** שרשור בוקר - היום ה-90 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

KAPSULA1

Well-known member
אני רוצה להגיב לגבי אור וההתלהמות סביבו. באופן עקרוני איבדתי עניין בעונה הזו, אני עושה בינג' על עונות קודמות.
כרגע אני רואה את העונה של דיאן ונתנאל. לפני כן ראיתי את העונה של סתיו.
שומעים??? אם אתם רוצים לדבר על בריונות באח הגדול, אור במקום נמוך מאוד בסקאלה.
הבעיה עם אור זה בעיקר החזות. יש לו מראה של עבריין, יש לו מבטים קשוחים והליכה של גנגסטר.
ואז הוא זורק סתמי ת'פה לבחורה והופ! איזה בריון! הוא מבטל אנשים שלא מסכימים איתו? בריון!

אם אתם רוצים לחזות בבריונות אמיתית צפו בעונות של סתיו ודיאן. אנשים שוכחים בריונות אמיתית מה היא ברגע שרואים פרצוף של ערס.
ברור שהוא לא טלית שכולה תכלת, אבל שום דבר שקשור בו לא מתקרב לרמת הזעזוע שאני מרגישה כשאני צופה בעונות קודמות.
מקווה שיזכה. הוא הזוכה הראוי היחיד מבחינתי העונה. |לב|
הוא ראוי לזכיה מטעם אחד מבחינתי. לא הולבן על ידי עוז כמו האחרים. לא כמו שהגן על שילה ונועם ובטח כמו שמצייר את הדר מלאך. ופרידה שחקנית נטו.
הוא הבנאדם, זאת התרבות שבה ממנה וככה הוא נוהג.
לפני יומיים הדר אמרה חבל שלא זרקתי לו את המרק על כל הפרצוף, היא בנוהל אומרת על אנשים מעייפים, מלמלמלת הס ושקט מתחת לשפם (במקרה שלה הבוטוקס) וקוטלת אנשים.
סתמי את הפה זה מכוער ומקטין לכל דיעה, זאת השפה שהוא מכיר. צריכים ללמד אותו שככה לא מדברים לאנשים אבל אלים הוא לא. באמת רק חזות מזרחית ומאיימת.
אם דני היה מדבר כמוהו לא היו מחשיבים אותו כבריון כי הוא בעל חזות עדינה וגם אם נועם היה מדבר ככה לא היו רואים את זה כגרוע כי הוא מתקבל אצל אנשים כילדון

נטעאפרת

Well-known member
דיאן לא היתה מזרחית ובכ"ז הודחה בשל התנהגותה. נתנאל לא היה מזרחי ובכ"ז זכה בצדק להגדרה בריון ואלים.
להגיד על אור שמתנהג ומדבר כמו שמתנהג כי זו התרבות ממנה בא זה לעשות עוול גדול לעדה שלמה ולקבע את הסטריוטיפ מזרחי = בריון, אלים, נמוך, ביביסט, וכו' וכו'. יוסי הוא מזרחי, עם הרבה מאפיינים של התרבות ממנה בא, ובכ"ז לא מתנהג כמו אור. ערס הוא ערס הוא ערס, אשכנזי או בן עדות מזרח.​

KAPSULA1

Well-known member
אני לא מצביעה. אם הייתי בבחירה בין הדר ופרידה הייתי מצביעה לאור כי אני יודעת מי הבנאדם אין הפתעות. אצל האחרים לא יודעת מה מתחת למשחק. מעבר לזה שאור לא התחיל ריב או מלחמה עם מידהו שלא ניסה לבוא אליו ועליו. הוא תופס מרחק ממי שמחפש אותו.
הבאיה אצלי איתו זה עם האובסס שלו , למרות שהוא צודק בתוכן אבל לא בגישה או בטון של הדברים

לך!

Well-known member
אני רוצה להגיב לגבי אור וההתלהמות סביבו. באופן עקרוני איבדתי עניין בעונה הזו, אני עושה בינג' על עונות קודמות.
כרגע אני רואה את העונה של דיאן ונתנאל. לפני כן ראיתי את העונה של סתיו.
שומעים??? אם אתם רוצים לדבר על בריונות באח הגדול, אור במקום נמוך מאוד בסקאלה.
הבעיה עם אור זה בעיקר החזות. יש לו מראה של עבריין, יש לו מבטים קשוחים והליכה של גנגסטר.
ואז הוא זורק סתמי ת'פה לבחורה והופ! איזה בריון! הוא מבטל אנשים שלא מסכימים איתו? בריון!

אם אתם רוצים לחזות בבריונות אמיתית צפו בעונות של סתיו ודיאן. אנשים שוכחים בריונות אמיתית מה היא ברגע שרואים פרצוף של ערס.
ברור שהוא לא טלית שכולה תכלת, אבל שום דבר שקשור בו לא מתקרב לרמת הזעזוע שאני מרגישה כשאני צופה בעונות קודמות.
מקווה שיזכה. הוא הזוכה הראוי היחיד מבחינתי העונה. |לב|
מתחילת העונה יורד לחייה של דיירת שלא עשתה לו כלום
רק בגלל שהיא לא שמה עליו
אם זאת לא בריונות, בריונות מהי?!
ורק בגלל שהוא גם ערס הוא מועמד לזכיה
אם הוא לא היה
אז הוא היה מזמן כבר עף
זה מה שעמך ישראל אוהבים.

KAPSULA1

Well-known member
מתחילת העונה יורד לחייה של דיירת שלא עשתה לו כלום
רק בגלל שהיא לא שמה עליו
אם זאת לא בריונות, בריונות מהי?!
ורק בגלל שהוא גם ערס הוא מועמד לזכיה
אם הוא לא היה
אז הוא היה מזמן כבר עף
זה מה שעמך ישראל אוהבים.
הוא ממש לא יורד לחייה סֶם. היו חברים, התרחקו, היא ליקקה את חייה בשביל שישלים איתה ויהיה איתה ולפתע התהפכה (מסיבותיה המוצדקות) ושוב היא נגדו. אך אחד לא יסבול מצבי רוח והתהפכויות כאלה

לך!

Well-known member
הוא ממש לא יורד לחייה סֶם. היו חברים, התרחקו, היא ליקקה את חייה בשביל שישלים איתה ויהיה איתה ולפתע התהפכה (מסיבותיה המוצדקות) ושוב היא נגדו. אך אחד לא יסבול מצבי רוח והתהפכויות כאלה
אהה זאת היא שהתהפכה?
נו, טוב.

KAPSULA1

Well-known member
אהה זאת היא שהתהפכה?
נו, טוב.
כן, מרמת ליקוק מחפירה לזה שהגיעה עם עצמה (ובצדק) שלא מתאים לה יחס כזה. אבל היא כן התהפכה מצידו על כלום כי היא לא אמרה כלום על מה מציק לה פשוט נהייתה נגדו והתחילה להשמיץ

KAPSULA1

Well-known member
ואור לא יזכה בכל מצב. עוז לא יתן לזה לקרות במשמרת שלו.
הדר תזכה, עוז כבר הכין ומכין את הקרקע הזה לפני שבוע.
עם כל ההלבנה ונסיון לצייר אותה כמלאך לא מבינה איך היא לא מובילה בפער בסקרים. היא ליטרלי מוצגת כדייר הכי טוב, אמפתי ומסכן בבית האח

wellcome2

Well-known member
עם כל ההלבנה ונסיון לצייר אותה כמלאך לא מבינה איך היא לא מובילה בפער בסקרים. היא ליטרלי מוצגת כדייר הכי טוב, אמפתי ומסכן בבית האח
אהמר על פרידה

mariamma 86

Well-known member
הדר לא תזכה
אין זוכים עשירים אצל עז
היא מקום שני - שלישי
אצל עוז זה בית תמחוי - יוסי
או אם ההצבעות יהיו ממש מסיביות אז לפרידה יש סיכוי

אותי יספק גם דבר קטן פצפון
אמילי ושילה לא בגמר
אני צנועה...

KAPSULA1

Well-known member
הדר לא תזכה
אין זוכים עשירים אצל עז
היא מקום שני - שלישי
אצל עוז זה בית תמחוי - יוסי
או אם ההצבעות יהיו ממש מסיביות אז לפרידה יש סיכוי

אותי יספק גם דבר קטן פצפון
אמילי ושילה לא בגמר
אני צנועה...
איתך לגמרי. כמו שזה נראה שניהם כנראה בגמר. עוז יצטרך לעשות גמר של 7 בשביל הכניס אותם.
הדר, אור, פרידה בטוח בגמר. נראה לי הוא רוצה גם את יוסי ונועם אבל יצטרך לוותר על אחד מהם או שניהם בשביל הזוג המבחיל, אמילי ושילה, זוג לרוע

KAPSULA1

Well-known member
עדיין שרשור בוקר |לב|
חחח, עכשיו שמתי לב. קפצתי לבקר ואפילו לא הבנתי שזה מהבוקר. כנראה השרשור הזה יכול להשאר עד מחר בהדחה.
אז לדעתך יוצא כצפוי אחי או מיכל או שעוז בונה הפתעה? ואל תכתוב מלאני כי היא לא מודחת מחר.

Christina 1001

Well-known member
אני לא מצביעה. אם הייתי בבחירה בין הדר ופרידה הייתי מצביעה לאור כי אני יודעת מי הבנאדם אין הפתעות. אצל האחרים לא יודעת מה מתחת למשחק. מעבר לזה שאור לא התחיל ריב או מלחמה עם מידהו שלא ניסה לבוא אליו ועליו. הוא תופס מרחק ממי שמחפש אותו.
הבאיה אצלי איתו זה עם האובסס שלו , למרות שהוא צודק בתוכן אבל לא בגישה או בטון של הדברים
אין ספק שיש לו דיבור נגוע ומיינד-סט של שכונה וחיילים וכו. להגיד סתמי ת'פה לבחורה זה לא משהו שעובר חלק בגרון.
חינוך לקוי ודיבור נגוע זה משהו שחצי מבתי האב בישראל לוקים בו.
אבל הכל יחסי. בריונות אמיתית אין שם. זה בעיקר עניין של טונציה ובחירת מילים.
בואי, לשבת איתו על קפה ולהתחבר איתו בחוץ זה משהו שלא הייתי אפילו מעלה על דעתי כי אין לי שום דבר משותף עם אנשים כמו אור.
אם מישהו יגיד לי סתמי ת'פה אני מעיפה עליו כפכף אבל בין זה לבין התארים שמעניקים לו יש הבדל עצום.
שלא יזכה, שיזכה, העונה הזו ממש לא מעניינת אותי באופן כללי. נפילה רצינית.

ראש גזר54676534254

Well-known member
אין ספק שיש לו דיבור נגוע ומיינד-סט של שכונה וחיילים וכו. להגיד סתמי ת'פה לבחורה זה לא משהו שעובר חלק בגרון.
חינוך לקוי ודיבור נגוע זה משהו שחצי מבתי האב בישראל לוקים בו.
אבל הכל יחסי. בריונות אמיתית אין שם. זה בעיקר עניין של טונציה ובחירת מילים.
בואי, לשבת איתו על קפה ולהתחבר איתו בחוץ זה משהו שלא הייתי אפילו מעלה על דעתי כי אין לי שום דבר משותף עם אנשים כמו אור.
אם מישהו יגיד לי סתמי ת'פה אני מעיפה עליו כפכף אבל בין זה לבין התארים שמעניקים לו יש הבדל עצום.
שלא יזכה, שיזכה, העונה הזו ממש לא מעניינת אותי באופן כללי. נפילה רצינית.
לא יכול להיות אבל יש לוחמת צדק בבית חובה שהיא תזכה :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: היא כוכבת העונה

Christina 1001

Well-known member
לא יכול להיות אבל יש לוחמת צדק בבית חובה שהיא תזכה :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: היא כוכבת העונה
חחחח, זה באמת אחד מרגעי הקרינג' הטובים של העונה.
היא בעצם מנתה את כל התארים שהיא חושבת שהקהל בבית היה מעניק לה.
לא לוחמת צדק ולא נעליים, הבחורה בטוחה שהיא משהו מיוחד. רק עם דבר אחד הסכמתי איתה.
היא בהחלט לא likable בשום צורה.

ראש גזר54676534254

Well-known member
לא לוחמת צדק ולא נעליים, הבחורה בטוחה שהיא משהו מיוחד. רק עם דבר אחד הסכמתי איתה.
נו ברור שלא היא מולבנת מתחילת העונה ועדין לדעתי רוב הקהל מעדיף דיירים אחרים על פניה בהצבעות

wellcome2

Well-known member
גם להיות לא אהוב יכול לעורר הזדהות או משהו

מצב
הנושא נעול.
למעלה