** שרשור בוקר - היום ה-9 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

בוףףברכה

Well-known member
אני ממש לא אוהב שעידן ואמילי העלו הילוך. הם נראים טוב ביחד, אבל מוטב שישארו לחוד.
עדיין לא גיבשתי דעה לגבי הקשר של שניהם...
אני רואה שמתפתח משהו...
נגיעות קטנות...קצת יחס וקירבה...
לעומת הקשרים הזוגיים שהתחילו שם בבום...
זה נחשב לאט....

nicknick

Well-known member
עדיין לא גיבשתי דעה לגבי הקשר של שניהם...
אני רואה שמתפתח משהו...
נגיעות קטנות...קצת יחס וקירבה...
לעומת הקשרים הזוגיים שהתחילו שם בבום...
זה נחשב לאט....
אני אוהבת לצפות בזה...
יש משהו נחמד בלראות את זה נרקם לאט...
קשר אחד ב"עונת הסטרואידים" שהוא לא על סטרואידים.

zoecho

Well-known member
כמה מילים על אמילי ונועם. נועם היה לגמרי Over doing ביחס לאמילי, בכל סשן חיזור הוא שם תג מחיר בצורת דרישה לחיבוק או משהו וגם לא שמר על מרחב פרטיות. היא אמרה לו "ידידות" והוא ניצל כל הזדמנות לעבור לפסים "רומנטיים" - עלק

בוףףברכה

Well-known member
כמה מילים על אמילי ונועם. נועם היה לגמרי Over doing ביחס לאמילי, בכל סשן חיזור הוא שם תג מחיר בצורת דרישה לחיבוק או משהו וגם לא שמר על מרחב פרטיות. היא אמרה לו "ידידות" והוא ניצל כל הזדמנות לעבור לפסים "רומנטיים" - עלק
אצל נועם ואמילי זה התחיל נורא נורא מהוסס מצידו....
הוא כלל לא הבין מה הוא מרגיש כלפיה...
התייעץ עם דיירים אם בכלל הוא יעשה צעד לקראת...
כן רצה ..לא רצה...,כמו..
ברווז צולע...

alesandro2

Well-known member
לא
לפני הקשר עם עידן, בשיחה שלה עם הדר היא לא הכחישה פוטנציאל לזוגיות עם נועם, להיפך

רות 1234

Well-known member
אני צנצנת אם אמילי באמת מעוניינת בעידן הצנוני. למרות שבעצם גם היא צנונית, אז אולי זה מסתדר. שניהם יחד - פצצת שיעמום מבחינתי

alesandro2

Well-known member
אני צנצנת אם אמילי באמת מעוניינת בעידן הצנוני. למרות שבעצם גם היא צנונית, אז אולי זה מסתדר. שניהם יחד - פצצת שיעמום מבחינתי
היא מעוניינת, לא בטוח שעידן בקטע זוגיות
הוא יותר המנטור שלה

zoecho

Well-known member
היא שומרת לעצמה את כל האפשרויות פתוחות אפילו שברור לעין שזה לא באמת מעניין אותה

katy2022

Well-known member
מדמיינת את כל גברברי הבית בזוגיות עם פרידה….זה היה הרבה יותר סוער ומעניין מאשר כל הזוגות המתהווים שם
פרידה עם עידן
פרידה עם דני
פרידה עם אור
פרידה עם חיים
פרידה עם התאומים
😂😂😂

ראש גזר 2225577654

Well-known member
מדמיינת את כל גברברי הבית בזוגיות עם פרידה….זה היה הרבה יותר סוער ומעניין מאשר כל הזוגות המתהווים שם
פרידה עם עידן
פרידה עם דני
פרידה עם אור
פרידה עם חיים
פרידה עם התאומים
😂😂😂
פרידה עם סאונדמן הגרוע
פרידה עם הצלם
פרידה עם שואב
פרידה עם הפתיתים עם בצל ובלי בצל

טוויגיי

Well-known member
אפשר לשלב קוראת בקפה במשימה
מספרת להם דברים והם צריכים לנחש אם קרו .. מידע על דיירים או דברים שנאמרו .. ואינסוף שכאלה
אבל, עוז.

מצב
הנושא נעול.
למעלה