בלנקה המקורית
Well-known member
אוקיי נשמה, אני יכולה להבין אותך כי את באמת כעת נמצאת בספירות אחרות ולא מתבוססת במיץ של הזבל שאנחנו מתבוססות בו.יחפנית,
עד לקטע עם סתיו, כרגיל התמוגגתי מהנכתב.
ואל תהרגי אותי עתה, את מכירה אותי שנים,
אני סרקסטית בכל מאודי, והפעם,
אומר לך במלוא הכנות:
א. כי לא צפיתי, ואיני יודעה אם אכן סתיו היחידה שיש לה נגיעה למילה דמוקרטיה,
או לפמינזם, וכיצד הוא בא לידי ביטוי.
אבל,
מאמי, מעיני הבלתי מזויינת והסרקסטית, זה נקרא כמו כאילו,
חסרה שניה בודדה לפני שאתם בחונטת סתיו,
פותחים בקמפיין להמליך אותה עליכם
לנשיאת ארצות הברית.
מה לה ולדמוקרטיה, מה לה ולפמניזם,
מאמי, איזה פאקינג תרומה היא העניקה
לאנושות מלבד, צרכים הכי בסיסיים אגואיסטים,
של המשך שהות מול המסך כדי לשעשע
את ההמון המשולהב הצופה בה וביתר הדמויות,
תוך שהיא תזכה לקנות פתי בר, או לעשן, או פאק מי
יודעת מה.
אבל אין סכנה כזאת שנמליך עלינו את סתיו כמלכה ואפילו לא כמלכת הביצה. יום לאחר הגמר אני שוכחת וגם כל השאר, מי היא או הוא זוכה העונה.
אך בינתיים, בצוק העיתים כשאנחנו משועממים, אני במיוחד כן עוקבת אחרי המהלכים של הגברת בוורוד. ומה אני אגיד לך? היא הרבה יותר חכמה מכפי שהיא נראית. והיא זאת שצעקה מתחילת התוכנית את המילה 'דמוקרטיה' כאשר הציקה לספיר עם הטאבלט וביקשה בכל תוקף את הממתקים שלה ואת הפתי בר בדיוק כמו שמקבלים כל המעשנים. אבל כמובן, ספיר ניפנפה אותה מעליה ואמרה לה שהיא הזמינה לה מלא דברים כאשר בפועל היא מחקה את כל מה שהיא הזמינה לה. כמובן שאסאדו לאח שלה דוחה שבת. כלומר דוחה פתי בר לסתיו. אז אני לא יודעת מה את ראית או מה לא ראית, אבל היא היחידה שמראה ניצני פמיניזם, מדברת על שיוויון זכויות, ואפילו מוכנה לחלוק בטאבלט עם האוייבת הכי גדולה שלה. אני בהחלט עומדת מאחורי כל מה שכתבתי. את לגמרי לא חייבת להסכים איתי בין אם ראית את ההתרחשויות ובין אם לא ראית. אני עומדת במלוא רוחי ונשמתי מאחורי הדברים שאני כותבת.