mariamma 86
Well-known member
לא ראיתי את הפרק שלם רק בפרסומות של רוקדים עם כוכביםאתמול אמרו שההצבעה נפתחת הערב לא?![]()
אם אמרו אז בסדר
כולם בוחרים את הבגדים למשימה אז חשבתי...
לא ראיתי את הפרק שלם רק בפרסומות של רוקדים עם כוכביםאתמול אמרו שההצבעה נפתחת הערב לא?![]()
אז למה כולם בוחרים בגדים? לא הגיוני שקודם היו יודעים מי מודח ואחרי זה היו בוחרים בגדים?יש הדחה בשבת
אני חושבת שזה עדיף לותיק. גם ככה מי שיוצא לא זוכה וחוץ מערב הגמר הוא מיצה את החווייה עד הסוףלהוציא דייר ותיק ביום רביעי או חמישי 3 ימים לפני הגמר..
תרשו לי לצטט : גועל נפש.
ככה זה כל שנהלהוציא דייר ותיק ביום רביעי או חמישי 3 ימים לפני הגמר..
תרשו לי לצטט : גועל נפש.
מה עושה?מה שליאל עושה למעתוק זאת אלימות מילולית
שוטף אותה על ערכי החברות שלה בחוסר הבחירה בו. מערער בה בתור חברה ומפקפק בנאמנות שלה. וכמובן בתיבול המשפט הידוע אמא שלי רואה את זה עכשיו ובוכה. כאילו כל דיירי הבית מתחשבים בהורים של כולם בחוץמה עושה?
מה שהוא עושה לה זאת מניפולציה סמויה וערעור לגבי המניעים שלה וההחלטות שלה ופקפוק בערך החברות שלה.מה שליאל עושה למעתוק זאת אלימות מילולית
מה עשה? אמר את דעתו? מותר לומה שליאל עושה למעתוק זאת אלימות מילולית
איזה רוגע?מה עשה? אמר את דעתו? מותר לו
לא מחובבי ליאל אבל אפשר להגיד לה מה שהוא חושב
לא רואה שום פסול
שי ושניר נזפו בה בצעקות והפחדה
הוא אמר ברוגע וזה מקובל עלי
מותר לו להפגע אבל הדברים שהוא אומר לה הרבה יותר גרועים ממה ששניר ושי עשו לה.ליאל פגוע ובצדק, הוא צמוד כל היום ליובל, ישן איתה ומחובר אליה מאוד מאוד. בוודאי יותר משניר ושי שכל הזמן ביחד אחד עם השני. אז כן אחרי המקרה עם שי שהעמידה אותו להדחה והרגיש הכי קרוב אליה עכשיו זה קורה לו עם מעתוק. מותר לו להתעצבן בדרך שלו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.