גם אני לאחרונה.אני מחבבת את פרידה, היא מעניינת
גם אני לאחרונה.אני מחבבת את פרידה, היא מעניינת
עדיין לא גיבשתי דעה לגבי הקשר של שניהם...אני ממש לא אוהב שעידן ואמילי העלו הילוך. הם נראים טוב ביחד, אבל מוטב שישארו לחוד.
אני אוהבת לצפות בזה...עדיין לא גיבשתי דעה לגבי הקשר של שניהם...
אני רואה שמתפתח משהו...
נגיעות קטנות...קצת יחס וקירבה...
לעומת הקשרים הזוגיים שהתחילו שם בבום...
זה נחשב לאט....
אצל נועם ואמילי זה התחיל נורא נורא מהוסס מצידו....כמה מילים על אמילי ונועם. נועם היה לגמרי Over doing ביחס לאמילי, בכל סשן חיזור הוא שם תג מחיר בצורת דרישה לחיבוק או משהו וגם לא שמר על מרחב פרטיות. היא אמרה לו "ידידות" והוא ניצל כל הזדמנות לעבור לפסים "רומנטיים" - עלק
לפני הקשר עם עידן, בשיחה שלה עם הדר היא לא הכחישה פוטנציאל לזוגיות עם נועם, להיפךכמה מילים על אמילי ונועם. נועם היה לגמרי Over doing ביחס לאמילי, בכל סשן חיזור הוא שם תג מחיר בצורת דרישה לחיבוק או משהו וגם לא שמר על מרחב פרטיות. היא אמרה לו "ידידות" והוא ניצל כל הזדמנות לעבור לפסים "רומנטיים" - עלק
היא מעוניינת, לא בטוח שעידן בקטע זוגיותאני צנצנת אם אמילי באמת מעוניינת בעידן הצנוני. למרות שבעצם גם היא צנונית, אז אולי זה מסתדר. שניהם יחד - פצצת שיעמום מבחינתי
היא שומרת לעצמה את כל האפשרויות פתוחות אפילו שברור לעין שזה לא באמת מעניין אותהאני צנצנת אם אמילי באמת מעוניינת בעידן הצנוני. למרות שבעצם גם היא צנונית, אז אולי זה מסתדר. שניהם יחד - פצצת שיעמום מבחינתי
*ממזמז* . תום בטח מקנא בעידן. הוא בטח חשב שהזוגיות היחידה בבית תהיה שלו עם הדר. עכשו יש לו מתחרים.13:19 עידן מזמזם לאמילי את הירך.
פרידה עם סאונדמן הגרועמדמיינת את כל גברברי הבית בזוגיות עם פרידה….זה היה הרבה יותר סוער ומעניין מאשר כל הזוגות המתהווים שם
פרידה עם עידן
פרידה עם דני
פרידה עם אור
פרידה עם חיים
פרידה עם התאומים
![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.