** שרשור בוקר - היום ה-96 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

yalian

Well-known member
אם מיכל לא הכינה סרטון מראש על ריב שלה עם אור
אין לה זכות לכעוס עליו.
בדוק הכינה
אבל מנהלת הסושיאל הבלטה שלה הורידה את הסרטונים האלה 😳

ממה שראיתי נשאר רק הסרטון הזה של בטטה, שמאשר את זכותה-לכאורה של מיכל לכעוס על אור

נערך לאחרונה ב:

גליה 1211

Well-known member
מלאני והדר בלייב. יש כל כך הרבה מאמץ... מצד שתיהן, אבל הגר נראית לי משוחררת יותר

אני חושבת שאם מלכתחילה הן היו מתחברות או לפחות מלאני לא הייתה במוד מלח-פלפל , היינו רואים יותר ממלאני והיא הייתה בין המועמדים הבולטים
לזכייה.

עריכה: מלאני לא יכולה להיות משוחררת מידי לידה כי הדר מביאה משהו שחסר למלאני. הכוונה- מלאני יפייפיה ואינטילגנטית ויש לה הרבה מה להציע
חסר לה משהו בסיסי יותר- ביטחון, וזה עמוק ושורשי ונראה לי הכי מתבקש והגיוני לאור היחסים המורכבים עד מאד עם המשפחה שלה. להדר, יש ביטחון
למרות כל מה שהיא עוברת היא לא נשברת, לפעמים הביטחון מרגיש פאקצי אבל נוח לה עם עצמה.

מלאני שמסוגלת להיות עם הדר הגר זו מלאני בטוחה בעצמה, משוחררת, אותנטית. את זה פחות ראיתי אצלה וחבל....

נערך לאחרונה ב:

Moiya_1

Well-known member
מלאני והדר בלייב. יש כל כך הרבה מאמץ... מצד שתיהן, אבל הגר נראית לי משוחררת יותר

אני חושבת שאם מלכתחילה הן היו מתחברות או לפחות מלאני לא הייתה במוד מלח-פלפל , היינו רואים יותר ממלאני והיא הייתה בין המועמדים הבולטים
לזכייה.
קיים שיח ביניהן. לא שיחות נפש אבל הן לא נרתעות כבעבר. הן מבשלות בסבבה בימי שישי, צוחקות ומקשקשות. אולי הקרבה בין פרידה להדר ריכך את הקירבה המהוססת מצד מלאני.

גליה 1211

Well-known member
קיים שיח ביניהן. לא שיחות נפש אבל הן לא נרתעות כבעבר. הן מבשלות בסבבה בימי שישי, צוחקות ומקשקשות. אולי הקרבה בין פרידה להדר ריכך את הקירבה המהוססת מצד מלאני.
אני חושבת שמלאני ראתה שהשד לא נורא כל כך.

katy2022

Well-known member
מה הקטע לצנזר כל שנייה?
מה הקטע לא לצלם מרחוק את כל מי שבסלון

katy2022

Well-known member
האח לאחרונה אוהב לצוות את פרידה ואור…מקווה שזה רמז לגמר…מקום ראשון ושני

tarimulu

Well-known member
הזמר עילי בוטנר ייכנס הערב לבית "האח הגדול" על מנת לערוך אודישן לדיירת פרידה עוזיאל.

כזכור, עילי בוטנר וילדי החוץ (אדר גולד ואוהד שרגאי) הודיעו על פירוק הלהקה ובימים אלו בוטנר עורך אודישנים לחברי הלהקה החדשים. הערב, כאמור, בוטנר יערוך אודישן לדיירת פרידה.

גליה 1211

Well-known member
הזמר עילי בוטנר ייכנס הערב לבית "האח הגדול" על מנת לערוך אודישן לדיירת פרידה עוזיאל.

כזכור, עילי בוטנר וילדי החוץ (אדר גולד ואוהד שרגאי) הודיעו על פירוק הלהקה ובימים אלו בוטנר עורך אודישנים לחברי הלהקה החדשים. הערב, כאמור, בוטנר יערוך אודישן לדיירת פרידה.
הישרדות, מאסטר שף, בואו לאכול איתי, הכוכב הבא - פששש והכל בתוכנית אחת. מדהים!

katy2022

Well-known member
כנראה שזה באמת בין גלאקטי

קבצים מצורפים

• IMG_0258.jpeg
    IMG_0258.jpeg
    KB 1,019 · צפיות: 11
מצב
הנושא נעול.
למעלה