הוא ראוי לזכיה מטעם אחד מבחינתי. לא הולבן על ידי עוז כמו האחרים. לא כמו שהגן על שילה ונועם ובטח כמו שמצייר את הדר מלאך. ופרידה שחקנית נטו.אני רוצה להגיב לגבי אור וההתלהמות סביבו. באופן עקרוני איבדתי עניין בעונה הזו, אני עושה בינג' על עונות קודמות.
כרגע אני רואה את העונה של דיאן ונתנאל. לפני כן ראיתי את העונה של סתיו.
שומעים??? אם אתם רוצים לדבר על בריונות באח הגדול, אור במקום נמוך מאוד בסקאלה.
הבעיה עם אור זה בעיקר החזות. יש לו מראה של עבריין, יש לו מבטים קשוחים והליכה של גנגסטר.
ואז הוא זורק סתמי ת'פה לבחורה והופ! איזה בריון! הוא מבטל אנשים שלא מסכימים איתו? בריון!
אם אתם רוצים לחזות בבריונות אמיתית צפו בעונות של סתיו ודיאן. אנשים שוכחים בריונות אמיתית מה היא ברגע שרואים פרצוף של ערס.
ברור שהוא לא טלית שכולה תכלת, אבל שום דבר שקשור בו לא מתקרב לרמת הזעזוע שאני מרגישה כשאני צופה בעונות קודמות.
מקווה שיזכה. הוא הזוכה הראוי היחיד מבחינתי העונה.
הוא הבנאדם, זאת התרבות שבה ממנה וככה הוא נוהג.
לפני יומיים הדר אמרה חבל שלא זרקתי לו את המרק על כל הפרצוף, היא בנוהל אומרת על אנשים מעייפים, מלמלמלת הס ושקט מתחת לשפם (במקרה שלה הבוטוקס) וקוטלת אנשים.
סתמי את הפה זה מכוער ומקטין לכל דיעה, זאת השפה שהוא מכיר. צריכים ללמד אותו שככה לא מדברים לאנשים אבל אלים הוא לא. באמת רק חזות מזרחית ומאיימת.
אם דני היה מדבר כמוהו לא היו מחשיבים אותו כבריון כי הוא בעל חזות עדינה וגם אם נועם היה מדבר ככה לא היו רואים את זה כגרוע כי הוא מתקבל אצל אנשים כילדון