** שרשור בוקר - היום ה-90 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

KAPSULA1

Well-known member
נראה שהוחלט כשהוא נכנס שהוא מחליף את חיים בגמר
בגלל זה שמרו עליו בהדחות הראשונות
עוז חייב חדש בגמר. תמיד. אחי ומיכל לא מספיק חזקים ובולטים בשביל להגיע לשם. הוא גם אמר לאמילי שהוא בגמר, כנראה יודע משהו. בדיוק כמו קוצרי עונה שעברה, או שהוא חי באילוז ומשכנע את עצמו

katy2022

Well-known member
עוז חייב חדש בגמר. תמיד. אחי ומיכל לא מספיק חזקים ובולטים בשביל להגיע לשם. הוא גם אמר לאמילי שהוא בגמר, כנראה יודע משהו. בדיוק כמו קוצרי עונה שעברה, או שהוא חי באילוז ומשכנע את עצמו
כנראה חי באילוז' קונפיוז' 😂

ראש גזר54676534254

Well-known member
דני ומלאני לא.
זה בין יוסי, נועם ושילה (פשוט כי האח אוהב אותם) ומנסה לייצר שהם מביאים משהו ערכי
אין בשילה שום דבר ערכי
יוסי הוא הדייר האהוב הזה שמודח קצת לפני הגמר כמו בכול עונה
ונועם לא נראה לי שיגיע לגמר

KAPSULA1

Well-known member
מי מועמד להדחה? כולם?
קולקטיבית. הצבעה נפתחת מחר בתחילת השידור לכשעתיים. בסוף הפרק מודח. תמיד יש הפתעות בהדחות כאלה אלא אם כן אחי ומיכל לא הצליחו לגבור באהדה על הותיקים. לדעתי שילהמוגן על ידי עוז בהדחה, עוז המופרע עדיין חולם שיקרה משהו בינו לבין אמילי למרות שרומנטית היא לא סופרת אותו רק בלהעביר את השעמום ומישהו שירים לה אגו

katy2022

Well-known member
שמים להם שירים "חולם כמו יוסף" מהרשימה של יוסי
לפני זה שמו "אולי הפעם" של עידן רייכל והתמקדו על פרידה

"אולי הפעם יישאר
הבחור שאותו אני אוהבת
ואתן לו את ליבי, את כל כוחי
שיבוא וייכנס בדלת"

רמזים?

KAPSULA1

Well-known member

"אולי הפעם יישאר
הבחור שאותו אני אוהבת
שיבוא וייכנס בדלת"

רמזים?
השיר מחר בבוקר קובע יותר.
כמו ששמו אצל עידן שידענו שעוז משחרר אותו וגם ברביעי בבוקר לחיים והודח

katy2022

Well-known member
השיר מחר בבוקר קובע יותר.
כמו ששמו אצל עידן שידענו שעוז משחרר אותו וגם ברביעי בבוקר לחיים והודח
אצל קורלי זה היה הכי ברור...שמו לה שיר של ביונסה נראה לי שהיא שרה כמה ימים לפני...
מה שמו ביום שעידן הודח?

newhere333

Active member

"אולי הפעם יישאר
הבחור שאותו אני אוהבת
שיבוא וייכנס בדלת"

רמזים?
כן אומרים לאמילי ששילה יגיע לגמר
שתתחיל איתו משהו כבר
כולם רואים שהיא בקטע

Christina 1001

Well-known member
נכתב ע"י לך!:
מתחילת העונה יורד לחייה של דיירת שלא עשתה לו כלום
רק בגלל שהיא לא שמה עליו
אם זאת לא בריונות, בריונות מהי?!
ורק בגלל שהוא גם ערס הוא מועמד לזכיה
אם הוא לא היה
אז הוא היה מזמן כבר עף
זה מה שעמך ישראל אוהבים.
לא יורד לה לחיים ולא כלום. הוא שומר ממנה מרחק והחטא היחיד שלו זה שהוא ממשיך לעסוק בה באובססיביות.
הוא לא מחפש סיבות לפתוח עליה, הוא לא מייצר שום תקשורת איתה. אבל כן, הוא ממש לא מחבב אותה.
הוא באמת ניסה לייצר איתה סוג של שלום בית כשהדבר היחיד שביקש ממנה היה לא להתערב בדברים שנוגעים לו ולא לה.
אם היא באמת היתה מחפשת שלום, היא היתה מבינה שבסה"כ הבקשה שלו היא סבירה.
היתה מבינה שכמו שהיא לא אוהבת שאנשים מתערבים במריבות שלה עם אחרים, ככה גם היא יכולה לשחרר כשזה לא נוגע לה.
אבל היא אוהבת את הקונספט של אור vs הדר הרבה יותר ממה שנדמה לך. ולכן התעקשה על זכותה להתערב במקום לנסות להגיע לעמק השווה ולהימנע מעימותים מיותרים עם אדם שבכל מקרה הם לא היו הופכים לחברים הכי טובים בבית, אבל בהחלט יכלו להתנהל בתרבותיות אחד עם השני.

אור והדר די דומים, שניהם מרכז היקום של ההורים שלהם וחיים בתחושה שהם אצולה.
ההבדל הוא שאצל הדר זה גם מלווה בהמון כסף וכל מיני קיצורי דרך והטבות שלאור לא היו, מה גם שהיא מתפארת בזה לא מעט.

ראש גזר54676534254

Well-known member
לא יורד לה לחיים ולא כלום. הוא שומר ממנה מרחק והחטא היחיד שלו זה שהוא ממשיך לעסוק בה באובססיביות.
הוא לא מחפש סיבות לפתוח עליה, הוא לא מייצר שום תקשורת איתה. אבל כן, הוא ממש לא מחבב אותה.
הוא באמת ניסה לייצר איתה סוג של שלום בית כשהדבר היחיד שביקש ממנה היה לא להתערב בדברים שנוגעים לו ולא לה.
אם היא באמת היתה מחפשת שלום, היא היתה מבינה שבסה"כ הבקשה שלו היא סבירה.
היתה מבינה שכמו שהיא לא אוהבת שאנשים מתערבים במריבות שלה עם אחרים, ככה גם היא יכולה לשחרר כשזה לא נוגע לה.
אבל היא אוהבת את הקונספט של אור vs הדר הרבה יותר ממה שנדמה לך. ולכן התעקשה על זכותה להתערב במקום לנסות להגיע לעמק השווה ולהימנע מעימותים מיותרים עם אדם שבכל מקרה הם לא היו הופכים לחברים הכי טובים בבית, אבל בהחלט יכלו להתנהל בתרבותיות אחד עם השני.

אור והדר די דומים, שניהם מרכז היקום של ההורים שלהם וחיים בתחושה שהם אצולה.
ההבדל הוא שאצל הדר זה גם מלווה בהמון כסף וכל מיני קיצורי דרך והטבות שלאור לא היו, מה גם שהיא מתפארת בזה לא מעט.
הבעיה לא ידוע אם ראית את סצנת הנקניקיות שהייתה אבל הוא סומך יותר מידי על אנשים סכסכנים שמעבירים חצאי מידע

Christina 1001

Well-known member
הבעיה לא ידוע אם ראית את סצנת הנקניקיות שהייתה אבל הוא סומך יותר מידי על אנשים סכסכנים שמעבירים חצאי מידע
לא ראיתי אבל קראתי. אני מניחה שהוא יקפוץ על כל דבר כזה כי הוא מאוד לא מחבב אותה, בלשון המעטה.

ראש גזר54676534254

Well-known member
לא ראיתי אבל קראתי. אני מניחה שהוא יקפוץ על כל דבר כזה כי הוא מאוד לא מחבב אותה, בלשון המעטה
גם היא אותו דבר כמו שיהיה עם מרק בשלב הזה זה הדדי פשוט שהיא אחר כך הולך לאח ובוכה אז גורם לו להיראות כאילו הוא היחיד שאשם בזה

Christina 1001

Well-known member
גם היא אותו דבר כמו שיהיה עם מרק בשלב הזה זה הדדי פשוט שהיא אחר כך הולך לאח ובוכה אז גורם לו להיראות כאילו הוא היחיד שאשם בזה
בול. לא ראיתי את אור בוכה אצל האח. את הדר ראיתי מתחילת העונה.
היא משתמשת בזה יופי.

mariamma 86

Well-known member
זה כמו להגיד
ביבי לא אשם
אנשים אחרים שהוא סומך עליהם משפיעים עליו

קל לזרוק אחריות על מישהו אחר
אור אובססיבי ברמות קשות
וזה מניע אותו כל הזמן

ראש גזר54676534254

Well-known member
זה כמו להגיד
ביבי לא אשם
אנשים אחרים שהוא סומך עליהם משפיעים עליו

קל לזרוק אחריות על מישהו אחר
אור אובססיבי ברמות קשות
וזה מניע אותו כל הזמן
אני מדבר רק ספציפית על המקרה עם הנקניקיות הוא לא היה קורה לא היו באים ומדליקים אותו סתם עם שקרים הוא לא היה עושה מזה בלאגן

yalian

Well-known member
רציני יוסי לא יודע מה זה "כהה"? :eek:
(מדברים על צבע של בגדים)

מצב
הנושא נעול.
למעלה