ובתור בראוניז זה עבד ?ליאל מתאר את השתלשלות אירועי האפיה של סתיו מאתמול -
עשתה עיסה אחת
בהתחלה זה היה עוגת שוקולד
לא עבד
הפכה את זה למאפינס
לא עבד
הפכה את זה לסופלה
לא עבד
בסוף אומרת עשיתי בראוניז.
אם כן, אז יש איזה אחוז הצלחה.
ובתור בראוניז זה עבד ?ליאל מתאר את השתלשלות אירועי האפיה של סתיו מאתמול -
עשתה עיסה אחת
בהתחלה זה היה עוגת שוקולד
לא עבד
הפכה את זה למאפינס
לא עבד
הפכה את זה לסופלה
לא עבד
בסוף אומרת עשיתי בראוניז.
באינסטגרם התחילו להפיץ את הטרללת שלו….אצל סוויסה ..בטטה…יפעת הללי…אברהם רוצה לחסל את סתיו, לגמור אותה, לחסל אותה רגשית. אני לא מבינה למה זה משודר ואף אחד מההפקה לא עוצר את זה? זה סדיזם, התעללות, הטרדה קשה אברהם בסחרור של רוע והתעללות. אני מרחמת על סתמו כל כך וחושבת שכשהיא תצא מהמדמנה הזאת היא חייבת לתבוע את כל ההפקה ואת עוז ואברהם באופן אישי על הנזקים לתדמית שלה ועל הנזקים הנפשיים שנגרמו לה.
אי אפשר לצפות בזה, זה כמו לצפות בפורנו רשע. אתמול לא יכולתי לראות את התוכנית, יצא לי החשק הגועל עלה על גדותיו
אמן אמן אמן, למרות שמה שבאמת מגיע לו זה להיזרק לקיבינימט מהדלת האחוריתאם עוז ימציא פטנט להכניס את אברהם לרשימת ההדחה אז הוא רוצה לראות אותו מודח בשבת וכך יהיה.
לאאם עוז ימציא פטנט להכניס את אברהם לרשימת ההדחה אז הוא רוצה לראות אותו מודח בשבת וכך יהיה.
אברהם לא יודח מול ליאל ועדןאם עוז ימציא פטנט להכניס את אברהם לרשימת ההדחה אז הוא רוצה לראות אותו מודח בשבת וכך יהיה.
הוא לא רוצה שאברם יצא.אבל אם הוא ימצא דרך להוציא אחד מהם ולהכניס את אברהם?
אז הוא ימצא את הדרך לעצור את ההצבעות שאברהם הכי נמוך.
אני מאמין שאין לו ברירה, אברהם בטלטלה רגשית עמוקה, הוא חלש מנטלית והעליהום הקבוצתי והיום יומי על סתיו בראשות אהובתו חדרו לו עמוק לתודעה, הוא כמעט בטוח שסתיו שדהוא לא רוצה שאברם יצא.
ספיר לא שם.. חלאס להאשים אותהאני מאמין שאין לו ברירה, אברהם בטלטלה רגשית עמוקה, הוא חלש מנטלית והעליהום הקבוצתי והיום יומי על סתיו בראשות אהובתו חדרו לו עמוק לתודעה, הוא כמעט בטוח שסתיו שד
לפי התדרוך שעבר ליאל כדי להרגיע אברהם, כך זה נראה. השאלה אם מרחיק לכת ורוצה אותו כזוכה?הוא לא רוצה שאברם יצא.
''תומכי ספיר''אברהם לא יודח מול ליאל ועדן
בטח כשסתיו מועמדת ואז הקהל שלה לא יכול לעשות תרגיל ספיר
תומכי ספיר בכלל מצביעים לאברהם?
אני לא מעודכנת..
אמן !!אם עוז ימציא פטנט להכניס את אברהם לרשימת ההדחה אז הוא רוצה לראות אותו מודח בשבת וכך יהיה.
קנה 10 חבילות טבק.אברם ניצל את התקציב האישי שלו?
מה הסכום ומה הזמין?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.