** שרשור בוקר - היום ה-90 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

Maybe Mary

Well-known member
מנהל
בוקר טוב

לאחר מס' דיווחים שקיבלתי אני מבהירה
אין שום בעיה או משהו לא תקין לקרוא לדייר בריון אם ככה מי שכתב עליו רואה אותו
ניתן לנהל על זה דיון (והיה דיון מעולה בין טורטי לעוד כמה חברי פורום וזה לא גלש למשהו לא תקין, פשוט דיון)
כל אחד רואה מהעיניים שלו את הדיירים, כל אחד יתייג אותם כמו שנראה לו
כי תמיד זווית הראייה תהיה שונה בין הגולשים, אחד יראה דיייר כמקסים ואחד יראה אותו כבריון, התנהלות של דיירים תמיד תהיה שונה מנקודות ראייה שונות.
זה לחלוטין תקין
אין פה שום מעבר על חוקי הפורום

tarimulu

Well-known member

בהמשך לשיר הבוקר, לפני כמה ימים מלאני דיברה עם חיים על זה שהיא מתה על השיר הזה, ועל הסדרה חברים. נזכרו בסצינות נבחרות וכו'.

חיים הציע שתשתמש בשיר הזה לחופה עם אביב.

קיצר גאיה הולכת מחר. עצוב.

yalian

Well-known member

בהמשך לשיר הבוקר, לפני כמה ימים מלאני דיברה עם חיים על זה שהיא מתה על השיר הזה, ועל הסדרה חברים. נזכרו בסצינות נבחרות וכו'.

יבאס אותי שדווקא היא תלך ולא מיכצ'-שילה-דיג'יי-דני
אבל גם מובן לי
בגדול אני רואה אותה כרגע כ''דיירת צנונית מאזנת'' גם לי וגם לחלק מהדיירים, היא נותנת פרופורציות למי שנכנס לסרטים, אבל בעצמה לא מתערבת בכלום, לא מתבחבשת, לא מתחרקשת, לא משתפת, זה מי שהיא (וזה בסדר 😄),
אולי עוז החליט להשאיר לפרידה את דיג'יי,
ואז הוא לא צריך אותה יותר.

yalian

Well-known member
9:29 דני ושילה בפינת העישון, מנסים להזכר מאיזו סדרה הגיע שיר הבוקר,
מלאני יושבת לידם שתוקה לא מגיבה בכלל,
אני בספק אם היא שם.
מ.ש.ל

עריכה:
9:33 אומרת להם 🤣

svtar25

Well-known member
9:29 דני ושילה בפינת העישון, מנסים להזכר מאיזו סדרה הגיע שיר הבוקר,
מלאני יושבת לידם לא מגיבה בכלל,
אני בספק אם היא שם.
מ.ש.ל
בוקר טוב,
מה הם לא צפו ב "Friends" ? הבת שלי יודעת כל מילה ומילה ומדקלמת בעל פה ...בגלל הסידרה הזאת למדה אנגלית מעולה. איך אפשר לא להיזכר בפתיחת של "חברים"? כבר המוח הלך להם.

מרגוליקו

Well-known member
בוקר טוב,
מה הם לא צפו ב "Friends" ? הבת שלי יודעת כל מילה ומילה ומדקלמת בעל פה ...בגלל הסידרה הזאת למדה אנגלית מעולה. איך אפשר לא להיזכר בפתיחת של "חברים"? כבר המוח הלך להם.
כל פעם שאני שומעת את השיר הזה אני נעצבת אל ליבי כי אחד מהם כבר איננו.

katy2022

Well-known member
בוקר טוב,
חלק צפו ..חלק לא… הייתה שיחה ארוכה בין חיים מלאני די-ג׳יי ונועם על הסידרה…נזכרו במלא סצנות

svtar25

Well-known member
בוקר טוב ,
שני נושאים מהלילה של אתמול חלקית קשורים זה בזה.
1. שיחת נועם יוסי - נועם מאשים את שילה במשחק הזה שהוא מנקה כל הזמן אבל לא נקי, נשאר לכלוך. נועם מבלבל בין משחק למחלה, לשילה יש ocd הוא חייב לנקות ולסדר לא כדאי שיהיה נקי אלה פשוט לעשות את הפעולה. אבל נועם לא פסיכיאטר והאמת גם אני לא, אבל יש לשילה הפרעה בלי שאני יהיה פסיכיאטר.
2. אתמול הייתה שיחה ב00.01 ודקה אחרי ששילה עזב את הספסל בין אור לדני. כאשר שילה הולך דני מתפקע מצחוק,
אור זורק "אי בודד, אמרתי לה איזה סטלבט עשינו עליה בחדר".
דני : "איזה קטע שזה קרע אתמול, היא משוגעת אמילי, לא רואה בעיניים".
לאחר מכן אור נכנס לחדר לפני כיבוי אורות צועק "אי בודד"
עכשיו כל הלילה שברתי ראש למה "אי בודד" ואז ירד לי האסימון. כאשר שילה נכנס הוא אמר שהדיירת שלא היה רוצה להתקע איתה באי בודד זו אמילי.
יכול להיות שאתמול קרה משהו בזמן שידור הפרק בין אמילי לשילה, יש סיכוי שהיא הזכירה לשילה "שהוא לא רצה להתקע איתה באי בודד."

מרגוליקו

Well-known member

מאוד קשה לי להאמין ואם כן זה מאוד עצוב שעוז מעדיף להוציא דיירת איכותית במקום כמה איך אני אכנה אותם? מיותרים? אפסים?
תתחליטו אתם.

wellcome2

Well-known member

אז מה עוז קובע את המודח מראש?

מצב
הנושא נעול.
למעלה