בדוק הכינהאם מיכל לא הכינה סרטון מראש על ריב שלה עם אור
אין לה זכות לכעוס עליו.
אבל מנהלת הסושיאל הבלטה שלה הורידה את הסרטונים האלה
ממה שראיתי נשאר רק הסרטון הזה של בטטה, שמאשר את זכותה-לכאורה של מיכל לכעוס על אור
נערך לאחרונה ב:
בדוק הכינהאם מיכל לא הכינה סרטון מראש על ריב שלה עם אור
אין לה זכות לכעוס עליו.
שילה רוצה?שילה עם נועם
רוצה ארוחה רומנטית עם נרות
נועםשילה רוצה?
קיים שיח ביניהן. לא שיחות נפש אבל הן לא נרתעות כבעבר. הן מבשלות בסבבה בימי שישי, צוחקות ומקשקשות. אולי הקרבה בין פרידה להדר ריכך את הקירבה המהוססת מצד מלאני.מלאני והדר בלייב. יש כל כך הרבה מאמץ... מצד שתיהן, אבל הגר נראית לי משוחררת יותר
אני חושבת שאם מלכתחילה הן היו מתחברות או לפחות מלאני לא הייתה במוד מלח-פלפל , היינו רואים יותר ממלאני והיא הייתה בין המועמדים הבולטים
לזכייה.
אני חושבת שמלאני ראתה שהשד לא נורא כל כך.קיים שיח ביניהן. לא שיחות נפש אבל הן לא נרתעות כבעבר. הן מבשלות בסבבה בימי שישי, צוחקות ומקשקשות. אולי הקרבה בין פרידה להדר ריכך את הקירבה המהוססת מצד מלאני.
הישרדות, מאסטר שף, בואו לאכול איתי, הכוכב הבא - פששש והכל בתוכנית אחת. מדהים!הזמר עילי בוטנר ייכנס הערב לבית "האח הגדול" על מנת לערוך אודישן לדיירת פרידה עוזיאל.
כזכור, עילי בוטנר וילדי החוץ (אדר גולד ואוהד שרגאי) הודיעו על פירוק הלהקה ובימים אלו בוטנר עורך אודישנים לחברי הלהקה החדשים. הערב, כאמור, בוטנר יערוך אודישן לדיירת פרידה.
אפרופו תוכניות- המפקדת 2 אמור לעלות בכאן 11הישרדות, מאסטר שף, בואו לאכול איתי, הכוכב הבא - פששש והכל בתוכנית אחת. מדהים!
כן. העיקר שהן הראשונות לזכייה אחת אצל השנייה.כנראה שזה באמת בין גלאקטי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.