הבחורה זו הדר והבחור קשה לזהות כי הסמליל מסתיר את הראש שלו אבל מאחר והוא גבוה זה או דני או די ג׳יי.יש בתמונה שלישיה.
דני, ועוד 2 (לא יודעת שמות).
קודם היתה גם פרידה, ולא כל כך התייחסו אליה.
יכול להיות שלא אוהבים אותה ?
תודה.הבחורה זו הדר והבחור קשה לזהות כי הסמליל מסתיר את הראש שלו אבל מאחר והוא גבוה זה או דני או די ג׳יי.
לגבי פרידה- הם פוחדים ממנה כי היא חזקה בחוץ.
זה מידע שאורית סיפרה לאור בכניסה השניה שלה.
נכון. המוסתר זה דני.תודה.
המוסתר זה דני, היחיד שזיהיתי מהשלישיה.
הפחד שלהם מבוסס (כלומר האם היא באמת חזקה בחוץ) ?
(I hope so)
או שזו פרנויה ?
הבחור היושב זה אור. לגבי הבחורה, לא בטוחה שזו הדר. לפי השיער המלא יותר נראה לי שאולי זו מיכל. והעומד זה דני.הבחורה זו הדר והבחור קשה לזהות כי הסמליל מסתיר את הראש שלו אבל מאחר והוא גבוה זה או דני או די ג׳יי.
לגבי פרידה- הם פוחדים ממנה כי היא חזקה בחוץ.
זה מידע שאורית סיפרה לאור בכניסה השניה שלה.
לא נראה לי שמלאני תודח. למה שזאת תהיה היא? כאילו ברור שיש סיכוי לכל אחד להיות מודח, ואחרי מקרה עידן יש סיכוי להכל, אבל זאת הדחה של כל הבית " שילה. מיכל, דיג'י , אפילו דני יכולים ללכת לפניי מלאני. אני מבינה שאין למלאני עלילה והיא מנותקת לחלוטין. ותכלס בעלי לא מבין מה היא עדיין עושה שםהמצלמה יותר מידי על מלאני. זה מלחיץ אותי
אני מקווה שאת צודקתלא נראה לי שמלאני תודח. למה שזאת תהיה היא? כאילו ברור שיש סיכוי לכל אחד להיות מודח, ואחרי מקרה עידן יש סיכוי להכל, אבל זאת הדחה של כל הבית " שילה. מיכל, דיג'י , אפילו דני יכולים ללכת לפניי מלאני. אני מבינה שאין למלאני עלילה והיא מנותקת לחלוטין. ותכלס בעלי לא מבין מה היא עדיין עושה שם
ירד לה קצת האוויר בימים האחרונים.פרידה כבר בקושי אומרת 'באיש'
ירד לפרידה הרבה אוויר אחרי ריב עם אמילי, זה באיזה מקום שבר אותה וגם דיג'יירד לה קצת האוויר בימים האחרונים.
נכון.ירד לפרידה הרבה אוויר אחרי ריב עם אמילי, זה באיזה מקום שבר אותה וגם דיג'י
מאיזה בחינה ירד האוויר? לאחרונה היא באנרגיות שיא….אתמול בכלל הייתה אנרג׳ייזר בהפרעהירד לפרידה הרבה אוויר אחרי ריב עם אמילי, זה באיזה מקום שבר אותה וגם דיג'י
אני רואה שהיא מהורהרת הרבה, יותר שקטה, ולפעמים עצובהמאיזה בחינה ירד האוויר? לאחרונה היא באנרגיות שיא….אתמול בכלל הייתה אנרג׳ייזר בהפרעה
כמו כל בן אדם נורמאלי…לפעמים שמחים…לפעמים עצובים…לפעמים שקטים….אני רואה שהיא מהורהרת הרבה, יותר שקטה, ולפעמים עצובה
יכול להיותכמו כל בן אדם נורמאלי…לפעמים שמחים…לפעמים עצובים…לפעמים שקטים….
גאות ושפל
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.