לגמרי רואה את זה קורהנכון שעל הנייר זה של יוסי אבל אני זורק הימור:
פרידה 5 קולות (גאיה, דיגיי, מיכל, הדר ונועם)
אור קול אחד (דני)
דני 2 קולות (אור ושילה)
גאיה/הדר קול אחד (יוסי)
יוסי/דיגיי קול אחד (פרידה)
מלאני אני בטוחה שתיתן ליוסי. מיכל תיתן לאור.נכון שעל הנייר זה של יוסי אבל אני זורק הימור:
אור קול אחד (דני)
דני 2 קולות (אור ושילה)
גאיה/הדר קול אחד (יוסי)
בוקר טוב, אז לדעתי זה ילך כך:נכון שעל הנייר זה של יוסי אבל אני זורק הימור:
אור קול אחד (דני)
דני 2 קולות (אור ושילה)
גאיה/הדר קול אחד (יוסי)
לא, אין סיכוי. במקרה שלהם זה לא עובד ככה. גם מה שהוא עדיין בתחרות מתמדת עם שני החדשים על מי יגיע לגמר על חשבון הותיקים, השנה לא נראה לי שעוז יוותר על מי מהותיקים בשבילם, אבל נראהאין סיכוי ששילה אומר "אני בחרתי במיכל כי אם אגיע לגמר יהיה לי סיכוי לסיים במקום גבוה יותר"?
לאאין סיכוי ששילה אומר "אני בחרתי במיכל כי אם אגיע לגמר יהיה לי סיכוי לסיים במקום גבוה יותר"?
או לדני. התקרבו מאוד לאחרונה.לא
מה שכן יש סיכוי שיתן להדר
אם האח רוצה את יוסי בגמר .. יוסי יהיה בגמר…הצבעות כאלה או אחרות לא ישנואם בטעות פרידה באמת מקבלת את הכרטיס
הקהל שלה חייב לנסות להעיף את יוסי
הבעיה שהקהל של האח מטומטם
אז הם עוד יצביעו לו
ברור שיש סיכוי, זה שילה, ואני כאן בשביל זהאין סיכוי ששילה אומר "אני בחרתי במיכל כי אם אגיע לגמר יהיה לי סיכוי לסיים במקום גבוה יותר"?
רק בשל העובדה שהוא לא צפוי גם אם קריפי מגיע לו להגיע לגמר, בקטגוריית (לא אבכה) מול כל השקופים למיניהם שצעדיהם ברורים ונמאסו שלא גילו פתיחות יתר. חוץ מאור הייתי פתוחה לתת קרדיט נוסף גם למי שלא אוהבת.ברור שיש סיכוי, זה שילה, ואני כאן בשביל זה
שכלית אני יכולה לזרום על הלוגיקה הזאת ולהעריך את הדמות,רק בשל העובדה שהוא לא צפוי גם אם קריפי מגיע לו להגיע לגמר, בקטגוריית (לא אבכה) מול כל השקופים למיניהם שצעדיהם ברורים ונמאסו שלא גילו פתיחות יתר
מבינה...ברור זה קשה לעשות סוויץ יש לנו מערכת צפיות ערכית, אני לפעמים מסוגלת בעיקר במשחק הזה להעדיף דמות שיצרה יותר עניין גם אם הכעיסה מאוד, "חשודה" ולא אהובה מול משעממים ורבצנים למיניהם. הוא בכ"ז הוביל סיפור, עשה מעשים שקוממו את כולם, לדעתי בגדר גבולות המשחק להתקבל גם אם הפגין שלא לויאלי לאף אחד לעומת הנצמדים למיניהם והנגררים. אור זה כבר סיפור אחר, ההשמצות הדיבור האלים הקולני המכתיב והאובססיבי הפריע לי יותר כמו גם העידוד ושטיפת המוח לשנאה לאנטי זה היה המכנה המשותף שלו להתחבר לרוב האנשים שהלכו שולל אחריו. האח הגדול היה עדין מידי לגביו בעונה הזאת.שכלית אני יכולה לזרום על הלוגיקה הזאת ולהעריך את הדמות,
אין ספק שהוא שחקן - חצי שחקן שהונדס על ידיו במיוחד לבית האח, וחצי "שחקן אותנטי" כי גם בחיים שלו הוא עם מסיכה כבדה כל הזמן (לטעמי לכאורה)
אבל מכל שאר הבחינות אני לא מוכנה לראות אותו מגיע לגמר, לאאאאאאאאאא
זה יבאס ואף יעצבן
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.