאות מובילות למסקנה אחת שאת מי שלא אוהבים מוצאים כל צידוק לתגובת אנטי וכעס זה מתייחס לדרמה המוגזמת כלפי שילה ולהתעלמות. גם את בן אהבו הקבוצה של אור לכן זה עבר ללא ביקורת בלי שום קשר להדר.

ראש גזר54676534254

Well-known member
יש הבדל גדול בין בגלל פרידה לבין עבור פרידה כפי שנכתב, החסינות להדר נועדה להחזיר לה הרגשה טובה אחרי שבן העמיד אותה להדחה והרגיש לא בנוח כחבר. כל הדוגמאות מובילות למסקנה אחת שאת מי שלא אוהבים מוצאים כל צידוק לתגובת אנטי וכעס זה מתייחס לדרמה המוגזמת כלפי שילה ולהתעלמות. גם את בן אהבו הקבוצה של אור לכן זה עבר ללא ביקורת בלי שום קשר להדר.
זה רק דוגמא יש עוד מלא פעמים שאחרים קיבלו חסינות או העמידו להדחה או פסלו משימות בשביל כסף ולא אמרו להם כלום
וזה ממש לא מעניין מה הסיבה של בן לתת לה חסינות העובדה הוא שנתן לה חסינות וזה עלה להם כסף מהתקציב ואף אחד לא אמר כלום

סטיריקון9

Well-known member
זה רק דוגמא יש עוד מלא פעמים שאחרים קיבלו חסינות או העמידו להדחה או פסלו משימות בשביל כסף ולא אמרו להם כלום
וזה ממש לא מעניין מה הסיבה של בן לתת לה חסינות העובדה הוא שנתן לה חסינות וזה עלה להם כסף מהתקציב ואף אחד לא אמר כלום
חוזרת שוב הדוגמאות מחישות שלא עשו עניין גדול אבל כשמדובר במישהו שרבים מהבית בקונצנזוס עליו שהוא בלתי נסבל הופכים את החסינות לדרמה ולאמצעי ניגוח כמו כלפי שילה. זה אור שאמר לו שהוא לקח עבור עצמו ובחסינויות האחרות העניקו לאחר. אז כמו שאמרת הסיבה לא משנה נוצר תקדים שילה וגם כעס בעקבותיו מה הפלא שיש ביקורת?

מצב
הנושא נעול.
למעלה