פעם היו מראים לדיירים ת.זזוכרים שפעם היו העמדות להדחה? אחחחח אילו ימים אלו היו.
פעם היה שבוע גמר
פעם היינו רואים משימות ריבים ושיחות בלי צינזור, בלי ניסיון לנחש ולדמיין אותן
פעם היה עורך לתכנית
פעם היו מראים לדיירים ת.זזוכרים שפעם היו העמדות להדחה? אחחחח אילו ימים אלו היו.
מה שהיה פעם לא יחזור. אלא אם יעסיקו ויכניסו את זק לחדר העריכה ולניהול מלא על הלייב, כולל ייצור משימות איכותיות ומרתקות.פעם היו מראים לדיירים ת.ז
פעם היה שבוע גמר
פעם היינו רואים משימות ריבים ושיחות בלי צינזור, בלי ניסיון לנחש ולדמיין אותן
פעם היה עורך לתכנית
אני כבר שבוע מההדחה של גל מסתפקת רק בפורום, ורק אם כתבו שקרה משהו מעניין קופצת לראות.טוב עשיתי עם עצמי הסכם קטן בעיקר אחרי אמש
אם אלמוג בגמר זה הקיו שלי לסיום הרומן שלי עם האח הגדול(הכוונה להתמכרות לא לצפייה פה ושם.. מרגיז אותי שאני מקדישה לזה כל כך הרבה זמן)
קשה לי לצפות בה אפילו מעצבן אותי
אסתפק רק בפורום ואולי אולי אשמח להתבדות ולגלות מחדש את קסם הפורמט
צודקתאני כבר שבוע מההדחה של גל מסתפקת רק בפורום, ורק אם כתבו שקרה משהו מעניין קופצת לראות.
גם בלילות כבר לא נשארת ערה. היתרון של עונה מעאפנה ועורך מעאפן.
איתך לגמרי.טוב עשיתי עם עצמי הסכם קטן בעיקר אחרי אמש
אם אלמוג בגמר זה הקיו שלי לסיום הרומן שלי עם האח הגדול(הכוונה להתמכרות לא לצפייה פה ושם.. מרגיז אותי שאני מקדישה לזה כל כך הרבה זמן)
קשה לי לצפות בה אפילו מעצבן אותי
אסתפק רק בפורום ואולי אולי אשמח להתבדות ולגלות מחדש את קסם הפורמט
עוד נקודת דמיון בין ג'וזי לגדי. רק שג'וזי יגיע רחוק יותר.אתמול חשבתי על זה, איזו הזיה זאת ששני החברים הכי טובים של ג'וזי היו בעצם אוייבים
לא רואה דימיון בין ג'וזי לגדי, מה שכן, רואה הרבה שוני בין ג'וזי ליהודהעוד נקודת דמיון בין ג'וזי לגדי. רק שג'וזי יגיע רחוק יותר.
ברור שג'וזי פחות הזוי ויותר מחובר למציאות. אבל שניהם תפסו את פוזיציית הדייר הפופולרי בבית שגם אם הוא רב מדי פעם זה בסוף תמיד נגמר בחיבוק.לא רואה דימיון בין ג'וזי לגדי, מה שכן, רואה הרבה שוני בין ג'וזי ליהודה
אני מתקשה להשוות או לראות נקודות דמיון בין ג'וזי לגדי. לא חושבת שהיה דייר כמו גדי אי פעם באח הגדול.עוד נקודת דמיון בין ג'וזי לגדי. רק שג'וזי יגיע רחוק יותר.
אתמול בפינת עישון חשבתי עוד רגע הוא מנשק את ג'וזי
בסוף זה יגיעאתמול בפינת עישון חשבתי עוד רגע הוא מנשק את ג'וזי
חמודים אני אוהבת את שניהם
כבר אתמול היא ניגשה אליו במטבח כשבכה, שאלה אותו ברכות לשלומו, שוחחה איתו וניסתה לנחם. הבעיה שאורן הטמבל נדחף ואלמוג גם התעלקה.לחרדים לקשר של קארין וג'וזי, הוא בדיוק מכין לה ארוחת בוקר, אפשר לחזל"ש
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.