רשמתי שבקרב המעריצים (שלה). המעריצים שלה אוהבים אותה בין היתר כי היא נתפסת כאמיתית מבין הדיירים.מעתוק זכתה בתואר ''הכי אמיתית של הבית'', לא שי.
רשמתי שבקרב המעריצים (שלה). המעריצים שלה אוהבים אותה בין היתר כי היא נתפסת כאמיתית מבין הדיירים.מעתוק זכתה בתואר ''הכי אמיתית של הבית'', לא שי.
ועכשיו בחצר חוגגים את ניצחון הטרללת -שמחת ענייםלבדה מול כולם
טרוף טורף
![]()
אכן, שנה אחרונה שצופה תחת שרביטו של האח רועי עוז שנותן יד למעשים נוראיים, בי נשבעתי!כמו שצפיתי מראש. זה רק יילך ויהיה גרוע יותר ויותר. רוע כזה לא ראיתי בכל תולדות האח הגדול.
ההנאה והסיפוק שלהם לאחר ההתבריינות שלהם עליה, פשוט זוועה.כמו שצפיתי מראש. זה רק יילך ויהיה גרוע יותר ויותר. רוע כזה לא ראיתי בכל תולדות האח הגדול.
קופסאות זה כמעט פי 2למה הם לא מזמינים סגריות לבנות רגילות במקום לגלגל ....מה הפער בעלות במחיר ?
אחר כך שניר יתלונן שעם ישראל אוהב "רוע".אברהם ממשיך להתפאר בזה שהוא ישגע את סתיו עד הסוף
הוא בעננים שהיא הלכה לחדר בוכה
שי מתמוגגת ומחממת
שניר מאוהב מחדש בגיס
וזה רק כי היא הצליחה לשבת
פעם אחת
על הטאבלט.
אני לא מבינה איך האישה הזאת מצליחה לשרוד את זה.
כאברהם ממשיך להתפאר בזה שהוא ישגע את סתיו עד הסוף
שי מתמוגגת ומחממת
שניר מאוהב מחדש בגיס
פעם אחת
על הטאבלט.
כשאין סיבות טובות להתפאראברהם ממשיך להתפאר בזה שהוא ישגע את סתיו עד הסוף
שי מתמוגגת ומחממת
שניר מאוהב מחדש בגיס
פעם אחת
על הטאבלט.
הוא יצא מהכלים עוד לפני מה שאמרה לו... אחרי ההדחה של ספיר אין מי שירסן אותו, זה רק הולך ומחמיר.ליאל אומר עכשיו שהאח העיר כמה פעמים לאברהם שייכנס לבית בזמן הצעקות של ספיר והוא לא נכנס והם קיבלו על זה קנס.
כנראה שם נאמרה ההערה של סתיו כלפיו שהוציאה אותו מהכלים.
זה דווקא נשמע הרבה יותר דומה לאיך שהוא התנהג בהתחלה, לפני הזוגיות עם ספיר כשהוא היה רק עם סתיו. ספיר בהחלט מיתנה והרגיעה אותו.הוא יצא מהכלים עוד לפני מה שאמרה לו... אחרי ההדחה של ספיר אין מי שירסן אותו, זה רק הולך ומחמיר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.