** שרשור בוקר היום ה-94 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

KAPSULA1

Well-known member
גם שי וגם ליאל גסי רוח ולא נעימים.
שהם רבו היתה סלידה משניהם באותה מידה.
נכון, אבל שהם עשו ליובל את זה ליאל קטל אותם ועכשיו הוא עושה את זה בעצמו. הוא עוד אומר לה היית שם רק אחד מהם ואותי, לא היית חייבת לבחור בשניהם. הוא גם מדרג ובוחר לה את ההעדפות.
ואני בטוחה שלמרות החברות עם ליאל מעתוק לא שכחה את כל הדרך ולא תתייחס רק לשבועיים האחרונים.

wellcome2

Well-known member
ליאל פגוע ובצדק, הוא צמוד כל היום ליובל, ישן איתה ומחובר אליה מאוד מאוד. בוודאי יותר משניר ושי שכל הזמן ביחד אחד עם השני. אז כן אחרי המקרה עם שי שהעמידה אותו להדחה והרגיש הכי קרוב אליה עכשיו זה קורה לו עם מעתוק. מותר לו להתעצבן בדרך שלו.
לא אכפת לי מליאל אבל מסכימה. ועל מה שי ושניר כעסו? על שיובל בחרה בסתיו לעשות תקציב וזה מה שהפריע להם שזה לסתיו

KAPSULA1

Well-known member
ליאל פגוע ובצדק, הוא צמוד כל היום ליובל, ישן איתה ומחובר אליה מאוד מאוד. בוודאי יותר משניר ושי שכל הזמן ביחד אחד עם השני. אז כן אחרי המקרה עם שי שהעמידה אותו להדחה והרגיש הכי קרוב אליה עכשיו זה קורה לו עם מעתוק. מותר לו להתעצבן בדרך שלו.
זאת הסיבה שהוא שורף גשרים לתמיד בשניה. כך עם נסרין, ככה עם שי ועכשיו עם מעתוק.
צריך להיות כפוף לו ולהתיישר איתו תמיד בשביל שלא ימחק אותך. בגלל זה הוא בטוב עם סתיו כי היא מצדיקה אותו בהכל ועכשיו מקבלת את כל היחס שלו לאחרים למרות שזה בעבר הופנה אליה

KAPSULA1

Well-known member
ושוב ליהיא עם המצופים על המסך שלי. למי עוד המפגע הזה אצלו?

מיק83

Well-known member
ליאל בונה על ה״פגיעה״ ממתעתוק כדי להישאר בתכנית

KAPSULA1

Well-known member
יהיה...מסקרן מאוד אם...
במוצ"ש.....

ליאל...
"אתה נשאר בבית..."
יכול להיות מאוד. אבל אם זה יקרה זה בוודאות החלטה של עוז ולא בחירת הצופים.
שניר ואברהם גבוהים בפער מליאל ושי סתיו ויענקי עוד מעליהם. והפעם אין אפשרות לתומכי סתיו לתרום לו קולות ולסכן אותה, מה גם שבכלל לא ברור לי למה הם צריכים לעשות את זה עבורו.

KAPSULA1

Well-known member
אגב, העונש הקשה שהוא ליובל ומסתגר במיטה עצוב ושתוק זה הרבה יותר גרוע מלהתעמת עם בנאדם ולכעוס עליו כמו ששי עשתה.
ובדיוק ליאל כעס על זה ששניר בא אליה על ערך החברות וזה בדיוק מה שליאל עושה לה עכשיו

KAPSULA1

Well-known member
יש לי הרגשה לאט לאט שמעתוק תזכה ולא סתיו 😔
לא יקרה. אלא אם כן האח יפתח אחרי כל מודח שייצא הצבעות לדייר שלא הצביע לו. ככה תומכי סתיו כבר מימשו הצבעה ותומכי כל דייר אחר שייצא יוכלו לבחור במעתוק.
ועדיין לא יקרה, סתיו תנצח. לא יודעת אם בפער ענק אבל תנצח.
שנה שעברה גיא סיפר שטליה ניצחה בהפרש קטן את בר אבל בר היתה לבד וטליה היתה עם כל החברים בגמר. פה זה הפוך, סתיו לבד והקולות של השאר מתחלקים ביניהם

בלנקה המקורית

Well-known member
מה יהיה?
מחזירים את השידור לחצי שניה,
שומעים את סתיו צועקת משהו
ושניר מחזיר לה - מבולבלת
ושוב מחזירים לכורסאות בנסט.
מה יהיה?

מצב
הנושא נעול.
למעלה