** שרשור בוקר - היום ה-96 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

טוויגיי

Well-known member
זה אולי אומר שהיא באמת כ"כ בודדה, כ"כ לא אהובה ודחויה, "שמגרדת" שביבי חיבה ומגע אוהד מהמעט שמספקים לה אותה.​
איך היא בודדה אם יש לה את נועם יוסי שילה
ויחסים סבבה עם פרידה מלאני דיג'יי

חושבת שהגיע זמן להסתנכרן עם המציאות
אם היא בודדה זה אולי כי היא עצמה לא מסופקת מהדינמיקות שכן יש לה בבית

נטעאפרת

Well-known member
שילה הציג אותה כשחקנית. מלאני אמרה לה שלא יכולה לשאת את קרבתה. עם פרידה תוקנו היחסים רק אחריי ארוע הנקניקיות. עובדה שקבלה רק פעם אחת מקום שלישי, וגם זאת רק כי החבר הטוב שלה יוסי ריחם עליה.. לא בדיוק אהובה ומקובלת.​

yoni564712

Well-known member
הנה עכשיו יש משימה שנתפרה במיוחד בשביל גאיה כדי לקדם אותה לעבר הניצחון

|||

סטיריקון9

Well-known member
פרידה חייבת לברוח מהטיפוס הזה. אור שוטף כלים דיג'יי חסר האונים מקטר שפרידה באה בתלונות שהלך קודם לחברים אח"כ ניגש אליה, עכשיו הוא מסתובב הלוך וחזור כשאור עובד דיג'יי "שקוע במחשבות" ושואל את אור: מה אני אכין טוסט עכשיו? העצלן ציפה שפרידה תכין לו

נטעאפרת

Well-known member
כל הזמן רץ לספר לחבר'ה כל מה שקורה, מקטר ומציג אותה באור שלילי. שכח שאמר שנכנס לאח הגדול כי רוצה אותה. עוד לא סגורה עד כמה הוא דביל ועד כמה משחק אותה. כנראה גם וגם. דוחה. מקווה שיתעופף החוצה יחד עם מיכלי המופלאה.​

katy2022

Well-known member
10:55 לפי השיחה של נועם ויוסי…הבחירה של פרידה:
די-ג׳יי 300
מלאני 200 (וקיבלה גם ממנה200)
יוסי 100

הבחירה של אור:
דני
מלאני
די ג׳יי

הבחירה של דני:
אור
מלאני
יוסי

yalian

Well-known member
משימת הזמנה מתן ביס
בדיוק לפני נועם והדר אמר שהיה רוצה כזה

tarimulu

Well-known member
נוסטלגיה. מאז העונה ההיא עם פרידה לפני חודש לא הייתה משימה של הזמנת אוכל מתן ביס

katy2022

Well-known member
אני בדיליי: מלאני מבואסת שהיא מקום שני אצל הרבה אנשים אבל לא מקום ראשון אצל אף אחד…היא אמרה שזה ככה גם בחיים האישיים שלה… בקיצור בוחרת להסתכל על חצי הכוס הריקה

רימון2024

Well-known member
אני בדיליי: מלאני מבואסת שהיא מקום שני אצל הרבה אנשים אבל לא מקום ראשון אצל אף אחד…היא אמרה שזה ככה גם בחיים האישיים שלה… בקיצור בוחרת להסתכל על חצי הכוס הריקה
אני לא חושבת זה קשור...
היא במצב רוח ירוד מיום שני במשימה, אתמול היא אמרה שהיא סוף סוף הבינה שלא יהיה ניתן לתקן את הקשר עם אמא שלה
רוב הסיכויים שזה הרבה יותר עמוק מהבחירות אתמול

yalian

Well-known member
אני לא חושבת זה קשור...
היא במצב רוח ירוד מיום שני במשימה, אתמול היא אמרה שהיא סוף סוף הבינה שלא יהיה ניתן לתקן את הקשר עם אמא שלה
רוב הסיכויים שזה הרבה יותר עמוק מהבחירות אתמול
כן, זה בטח הרבה דברים שהולכים ומצטברים,
והיא פורקת בעיקר באימון, אבל פחות בשיחה,
וזה ממש חבל....

סטיריקון9

Well-known member
זה גם יכול לעלות לה במחיר שלא תגיע לגמר לכן זה גם מבאס אותה

yalian

Well-known member
זה גם יכול לעלות לה במחיר שלא תגיע לגמר לכן זה גם מבאס אותה
אם אכן יש באסה, היא עומדת קצת בניגוד לוייב הכללי שהיא מפגינה בבית של חוסר אכפתיות/חוסר עניין כלפי די כל דבר. אם זו האישיות שלך ועם זה רצית להגיע לגמר, אז own it.
ואם רצית להכנס סתם כדי שיכירו אותך וילהקו אותך לדברים, והמשחק עצמו לא מעניין אותך, אז גם לא כזה משנה בשלב זה מתי תודחי.
אבל אצל מלאני לא ברור לי מה היא בעצמה רוצה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה