** שרשור בוקר - היום ה-95 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

סטיריקון9

Well-known member

סטיריקון9

Well-known member
אני כנ"ל
חוץ ממלאני - דני (שכחתותו) - נועם שהם בקטגוריית "לא אבכה" אצלי
אני לא אהבתי את דני לאורך כל התקופה, לא אוהבת יסמנים ונגררים וגם השינוי שעשה ליתר עצמאות ונחמדות לא משכנע אותי הוא בקטגוריה של אתאכזב, כמוך לא אבכה לגבי מלאני שרוב הזמן הייתה רדומה לא בולטת/מסתתרת ובעיקר נאמנה לאור ולפרידה ונועם הצדקן והמשעמם עם שעות מסך בלתי נגמרות עד שמגבש ומנסח דעה.

sashalola

Well-known member
מפגש אמילי ועידן בחוץ,
מזכיר לי שפעם היינו בשליחות, חודש וחצי, והכרנו שם זוג שנהפכו לחברים בלב ונפש, ממש!
אלא שכשחזרנו לארץ ומיד עשינו מפגש שאמור היה להיות מרגש ומלא זיכרונות..
היה שעמום ופתאום לא היה לנו על מה לדבר.
ניסינו עוד פעם אחת
והלכה חברות הנפש :ROFLMAO:

טוויגיי

Well-known member
מפגש אמילי ועידן בחוץ,
מזכיר לי שפעם היינו בשליחות, חודש וחצי, והכרנו שם זוג שנהפכו לחברים בלב ונפש, ממש!
אלא שכשחזרנו לארץ ומיד עשינו מפגש שאמור היה להיות מרגש ומלא זיכרונות..
היה שעמום ופתאום לא היה לנו על מה לדבר.
ניסינו עוד פעם אחת
והלכה חברות הנפש :ROFLMAO:
מזכיר את מוניקה צ'נדלר שהכירו זוג שהתעלם מהם

לכי תדעי איזו שריטה יצרתם להם חחח

svtar25

Well-known member
"בא לי רגע לשמור על זה שלנו"
טוב, נחכה עוד כמה שעות לדיווח המלא בסטורי של עינבושקי או בטיקטוק של אמילולי :LOL:
|מזיע||מומיה|
בסוף עידן יעדכן אותנו במה שקורה, אלה אם כן אמילי תהפוך להיות "אמילי בפריז' הגירסה הישראלית רוסית.

KAPSULA1

Well-known member
בסוף עידן יעדכן אותנו במה שקורה, אלה אם כן אמילי תהפוך להיות "אמילי בפריז' הגירסה הישראלית רוסית.
עידן לא הוציא מילה מרגע שאמילי הודחה. הוציא פוסט על החיילים והמאמצים שלה לנסות לאתר חטופים.
מה שיפה שהוא סימס לה בלילה שהודחה, כנראה לחזק אותה ולהביע חברות.
היא שאת שדיברה עליו בלי סוף ולא בצורה מפרגנת. בטוחה שאת המפגש עינב תיווכה בכדי שידברו סוף סוף ויסגרו את הסאגה שלא מחמיאה לשניהם.
אגב, אמילי בטח באה לישון אצל עינב כי היו לה צילומים בבוקר באיזור וקשה לאמילי לקום אז עינב בטח העירה אותה.
נראה שהמפגש של אמילי ועידן הסתיים בכזה נהיה בקשר ופעם הבאה שהם יםגשו זה יהיה בגמר שהם יגיעו אליו כמו כולם.
לפחות היום היא דיברה יפה ובכבוד לגביו. נראה שהחליטו להשאר בטוב ולהפסיק להתנגח.
אגב, שמת לב איך היא נתקפה מבוכה כשאמרו לה שבמפגש הבא שתודיע להם שישלחו צלם. בטוח שמישהו הדליף לסוויסה, או מצד שניהם בכדי שיוכלו להראות שהכל טוב או היחצן של אמילי

סטיריקון9

Well-known member
"בא לי רגע לשמור על זה שלנו"
טוב, נחכה עוד כמה שעות לדיווח המלא בסטורי של עינבושקי או בטיקטוק של אמילולי :LOL:
|מזיע||מומיה|
מצחיק שבאינסטוש של עינב אתמול בלילה היא התלוצצה;) על זה שיש לה יום מלא בעיסוקים למחרת ואמילי לא נותנת לה לישון

yalian

Well-known member
אני מצפה לעוד 5 שירשורים לפחות עד התוכנית…. בנושא מי נתן למי את כרטיס לגמר😂
לאאאאאאאאאאאא דייייייייייייייי
אפילו הדיירים מתנהגים כאילו זה לא קורה
אני מצפה מכולכם להתנהג בהתאם :LOL:

yalian

Well-known member
זהו, עשו מיוט על כל הבית :ROFLMAO::ROFLMAO:
(לפחות בגורוTV זה ככה)

svtar25

Well-known member
אמילי קפצה למעל 100k עוקבים באינסטגרם. לדעתי עידן ישמח להמשיך בקשר לפחות כדי לקבל חלק מהעוקבים
בוקר טוב,
אמילי הייתה התוכנית בוקר, אחרי הפגישה עם עידן.
הראו את התמונה של סוויסה מפגישה של אמילי ועידן, שאלו אותה מה עלה בפגישה. אמרה שאת זה רוצה לשמור בפרטיות, בינה לבין עידן. האם ימשיכו כזוג, אמרה שהם לוקחים לעצמם כמה ימים לפני שמחליטים החלטות.
הראו לה קטע של שילה והדר במטבח, אמרה שאת הקטע הספציפי לא ראתה, אבל ראתה דברים בטיקטוק. מה ששילה אומר זה שלו. מצידה הדגישה שהייתה שיחה בה נאמר לשילה בפירוש שאין שום סיכוי לזוגיות איתה בחוץ. אם עידן יחיו ויראו.
המנחים ניסו ללחוץ ואם עידן לא בתמונה- תשובה לא! המנחים אמרו לה אם בעוד כמה חודשים תשני את דעתך זה גם בסדר.
על הדר אמרה שהן חברות טובות, מחכה לה שתצא רק בגמר. בבית האח הכל יוצא מפרופורציות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה