** שרשור בוקר - היום ה-95 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

KAPSULA1

Well-known member
הלוואי שאלה יהיו החדשות🙏🪬
מה אנחנו שוויץ⁉️
החדשות היחידות שאני מחכה להן זה שכל החטופים חזרו למשפחתם והמלחמה נגמרה. שכולם יחזרו לביתיהם בשלום ושיהיה פה שקט.
בינתיים בורחת להזיות הריאליטי, אצטון, נקניקיות וזוג לא זוג זה בסדר יום

KAPSULA1

Well-known member
יהיה מקום לשאלות אחרי מסיבת העיתונאים ?
מה יש לשאול. אותי מעניין רק מי הדליף לסוויסה את הידיעה. חי נראה שאמא קופר שולטת מאחור מאחרי הקלעים. עלה עוד ראיון עם אמילי בפרוגי שבו היא אומרת שאמא שלה אומרת לה חד משמעי לא לגביי עידן.
היציאה הפומבית רק מחזקת שהם רצו להראות שהם בסדר ותו לא

יונתנסקי

Well-known member
מה אני אעשה ?
אולי בגלל שאני צפונית זה מטריד אותי יותר מ"מי יקבל את כרטיס הגמר".

|סליחה|

קבצים מצורפים

• פגיעה  ישירה.png
    פגיעה ישירה.png
    1.1 MB · צפיות: 6

yalian

Well-known member
למדו טריק חדש בקונטרול
לא להעביר לשקופית צנזור
אלא לעשות מיוט
פישתון

tarimulu

Well-known member
מה זה
אני רגיל לחזור אחרי שעתיים לחשוב "בטח מלא הודעות להשלים" ואז לצחוק שהיו רק 3 הודעות ולא קרה כלום
עכשיו 3 עמודים

yalian

Well-known member
13:24 מיכל מתלוננת לאור "בסדר, סיטואציה שעוקצים אותך, מחפשים אותך"
ואז הקונטרול עושה להם מיוט

אף אחד לא עקץ אותך ולא חיפש אותך, מיכצ'

KAPSULA1

Well-known member
13:24 מיכל מתלוננת לאור "בסדר, סיטואציה שעוקצים אותך, מחפשים אותך"
ואז הקונטרול עושה להם מיוט

אף אחד לא עקץ אותך ולא חיפש אותך, מיכצ'
אף אחד לא יודע מה היה, אולי מיכל ביקשה בעבר ממנה והיא לא נתנה אז מיכל רצתה לעצמה.
אני יודעת רק שפרידה פיירית והיא הבינה אפילו היא שהדר ניסתה לעשות סצנה.
לאור או למלאני אני לא מתייחסת כי אור זה אור ומלאני כזאת צדקנית וברגע שרואה מישהו בוכה כל כך מפחדת שהיא הולכת לצאת רע שישר מצדיקה אותו.

סטיריקון9

Well-known member
אף אחד לא יודע מה היה, אולי מיכל ביקשה בעבר ממנה והיא לא נתנה אז מיכל רצתה לעצמה.
לאור או למלאני אני לא מתייחסת כי אור זה אור ומלאני כזאת צדקנית וברגע שרואה מישהו בוכה כל כך מפחדת שהיא הולכת לצאת רע שישר מצדיקה אותו7896

לאור או למלאני אני לא מתייחסת כי אור זה אור ומלאני כזאת צדקנית וברגע שרואה מישהו בוכה כל כך מפחדת שהיא הולכת לצאת רע שישר מצדיקה אותו.
מיכל לא יכולה להתלונן אחרי שהיא מחפשת את הדר בכל אמירה בכל מילה. מי יכול להתמודד איתה אחרי כל הקומבינות,הבערת האש והשקרים. במקום שאישה כזאת נמצאת אם היא מחליטה למרר חיים קשה לחיות עם זה ואני מבינה את הדר. הפנים החנוטות שלה שפת הגוף, שתעוף כבר מפחידה. מה שהיא תגיד כולל ביקורת יחשב כבסדר היא לא תוביל היא רק תגיב כדי שיהייה קל לה איסטרטגית לתקוף ולא משנה מה הדר תגיד היא עליה נהנית מאהדה של פרידה ומלאני

katy2022

Well-known member
כנראה ששתיהן ניסוי לעשות סצנה

גליה 1211

Well-known member
השתיקה שלהן לא באה מתוך אכפתיות ועל מנת להצדיק או כדי לא לצאת רע... הן אוהבת שיש אש שמישהו אחר יוצר

KAPSULA1

Well-known member
יש מצב פרידה היא זאת שתקבל את הכרטיס לגמר או שסגור שזה יוסי?

tarimulu

Well-known member
יש מצב פרידה היא זאת שתקבל את הכרטיס לגמר או שסגור שזה יוסי?
תיארו פה תרחישים לא מופרכים שבהם פרידה מקבלת את הכרטיס

עדיין יוסי הפייבוריט לזה אבל לא בטון כמו שהיה נראה בהתחלה

KAPSULA1

Well-known member

הבעיה שהם כל כך לא צפויים שנגיד יוסי כבר ברור שעשה בחירה מושכלת ברגע שאמר לפרידה שהוא חייב שב על מי שלא יקבל ובחר בו בכדי שלא יפגע. השאלה אם עוד נהגו כמוהו או שכל אחד עשה את הבחירה שבליבו ובחר למי שהכי קרוב אליו.
עדיין זוכרת שאילנה נבחרה למרות שלא היה לה אף אחד קרוב. בעונה ההיא הבחירה של הדיירים לכרטיס לגמר היתה הזויה. היחידה שבחרה נכון ולפי הלב היתה טליה שנתנה לבנהזוג שלה בבית

tarimulu

Well-known member
הבעיה שהם כל כך לא צפויים שנגיד יוסי כבר ברור שעשה בחירה מושכלת ברגע שאמר לפרידה שהוא חייב שב על מי שלא יקבל ובחר בו בכדי שלא יפגע. השאלה אם עוד נהגו כמוהו או שכל אחד עשה את הבחירה שבליבו ובחר למי שהכי קרוב אליו.
עדיין זוכרת שאילנה נבחרה למרות שלא היה לה אף אחד קרוב. בעונה ההיא הבחירה של הדיירים לכרטיס לגמר היתה הזויה. היחידה שבחרה נכון ולפי הלב היתה טליה שנתנה לבנהזוג שלה בבית
בעונה ההיא היה להם נוח לבחור באילנה - הם ידעו שאין מצב שהיא מנצחת וזה היה הרע במיעוטו בהקשר של סיכויי הזכייה שלהם, וגם לא יצאו רע באופן שבחרו בה (כמו למשל אם מישהו היה בוחר היום במיכל מאותה הסיבה)

בניגוד למיכל, אילנה הייתה סבבה עם רוב בבית אז זה לא הצטייר אסטרטגי מדי, אחרת גם עכשיו היו כאלה שהיו בוחרים בה

KAPSULA1

Well-known member

נכון. כי אם אחי ואולי נועם נתנו לפרידה אז עכשיו זה תלוי במיכל ומלאני ואז פרידה יכולה לקחת. מעניין היום לגלות מה בחרו.
ומעניין מה בחרה הדר שאף אחד לא קרוב אליה במיוחד שם

Moiya_1

Well-known member

כל כך לא משנה, שניהם הרי יעלו לגמר גם ללא הצ'ופר של בחירת הדיירים.

KAPSULA1

Well-known member
העלו בישראל בידור תמונה של המפגש של יוסי ואסתריקה שלו מהבית. זה נראה כאילו הם באמת מתחתנים ולא שחזור.
נראה לי בשבועיים האלה כל האתרים בהוראת ההפקה יתנו פוש על יוסי. כמו שקרה עונה שעברה עם מעתוק שכולם קידמו אותה בשבוע האחרון והמליצו עליה

נערך לאחרונה ב:

svtar25

Well-known member
העלו בישראל בידור תמונה של המפגש של יוסי ואסתריקה שלו מהבית. זה נראה כאילו הם באמת מתחתנים ולא שחזור.
נראה לי בשבועיים האלה כל האתרים בהוראת ההפקה יתנו פוש על יוסי. כמו שקרה עונה שעברה עם מעתוק שכולם קידמו אותה בשבוע האחרון והמליצו עליה
כן, סביר להניח שיקדמו את יוסי. למרות שאני אישית לא מעניין אותי אף דייר.
מצד אחד באה לי שמיכל תודח, ומצד שני אז היא תהיה בעולם חופשי. אני במילא לא צופה. עדיף להשאיר אותה בהסגר בבית האח.

KAPSULA1

Well-known member
כן, סביר להניח שיקדמו את יוסי. למרות שאני אישית לא מעניין אותי אף דייר.
מצד אחד באה לי שמיכל תודח, ומצד שני אז היא תהיה בעולם חופשי. אני במילא לא צופה. עדיף להשאיר אותה בהסגר בבית האח.
לי אין ספק שמיכל בשבת בחוץ. כל מודח אחר זה החלטה של עוז.
שילה נהיה יותר נסבל אחרי ההדחה של אמילי ושלא מתקרצץ לה יותר. אחי תעלומה איך הוא שורד.
לדעתי בשבת זאת מיכל בחוץ ואם האח יחליט זאת מלאני או דני

מצב
הנושא נעול.
למעלה