פה זה לא בורדל1
Well-known member
טוב לצרפתים אם הם יבואו נגדואייףףף אין לי כוח לדיירים מעצבנים...
אין לי כוח שיערערו את גוזי
טוב לצרפתים אם הם יבואו נגדואייףףף אין לי כוח לדיירים מעצבנים...
אין לי כוח שיערערו את גוזי
אהבתי מה שכתבו על גוזי, מדוייק.מתוך הכתבה בynet. מדוייק בעיניי.
צפה בקובץ המצורף 18041
מגוחך, סך הכל שיחה בחדר האח שג'וזי יזם, שום דבר לא השתנה בקשר שלהםמתוך הכתבה בynet. מדוייק בעיניי.
צפה בקובץ המצורף 18041
ראשית, זה נכתב בידיעות.מגוחך, סך הכל שיחה בחדר האח שג'וזי יזם
כל הדיירים שם זיגזגו, כולל ג'וזי ורמי
אבל למה זה לא מפתיע, כל מי שרמי נגדו פתאום מופיעות נגדו ביקורות במעריב
ידיעות*ראשית, זה נכתב בידיעות.
שנית, זה מזכיר את תסמונת ביבוש.
בעוד הוא עם שלושה כתבי אישום על שוחד והפרת אמונים, הוא וקהל מצביעיו
צועקים כולם מושחתים.
הם היו חתול ועכבר כל העונה. היא אמרה מההתחלה שהיא לא צופה שיהיו לה חברות בבית.מתוך הכתבה בynet. מדוייק בעיניי.
צפה בקובץ המצורף 18041
הוא לא כזה נורא בעיניי, וגם לא כזה מדהים.משחק שתייה כל פעם שדניאל אומר "מטורף"
הוא ממש לא נורא בעיניי. סתם לא מתאים לפורמטהוא לא כזה נורא בעיניי, וגם לא כזה מדהים.
היא מנסה לייצר תוכן ...שיצדיק את השארותה בהדחה הבאה..יום לפני היא תבכה ותשוחח עם הקופיצ"ון כמה היא מתגעגעת למי שהיה בתוכו, תנשק את האסלה שמר אלים הפליץ עליה ותעשה את כל ריטואל ה'תצביעו לי כי אני האישה שיהודה נגע בה'איזה דיבור מגעיל יש לאלמוג הזאת..
בלתי נסבלת
זו דיעה רווחת על קארין בכל מקום, לרבות כאן בפורום.ממש מגעילה אותי הכתבה של ידיעות אחרונות..
קודם כל ג׳וזי הוא זה שיזם את השיחה ופתח את הנושא, בעיניי הוא מאוהב ומחכה לרמזים ממנה הוא גם אמר את זה שמצפה שתהיה יותר שקופה ופחות ביישנית. ראו שקארין מתרגשת מתביישת ומתפתלת ולא יודעת מה לענות..
אבל תמיד מדהים כמה התקשורת בעד רמי, הכל מכור בעונה הזאת.. מי שמקורב לצלחת זוכה לביקורות טובות, כל זה כי היא סוף סוף העמידה אותו במקום הראוי לו אחרי כל הטינופים שלו.
בקשר לרמי גם זאת דעה רווחת בכל מקוםזו דיעה רווחת על קארין בכל מקום, לרבות כאן בפורום.
די בקריאת הכותבים להווכח.
והקשר לרמי מופרך מיסודו.
לא, זו לא.בקשר לרמי גם זאת דעה רווחת בכל מקום
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.