** שרשור בוקר - היום ה-95 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

yalian

Well-known member
בניגוד אליה שכשמדברים איתה אז היא קוראת לאנשים לא מפותחים, טפשים, בריונים , על פרידה אמרה שכל מה שהיא זה נענוע תחת.
הכי קל לפגוע ואז לבכות
הכי קל זה לקחת רגע ולהוציא מהקשרו :LOL:
שורה תחתונה: מיכל התנהגה לא בסדר בסיטואציה הזו

סטיריקון9

Well-known member
הדר בנאדם שיש לו רגישות בעיקר לחוייה של דחייה (שאת מדברת לאנשים והם מתעלמים לחלוטין),
אני יכולה להבין אותה, לא נראית לי מזוייפת,
הרגשות עולים מהר והיא בוכה בסיטואציות מלחיצות, זה הבנאדם.
לא סותר את החוזק שלה, כי תכלס מעטים היו מתפקדים היטב כמוה אם היו במקומה בבית.
מעבר לזה שנמצאת לבד ללא אנשים קרובים באמת סגורה בבית ומרגישה בודדה תקופה לא קטנה זה מעצים את התחושות שלה היא מרגישה ללא הגנה.

סטיריקון9

Well-known member
כשהדר שואלת על גבינה צהובה ומיכל אומרת שאפשר 2 נועם שואל את הדר אם אוכלת היא אומרת אני אוכלת ויכולה בלי המכשפה מרימה עיניים ומסתכלת על פרידה עם מבט מגחך 11:29

yalian

Well-known member
כשהדר שואלת על גבינה צהובה ומיכל אומרת שאפשר 2 נועם שואל את הדר אם אוכלת היא אומרת אני אוכלת ויכולה בלי המכשפה מרימה עיניים ומסתכלת על פרידה עם מבט מגחך 11:29
אני לא יודעת אם זה לא בגלל ששמעו משהו שהבנים עשו/אמרו ברקע, בלי קשר....

סטיריקון9

Well-known member
אני לא יודעת אם זה לא בגלל ששמעו משהו שהבנים עשו/אמרו ברקע, בלי קשר....
ראיתי את שפת הגוף של מיכל את מלאני בעיקר בהתייעצויות עם מיכל כשידה נשענת על הרגל של מיכל וכל האווירה לא הייתה משוחררת ולא חברית כלפי הדר.

טוויגיי

Well-known member
מיכל זה שילה באישה
מזל שהיא לא מיכל קפלן עוד היתה מסוגלת לסרב להתפנות מהבית

KAPSULA1

Well-known member
סויסה פירסם שלמרות מה שאמילי אמרה, עידן ואמילי החליטו לא לנסות קשר זוגי בחוץ ולהישאר ידידים.
שמחה בשביל עידן.
יופי מצויין. מקווה שלא ידברו יותר אחד על השני. נפרדו דרכיהם בשלום.
רק מעניין מי הדליף לסוויסה אתההודעה כי בבוקר בתוכנית הבוקר אמילי אמרה שהם יראו מה יהיה.

KAPSULA1

Well-known member
בטח שאל את עידן ועידן לא יודע לשקר...
אמילי רצתה לשמור על עמימות בשביל פרסום.
לפחות עידן עשה בשכל ולא נפגש איתה ביחידות . ככה מנע מגע או נסיון שלה להראות ששב השלה אותה. מסעדה בציבור זה הכי וייב של חברים מהבית ותו לא. הפעם אי אפשר להגיד ששיחק בה. היא עצמה אמרה שהיא לא יודעת לאן זה הולך, כנראה לא רצתה לצאת בהצהרה הראשונה בזה שחתכו

svtar25

Well-known member
עידן לא הוציא מילה מרגע שאמילי הודחה. הוציא פוסט על החיילים והמאמצים שלה לנסות לאתר חטופים.
מה שיפה שהוא סימס לה בלילה שהודחה, כנראה לחזק אותה ולהביע חברות.
היא שאת שדיברה עליו בלי סוף ולא בצורה מפרגנת. בטוחה שאת המפגש עינב תיווכה בכדי שידברו סוף סוף ויסגרו את הסאגה שלא מחמיאה לשניהם.
אגב, אמילי בטח באה לישון אצל עינב כי היו לה צילומים בבוקר באיזור וקשה לאמילי לקום אז עינב בטח העירה אותה.
נראה שהמפגש של אמילי ועידן הסתיים בכזה נהיה בקשר ופעם הבאה שהם יםגשו זה יהיה בגמר שהם יגיעו אליו כמו כולם.
לפחות היום היא דיברה יפה ובכבוד לגביו. נראה שהחליטו להשאר בטוב ולהפסיק להתנגח.
אגב, שמת לב איך היא נתקפה מבוכה כשאמרו לה שבמפגש הבא שתודיע להם שישלחו צלם. בטוח שמישהו הדליף לסוויסה, או מצד שניהם בכדי שיוכלו להראות שהכל טוב או היחצן של אמילי
סוויסה מדווח שאמילי ועידן, החליטו להיפרד כידידים, למרות מה שנאמר בראיון טלוויזיוני. באמת יפגשו פעם הבאה בגמר. עכשיו אמילי פוסלת זוגיות עם שילה. גם אם אין עידן בתמונה. אני אומרת תלוי בעקשנות של שילה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה