כמו שחשבתי, אברם כועס על האח אבל לאל יכול להוציא את זה עליו, אז מוציא על סתיו.ליאל אומר עכשיו שהאח העיר כמה פעמים לאברהם שייכנס לבית בזמן הצעקות של ספיר והוא לא נכנס והם קיבלו על זה קנס.
כנראה שם נאמרה ההערה של סתיו כלפיו שהוציאה אותו מהכלים.
כמו שחשבתי, אברם כועס על האח אבל לאל יכול להוציא את זה עליו, אז מוציא על סתיו.ליאל אומר עכשיו שהאח העיר כמה פעמים לאברהם שייכנס לבית בזמן הצעקות של ספיר והוא לא נכנס והם קיבלו על זה קנס.
כנראה שם נאמרה ההערה של סתיו כלפיו שהוציאה אותו מהכלים.
לא הבנתי מה שורף להם שהיא מחליפה בגדים, שתעשה הצגה מה אכפת להם!!
הטענה העיקרית שעבר לה הזמן והיא לא קמה מהטבלטאחת הטענות העיקריות כנגד הישיבה של סתיו על הטאבלט היא שהיא תזמין רק ממתקים במקום אוכל.
כבר חצי שעה ששי ויובל מתלוננות שהן נאלצו להוריד "טים טם" (ממתק שוקולדי) כי לא נשאר כסף.
בחצי שעה האחרונה שצפיתי שמעתי את יובל ושי מתלוננות לפחות 3 פעמים על נושא הטים טם.הטענה העיקרית שעבר לה הזמן והיא לא קמה מהטבלט
מזל שלה, שאתמול עשו את הקנייה האמיתית ועכשיו זה היה רק בקטנה
אני מציע לסתיו לעזוב. שבועיים של התעללות נפשית לא שווים שום סכום כסף שבעולם.
שי, שניר ואברהם יגרמו לה סבל והם יהנו מכל רגע.
תעזבי את הבית, תצאי עם ראש מורם, המשחק המטופש הזה כבר חרג מכל הכללים
אני לא במינה למה היא לא מתלוננת ולמה הם לא מקבלים אזהרה, זה ממש התעללותאני מציע לסתיו לעזוב. שבועיים של התעללות נפשית לא שווים שום סכום כסף שבעולם.
אני בעד.אני מציע לסתיו לעזוב. שבועיים של התעללות נפשית לא שווים שום סכום כסף שבעולם.
והיא עושה מה שבא לה ,לא סופרת שם אף אחד ...לא רואה אותם ממטר .דוקא סתיו הודתה שהיא נהנית להשפיל אותם ולהתעלל בהם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.