זה אומר שהיא תפסה תחתצפיתי עכשיו בראיון עם אמילי ושמתי לב שהיא מדברת על עצמה בגוף שלישי
בהרבה תשובות שנותנת. מה זה אומר?
זה אומר שהיא רוצה להראות מי הבוס. בייחוד שהדר אומרת "ש לי" . היא כל כך רודפת אחרי הכבוד והכוח שזה נראה לי המניע שלה בעולם...זה אומר שהיא תפסה תחת
וגם שהיא דפוקה
ככל שתמריא יותר גבוה כך תיפול יותר חזק
ילדה מתלהבתזה אומר שהיא רוצה להראות מי הבוס. בייחוד שהדר אומרת "ש לי" . היא כל כך רודפת אחרי הכבוד והכוח שזה נראה לי המניע שלה בעולם...
אמילי?זה אומר שהיא רוצה להראות מי הבוס. בייחוד שהדר אומרת "ש לי" . היא כל כך רודפת אחרי הכבוד והכוח שזה נראה לי המניע שלה בעולם...
מיכלאמילי?
או מיכל?
הגיע זמנה לעוף לי מהעיניים..טוב אל תצחקו אבל בבוכרים קום בפייסבוק- אין בקשה להצביע למיכל. הצטרפתי לעוד קבוצה של בוכרים כדי להוכיח את הטענה שכל הבוכרים
בארץ מצביעים לה. אעדכן.
אף אחד לא מצביע לה. רק עוז.הגיע זמנה לעוף לי מהעיניים..
אהזה אומר שהיא רוצה להראות מי הבוס. בייחוד שהדר אומרת "ש לי" . היא כל כך רודפת אחרי הכבוד והכוח שזה נראה לי המניע שלה בעולם...
הלכתי לאיבודאה
אני דיברתי על אמילי
אם מלאני לא הייתה מלאני... היא הייתה זוכה.מעניין מה היה קורה
אם מלאני היתה אחת שמתקשרת ומדברת ופותחת
והיא לא היתה מתקפלת אחרי שבוע מהתקציב ומהמטבח,
אלא יודעת לעמוד על שלה.
(במקום שמיכל תלחם את הקרבות שלה כביכול לכאורה לטעמה האישי)
היינו כנראה במקום אחר לגמרי.....
אם מלאני היתה עומדת על שלה היתה זוכה. היא לוחמת ולא צריכה להכנע.אם מלאני לא הייתה מלאני... היא הייתה זוכה.
כי זאת היא וזה בסדראם מלאני היתה עומדת על שלה היתה זוכה. היא לוחמת ולא צריכה להכנע.
היא ויתרה מהר מדי על דברים בבית ועל המשחק. גם בסיטואציות עם חיים היא נשאבה למועקה במקום להיות אסרטיבית
כנראה יותר קל להיות לוחמת בעזהאם מלאני היתה עומדת על שלה היתה זוכה. היא לוחמת ולא צריכה להכנע.
היא ויתרה מהר מדי על דברים בבית ועל המשחק. גם בסיטואציות עם חיים היא נשאבה למועקה במקום להיות אסרטיבית
יותר קל להיות במסגרת (כמו צבא) שם יש פקודות וחוקים והכל יחסית ברור,כנראה יותר קל להיות לוחמת בעזה
עלובה, לא נראה לי שיכולה להיות בקשר עם מישהו מבריחה. היא לא בעולם הפוליטי, שמתנהגת בקשיחות ובביצ'יות היא תמיד בקונטרול מוגזם לא מרפהזה אומר שהיא רוצה להראות מי הבוס. בייחוד שהדר אומרת "ש לי" . היא כל כך רודפת אחרי הכבוד והכוח שזה נראה לי המניע שלה בעולם...
אל חשש, תמיד תהיה לה את עינב שתשמור אותה במעוף גבוהזה אומר שהיא תפסה תחת
וגם שהיא דפוקה
ככל שתמריא יותר גבוה כך תיפול יותר חזק
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.