הדר וחיים זה לא אותו דברכבר ראינו שלמלאני *אין בעיה* לחתוך יחסים כשלא מתאים לה, באופן קר, חד ופוגע..
להדר היא עשתה את זה על הרבה הרבה פחות
לדעתי הם התאמה מושלמת …יעברו טלטלות בחוץ…אבל יסיימו יחדכתבתי אתמול שברגע שיגמר האח די ג׳יי יעשה ויברח.
התחרטתי.
נראה לי שהוא ישאר צמוד אליה עוד זמן רב.
Time is money
לחיי האופטימיותלדעתי הם התאמה מושלמת …יעברו טלטלות בחוץ…אבל יסיימו יחד
שתגיד לו שיעביר לה רק את המלח פלפל.09:53 מלאני מסבירה לפרידה בדיוק איך נשמעת המסחטה הרגשית של חיים:
לא מכבד את הגבולות שלה למרות שמעירה לו שוב ושוב,
אומר לה:
''את מקום ראשון אצלי
אני עושה לך איפה-ואיפה
אני לא מקום ראשון אצלך
את לא מגנה עלי
את אף פעם לא בצד שלי...''
מלאני לפרידה: ''זאת לא השפה שלי, כמה פעמים אני צריכה להגיד את זה??''
וואלה זה לא רחוק מזה.שתגיד לו שיעביר לה רק את המלח פלפל.
אני באמת לא מצליחה להבין מה הבעיה של מלאני להיות בוטה עם חיים ולהגיד לו שחלאס בצורה שהוא יבין.וואלה זה לא רחוק מזה.
אתמול למלאני נשבר סופית.
וגם לאור, האמת.
פשוט מאסו בו לגמרי, נקעה נפשם.
כי הוא גמדאני באמת לא מצליחה להבין מה הבעיה של מלאני להיות בוטה עם חיים ולהגיד לו שחלאס בצורה שהוא יבין.
אז הוא ייפגע.
אצל הדר זה היה על פחות מזה.
נכון, חוששת שזה יגרום להרבה ריקושטים שיזיקו לה.כי הוא גמד
+
כי למרות שלאור נשבר ממנו, הקו הרשמי של המפלגה נשאר שחיים והוא זה פוראבר 24/7,
ואולי היא חוששת מההשלכות
+
כי הוא גמד.
מי שואל אותו בכלל11:19 נועם ויוסי רוצים לארגן פעילות כיפית שהבנות מאפרות את הבנים ועושים תצוגת אופנה שהם לובשים בגדי נשים.
חיים אומר שהוא לא רוצה להשתתף, כי לדבריו ''זה איסור הלכתי מאוד ברור, שאסור ללבוש בגדי נשים''.
פארטי-פופר!
אף אחד,מי שואל אותו בכלל
יש בו משהו מה זה חשוך בדעות שלו.מי שואל אותו בכלל
אז ירדו מהרעיון בגלל הקקון הזה?11:19 נועם ויוסי רוצים לארגן פעילות כיפית שהבנות מאפרות את הבנים ועושים תצוגת אופנה שהם לובשים בגדי נשים.
חיים אומר שהוא לא רוצה להשתתף, כי לדבריו ''זה איסור הלכתי מאוד ברור, שאסור ללבוש בגדי נשים''.
פארטי-פופר!
היא תעשה לדעתך?לא מאוחר לפנות הערב בלייב לבית ולתת למלאני להעמיד פומבית את חיים כדי שיתווסף לרשימה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.