newhere333
Active member
נראה שהוחלט כשהוא נכנס שהוא מחליף את חיים בגמרלמה ששילה יהיה בגמר? אחד הלא אהובים בפער
בגלל זה שמרו עליו בהדחות הראשונות
נראה שהוחלט כשהוא נכנס שהוא מחליף את חיים בגמרלמה ששילה יהיה בגמר? אחד הלא אהובים בפער
עוז חייב חדש בגמר. תמיד. אחי ומיכל לא מספיק חזקים ובולטים בשביל להגיע לשם. הוא גם אמר לאמילי שהוא בגמר, כנראה יודע משהו. בדיוק כמו קוצרי עונה שעברה, או שהוא חי באילוז ומשכנע את עצמונראה שהוחלט כשהוא נכנס שהוא מחליף את חיים בגמר
כנראה חי באילוז' קונפיוז'עוז חייב חדש בגמר. תמיד. אחי ומיכל לא מספיק חזקים ובולטים בשביל להגיע לשם. הוא גם אמר לאמילי שהוא בגמר, כנראה יודע משהו. בדיוק כמו קוצרי עונה שעברה, או שהוא חי באילוז ומשכנע את עצמו
אין שום הגיון שהוא יהיה בגמרנראה שהוחלט כשהוא נכנס שהוא מחליף את חיים בגמר
דני ומלאני לא.לדעתי החמישייה תיהיה הדר אור פרידה בטוח והשניים הנוספים דני ומלאני
אין בשילה שום דבר ערכידני ומלאני לא.
זה בין יוסי, נועם ושילה (פשוט כי האח אוהב אותם) ומנסה לייצר שהם מביאים משהו ערכי
קולקטיבית. הצבעה נפתחת מחר בתחילת השידור לכשעתיים. בסוף הפרק מודח. תמיד יש הפתעות בהדחות כאלה אלא אם כן אחי ומיכל לא הצליחו לגבור באהדה על הותיקים. לדעתי שילהמוגן על ידי עוז בהדחה, עוז המופרע עדיין חולם שיקרה משהו בינו לבין אמילי למרות שרומנטית היא לא סופרת אותו רק בלהעביר את השעמום ומישהו שירים לה אגומי מועמד להדחה? כולם?
השיר מחר בבוקר קובע יותר.שמים להם שירים "חולם כמו יוסף" מהרשימה של יוסי
לפני זה שמו "אולי הפעם" של עידן רייכל והתמקדו על פרידה
"אולי הפעם יישאר
הבחור שאותו אני אוהבת
ואתן לו את ליבי, את כל כוחי
שיבוא וייכנס בדלת"
רמזים?
אצל קורלי זה היה הכי ברור...שמו לה שיר של ביונסה נראה לי שהיא שרה כמה ימים לפני...השיר מחר בבוקר קובע יותר.
כמו ששמו אצל עידן שידענו שעוז משחרר אותו וגם ברביעי בבוקר לחיים והודח
כן אומרים לאמילי ששילה יגיע לגמרשמים להם שירים "חולם כמו יוסף" מהרשימה של יוסי
לפני זה שמו "אולי הפעם" של עידן רייכל והתמקדו על פרידה
"אולי הפעם יישאר
הבחור שאותו אני אוהבת
ואתן לו את ליבי, את כל כוחי
שיבוא וייכנס בדלת"
רמזים?
לא יורד לה לחיים ולא כלום. הוא שומר ממנה מרחק והחטא היחיד שלו זה שהוא ממשיך לעסוק בה באובססיביות.נכתב ע"י לך!:
מתחילת העונה יורד לחייה של דיירת שלא עשתה לו כלום
רק בגלל שהיא לא שמה עליו
אם זאת לא בריונות, בריונות מהי?!
ורק בגלל שהוא גם ערס הוא מועמד לזכיה
אם הוא לא היה
אז הוא היה מזמן כבר עף
זה מה שעמך ישראל אוהבים.
הבעיה לא ידוע אם ראית את סצנת הנקניקיות שהייתה אבל הוא סומך יותר מידי על אנשים סכסכנים שמעבירים חצאי מידעלא יורד לה לחיים ולא כלום. הוא שומר ממנה מרחק והחטא היחיד שלו זה שהוא ממשיך לעסוק בה באובססיביות.
הוא לא מחפש סיבות לפתוח עליה, הוא לא מייצר שום תקשורת איתה. אבל כן, הוא ממש לא מחבב אותה.
הוא באמת ניסה לייצר איתה סוג של שלום בית כשהדבר היחיד שביקש ממנה היה לא להתערב בדברים שנוגעים לו ולא לה.
אם היא באמת היתה מחפשת שלום, היא היתה מבינה שבסה"כ הבקשה שלו היא סבירה.
היתה מבינה שכמו שהיא לא אוהבת שאנשים מתערבים במריבות שלה עם אחרים, ככה גם היא יכולה לשחרר כשזה לא נוגע לה.
אבל היא אוהבת את הקונספט של אור vs הדר הרבה יותר ממה שנדמה לך. ולכן התעקשה על זכותה להתערב במקום לנסות להגיע לעמק השווה ולהימנע מעימותים מיותרים עם אדם שבכל מקרה הם לא היו הופכים לחברים הכי טובים בבית, אבל בהחלט יכלו להתנהל בתרבותיות אחד עם השני.
אור והדר די דומים, שניהם מרכז היקום של ההורים שלהם וחיים בתחושה שהם אצולה.
ההבדל הוא שאצל הדר זה גם מלווה בהמון כסף וכל מיני קיצורי דרך והטבות שלאור לא היו, מה גם שהיא מתפארת בזה לא מעט.
לא ראיתי אבל קראתי. אני מניחה שהוא יקפוץ על כל דבר כזה כי הוא מאוד לא מחבב אותה, בלשון המעטה.הבעיה לא ידוע אם ראית את סצנת הנקניקיות שהייתה אבל הוא סומך יותר מידי על אנשים סכסכנים שמעבירים חצאי מידע
גם היא אותו דבר כמו שיהיה עם מרק בשלב הזה זה הדדי פשוט שהיא אחר כך הולך לאח ובוכה אז גורם לו להיראות כאילו הוא היחיד שאשם בזהלא ראיתי אבל קראתי. אני מניחה שהוא יקפוץ על כל דבר כזה כי הוא מאוד לא מחבב אותה, בלשון המעטה
בול. לא ראיתי את אור בוכה אצל האח. את הדר ראיתי מתחילת העונה.גם היא אותו דבר כמו שיהיה עם מרק בשלב הזה זה הדדי פשוט שהיא אחר כך הולך לאח ובוכה אז גורם לו להיראות כאילו הוא היחיד שאשם בזה
זה כמו להגידהבעיה לא ידוע אם ראית את סצנת הנקניקיות שהייתה אבל הוא סומך יותר מידי על אנשים סכסכנים שמעבירים חצאי מידע
אני מדבר רק ספציפית על המקרה עם הנקניקיות הוא לא היה קורה לא היו באים ומדליקים אותו סתם עם שקרים הוא לא היה עושה מזה בלאגןזה כמו להגיד
ביבי לא אשם
אנשים אחרים שהוא סומך עליהם משפיעים עליו
קל לזרוק אחריות על מישהו אחר
אור אובססיבי ברמות קשות
וזה מניע אותו כל הזמן
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.