אחרי שחיים יצא מהבית, הכל בשבילה עכשיו הרבה יותר קל. לא לגמרי אבל אין ספק שהיא מרגישה הרבה יותר נוחלמלאני יש יכולת מדהימה להתנתק, ככה היא שומרת על שפיותה בבית מלא מדרובים.
ראיתי ניתוקים שלה גם כשחיים היה. ככה היא הצליחה להתמודד עם הסטוקר המעצבן הזה בלי לשלוח אותו לקיביני צ׳ורץ׳.אחרי שחיים יצא מהבית, הכל בשבילה עכשיו הרבה יותר קל. לא לגמרי אבל אין ספק שהיא מרגישה הרבה יותר נוח
הלוואי שהפעם אתה טועהלא באמת חותם שבגלל השיר היא תודח מחר, אבל אם הולכים על המסורת של לייחס פה חשיבות לשירי הבוקר, מעניין מאוד התזמון ובחירת השיר בהקשר הזה, הקטע של מלאני על התייחסות לשיר ולסדרה נמשך כמעט חצי שעה ב-26 לפני שחיים הודח
מצד שני, ההדחה מחר ולא היום אז לכאורה גם לפי תיאוריית השירים, השיר של מחר אמור להיות יותר רמז מהיום
גם אניהלוואי שהפעם אתה טועה
ברור שאנחנו לא יודעיםלא באמת חותם שבגלל השיר היא תודח מחר, אבל אם הולכים על המסורת של לייחס פה חשיבות לשירי הבוקר, מעניין מאוד התזמון ובחירת השיר בהקשר הזה, הקטע של מלאני על התייחסות לשיר ולסדרה נמשך כמעט חצי שעה ב-26 לפני שחיים הודח
מצד שני, ההדחה מחר ולא היום אז לכאורה גם לפי תיאוריית השירים, השיר של מחר אמור להיות יותר רמז מהיום
אמןברור שאנחנו לא יודעים
אבל זה לא יהיה מפתיע....
לרגע חשבתי שדיג'יי הולך
אבל נראה שהוא ופרידה ממשיכים בסיבוכיישן בקטע טוב....
מצד שני, העריכה של הפרק של שבת יכולה להיות הכי מיכל עפה
אור מקבל מידע מההפקהדני התערב עם פרידה שמחר יודיעו להם על תאריך הגמר
אור: זה יהיה ב21.9
(שניהם צודקים, לירון אמרה שמחר זה יוכרז להם)
אז ממי פרידה מקבלת מידע?אור מקבל מידע מההפקה
איזה מידע?אז ממי פרידה מקבלת מידע?
או שאצלה זה אינטואיציה
מתי תאריך הגמר.איזה מידע?
אור אמר שהגמר ב 21.9 לא פרידהמתי תאריך הגמר.
הגבתי לדברייך הקודמים
פרידה זה ישירות מהיוניברסאז ממי פרידה מקבלת מידע?
או שאצלה זה אינטואיציה
מה שמזכיר ליאור מקבל מידע מההפקה
אני לא חושבת שזה על המזוודה.מה שמזכיר לי
אתמול אמילי ודני דיברו על שילה בחצר
דני אמר משהו כמו "נראה לי שבסוף הוא הלך לפרוק בחדר האח, הוא כבר חצי שעה שם"
(אולי את המזוודה מהאריזות להדחה שמשום מה לא פרק באותו לילה אלא באיחור רב)
אמילי אמרה משהו כמו "אמיתי הוא חצי שעה כבר אצל האח?"
ואז ישר העבירו לאור בחדר שינה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.