מה? למה? מי אמר למי?אוי ואבוי הוא מוציא את דני?
מה? למה? מי אמר למי?אוי ואבוי הוא מוציא את דני?
תחושהמה? למה? מי אמר למי?
אולי בגלל השינוי בלוק אחרי הגילוחתחושה
וגם מצלמה נצמדת אליו אובר היום
מאוד פישי
"דיס איז נוט אה קאט"
אין על חברים"דיס איז נוט אה קאט"
אולי בגלל השינוי בלוק אחרי הגילוח
שהכריחו אותו לעשות
לשכנה שלי יש ספינקסית בגלל שהיא גזעית יש לה בעיות, היא עדינה ושבירה רועדת רוב הזמן ומסתתרת. היא ממש לא חתולית. גם דני רועד לא?"דיס איז נוט אה קאט"
לא הייתי מסוגלת לגעת בו ואני אוהבת חתולים"דיס איז נוט אה קאט"
אני לא אהבתי את דני לאורך כל התקופה, לא אוהבת יסמנים ונגררים וגם השינוי שעשה ליתר עצמאות ונחמדות לא משכנע אותי הוא בקטגוריה של אתאכזב, כמוך לא אבכה לגבי מלאני שרוב הזמן הייתה רדומה לא בולטת/מסתתרת ובעיקר נאמנה לאור ולפרידה ונועם הצדקן והמשעמם עם שעות מסך בלתי נגמרות עד שמגבש ומנסח דעה.אני כנ"ל
חוץ ממלאני - דני (שכחתותו) - נועם שהם בקטגוריית "לא אבכה" אצלי
מזכיר את מוניקה צ'נדלר שהכירו זוג שהתעלם מהםמפגש אמילי ועידן בחוץ,
מזכיר לי שפעם היינו בשליחות, חודש וחצי, והכרנו שם זוג שנהפכו לחברים בלב ונפש, ממש!
אלא שכשחזרנו לארץ ומיד עשינו מפגש שאמור היה להיות מרגש ומלא זיכרונות..
היה שעמום ופתאום לא היה לנו על מה לדבר.
ניסינו עוד פעם אחת
והלכה חברות הנפש
"בא לי רגע לשמור על זה שלנו""היה כיף ומוזר": אמילי פאקינג קופר מגיבה לראשונה על הדייט הלילי עם עידן
בסוף עידן יעדכן אותנו במה שקורה, אלה אם כן אמילי תהפוך להיות "אמילי בפריז' הגירסה הישראלית רוסית."בא לי רגע לשמור על זה שלנו"
טוב, נחכה עוד כמה שעות לדיווח המלא בסטורי של עינבושקי או בטיקטוק של אמילולי
עידן לא הוציא מילה מרגע שאמילי הודחה. הוציא פוסט על החיילים והמאמצים שלה לנסות לאתר חטופים.בסוף עידן יעדכן אותנו במה שקורה, אלה אם כן אמילי תהפוך להיות "אמילי בפריז' הגירסה הישראלית רוסית.
מצחיק שבאינסטוש של עינב אתמול בלילה היא התלוצצה על זה שיש לה יום מלא בעיסוקים למחרת ואמילי לא נותנת לה לישון"בא לי רגע לשמור על זה שלנו"
טוב, נחכה עוד כמה שעות לדיווח המלא בסטורי של עינבושקי או בטיקטוק של אמילולי
לאאאאאאאאאאאא דיייייייייייייייאני מצפה לעוד 5 שירשורים לפחות עד התוכנית…. בנושא מי נתן למי את כרטיס לגמר
בוקר טוב,אמילי קפצה למעל 100k עוקבים באינסטגרם. לדעתי עידן ישמח להמשיך בקשר לפחות כדי לקבל חלק מהעוקבים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.