yoni564712
Well-known member
מרוב שסתיו משעממת, הדיירים אפילו לא מדברים על זה.אז מה היה עם סתיו אתמול??
מרוב שסתיו משעממת, הדיירים אפילו לא מדברים על זה.אז מה היה עם סתיו אתמול??
לפחות הן לא בנות הפווארף שאפילו אחת עם השנייה הן צבועותבאיזה קטע פרידה שולחת את מיכל לקרוא לאמילי לשיחה, מה היא, אור?
ואז היא מתבאסת שההיא אמרה לא עכשיו, אחר כך.
איזו חבורת פקאצות אמאל'ה
כווווולללללןןןןןןןן חבורת פקאצות, אין הבדל ביניהן מבחינתילפחות הן לא בנות הפווארף שאפילו אחת עם השנייה הן צבועות
לא חשבתי שאחרי הבדיחה של תרימו עם לחשוף את השקרים של הדר מישהו יתעלה על זה אבל הינה הגעתכווווולללללןןןןןןןן חבורת פקאצות, אין הבדל ביניהן מבחינתי
חוץ מהדר שהיא 5% פקאצה ו-95% מהממממתתתתת
יש לי הערכה לאמילי. יש לה מעלות שלשאר אין. היא מיוחדת בעיני.כווווולללללןןןןןןןן חבורת פקאצות, אין הבדל ביניהן מבחינתי
חוץ מהדר שהיא רק 5% פקאצה ו-95% מהממממתתתתת כפרעליה 🪬
לאמילי יש מעלות שם הפסקתי לקרואיש לי הערכה לאמילי. יש לה מעלות שלשאר אין. היא מיוחדת בעיני.
כנ"ל הדר, יש לה את המעלות שלה. סוג של עצמאיות בחשיבה אצל שתיהן ויכולת כן להביע ביקורת ולהקשיב בצורה שלא נועדה לשרוף גשרים.
לעומת מלאני והקצרים שלה במע' העצבים. פרידה והאופורטוניסטיות לחסל את הצד השני. עינב גם יש לה נטיה לחסל את הצד השני ולדמיין שהיא לא פוגעת וממש ממש בוכה ורגישה אז הרגשות שלה נחשבים יותר.
אם אמילי היתה נראית אחרת וסגנון התקשורת שלה היה מראה יותר פגיעות אני חושבת שהיתה מקבלת יותר אמפתיה בקטעים מסויימים. כנל הדר
הסגנון שלהן פחות מעורר אמפתיה
אני חושבת שאמילי יכולה להיות פאקצה לפעמים אבל היא בחורה חזקה וכנה שלא פוחדת להגיד את דעתה. עם הברקודות שם ובהתחשב בגיל שלה - היא אחלהיש לי הערכה לאמילי. יש לה מעלות שלשאר אין. היא מיוחדת בעיני.
כנ"ל הדר, יש לה את המעלות שלה. סוג של עצמאיות בחשיבה אצל שתיהן ויכולת כן להביע ביקורת ולהקשיב בצורה שלא נועדה לשרוף גשרים.
לעומת מלאני והקצרים שלה במע' העצבים. פרידה והאופורטוניסטיות לחסל את הצד השני. עינב גם יש לה נטיה לחסל את הצד השני ולדמיין שהיא לא פוגעת וממש ממש בוכה ורגישה אז הרגשות שלה נחשבים יותר.
אם אמילי היתה נראית אחרת וסגנון התקשורת שלה היה מראה יותר פגיעות אני חושבת שהיתה מקבלת יותר אמפתיה בקטעים מסויימים. כנל הדר
כן, נחרצות בכללי לא מתקבלת טוביש לי הערכה לאמילי. יש לה מעלות שלשאר אין. היא מיוחדת בעיני.
והשאר רק עם ביקורת בונה לא מדברים האחד על השני רק אוהבים, מושלמים ולא מרכלים.לפחות הן לא בנות הפווארף שאפילו אחת עם השנייה הן צבועות
מישהו אמר ששאר מושלמים ולא מרכלים רק אמרתי שהן צבועות אחד עם השני ברמת טמבורוהשאר רק עם ביקורת בונה לא מדברים האחד על השני רק אוהבים, מושלמים ולא מרכלים.
המילה 'צבוע' לא רלוונטית לאח הגדולוהשאר רק עם ביקורת בונה לא מדברים האחד על השני רק אוהבים, מושלמים ולא מרכלים.
לגמריהמילה 'צבוע' לא רלוונטית לאח הגדול
להגיד צבוע זה סתם להתייפייף
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.