הדעה הרווחת היא שהתקשורת בעד רמילא, זו לא.
אין קשר בין רמי למה שנכתב לקארין.
הדעה הרווחת היא שהתקשורת בעד רמילא, זו לא.
אין קשר בין רמי למה שנכתב לקארין.
שוב, תסמונת ביבוש.הדעה הרווחת היא שהתקשורת בעד רמי
ממש לא.. כל הכתבים הם חברים שלו.. הם מנסים לשמור עליו מתחילת העונה.. אני אהבתי את רמי עד שהתחלתי לראות כמה הוא אובסיסיבי ללינור ומקשיב לשטויות שלה בלי לבדוק.. הוא ביטל המון אנשים בגללה, ג׳וזי קארין יהודה ועוד ועוד..זו דיעה רווחת על קארין בכל מקום, לרבות כאן בפורום.
די בקריאת הכותבים להווכח.
והקשר לרמי מופרך מיסודו.
התקשורת לא בעד רמי. כשרמי היה מעורב בתקריות שהצדיקו ביקורת הוא חטף מכל כיוון. גם מהתקשורת.ממש מגעילה אותי הכתבה של ידיעות אחרונות..
קודם כל ג׳וזי הוא זה שיזם את השיחה ופתח את הנושא, בעיניי הוא מאוהב ומחכה לרמזים ממנה הוא גם אמר את זה שמצפה שתהיה יותר שקופה ופחות ביישנית. ראו שקארין מתרגשת מתביישת ומתפתלת ולא יודעת מה לענות..
אבל תמיד מדהים כמה התקשורת בעד רמי, הכל מכור בעונה הזאת.. מי שמקורב לצלחת זוכה לביקורות טובות, כל זה כי היא סוף סוף העמידה אותו במקום הראוי לו אחרי כל הטינופים שלו.
עם כל הביקורת היו עדינים איתו. אם זה היה דייר אחר היו קוטלים אותו ושלא תתבלבלו אני מעריכה את רמי פשוט מפריע לי כשהוא הופך להיות אובסיסיבי לבן אדם. כבר אמרתי את זה הוא קיצוני באהבה ובשנאה שלו, הופך להיות נקמן ואכזרי לצערי כשהוא שונא מישהו ולי קשה עם זה..התקשורת לא בעד רמי. כשרמי היה מעורב בתקריות שהצדיקו ביקורת הוא חטף מכל כיוון. גם מהתקשורת.
מעריב אף פעם לא מפרגנים לג'וזי, עוד יחסית יש שם פירגון לאור מה שכתבו עליו העונה.כמו גם עוד כתבה מגעילה במעריב שטוענים שהאח מקדם את ג׳וזי והוא לא היה מגיע לשמינייה בלי התערבות האח הגדול. הכל לטובת רמי
מפרגנים לרוב רק לרמי פרוטקציות בבית האח ומחוצה לומעריב אף פעם לא מפרגנים לג'וזי, עוד יחסית יש שם פירגון לאור מה שכתבו עליו העונה.
קצת חיים בסרט, אבל ניחא
קשקוש, בסדר.מפרגנים לרוב רק לרמי פרוטקציות בבית האח ומחוצה לו
העניין שזה לא רק קאריןקשקוש, בסדר.
איך זה מסתדר עם אותן הדיעות על קארין כאן בפורום, מכל החונטות כולן?
האם יש כאן לרמי הנחות בתקשורת? האם מי מאיתנו עיתונאי?
או שאולי הביקורת על קארין מצריכה התבוננות פנימית,
ונשיאה באחריות. דבר שמעולם לא ידעה לעשות.
עכשיו טיעון חדש.העניין שזה לא רק קארין
כל מי שנגד רמי זוכה לביקורות בתקשורת
לא התייחס לעניין ביבי, לא מעניין אותי פוליטיקהעכשיו טיעון חדש.
אז בוא אומר לך דבר מה, יש לי בעיה עקרונית עם קורבנות נצחית.
בכל מה שקשור בקארין, כולם אשמים.
חברותיה כולן, הגברים, ר מ י, ועתה התקשורות.
מזכיר לך מישהו? כן. יהודה.
וגם ביבוש, המאשים את בתי המשפט, יריביו, סער, בנט, השמאל
המשטרה, וה ת ק ש ו ר ת
שום התבוננות אישית, לקיחת אחריות והודאה בטעויות.
הדוגמא של ביבוש לא נתנה כדי לפתח דיון פוליטי, זו הקבלה אחד לאחד לנקודה מהותית.לא התייחס לעניין ביבי, לא מעניין אותי פוליטיקה
ולגבי קארין, הקהל שלה גדל מיום ליום
היו לה נפילות במהלך העונה שגם אני העברתי עליה ביקורת
אבל לזכותה יאמר שהיא לא היתה זקוקה לאף גבר שיהיה לצידה, אולי היא רצתה אבל בשטח הייתה לבד
והיא לעומת אחרים דווקא הייתה עסוקה בביקורת עצמית יותר מידי במהלך העונה ולכן נשאבה למקומות שלא הייתה צריכה
וכשטעתה, לא התביישה לבוא להתנצל ולהודות שטעתה
בתור צופה אני יכול גם לראות את הקנאה של שאר הבנות בה למשל אלמוג האובססיבית, גל שהתהפכה עליה בשניה שלא שירתה את האינטרסים שלה וכבר לא הייתה נגד יהודה, לינור שפתאום שכחה שקארין עמדה לצידה בחרם שלינור דמיינה שעברה ובעצמה אמרה "לעולם לא אשכח לך את זה"
כולן היו חברות של קארין כשקארין הסכימה להיות החוליה החלשה בקבוצה, אבל כשהעזה להביע דעה שונה מהקבוצה זרקו אותה
אני לגמרי יכולה להבין למה יש ביקורת על קארין ולמה לחלק מהאנשים קשה להתחבר אליה, זה לגיטימי אבל יש תחושה של עליהום וזה כבר אכזריקשקוש, בסדר.
איך זה מסתדר עם אותן הדיעות על קארין כאן בפורום, מכל החונטות כולן?
האם יש כאן לרמי הנחות בתקשורת? האם מי מאיתנו עיתונאי?
או שאולי הביקורת על קארין מצריכה התבוננות פנימית,
ונשיאה באחריות. דבר שמעולם לא ידעה לעשות.
שאבין, כשהיו ביקורות על רמי מקיר לקיר זה לא היה עליהום?אני לגמרי יכולה להבין למה יש ביקורת על קארין ולמה לחלק מהאנשים קשה להתחבר אליה, זה לגיטימי אבל יש תחושה של עליהום וזה כבר אכזרי
עם קארין זה מרגיש לא פרופורציונלי בעליל למה שהיא עושה. מתקרבת ומתרחקת לדיירים בהתאם להתנהגות שלהם כלפיה.שאבין, כשהיו ביקורות על רמי מקיר לקיר זה לא היה עליהום?
אני השלמתי עם זה שבתור צעירה ויפה שלא מחוברת לסביבה ולמה שנכון להגיד היא תהפוך לשק החבטות התורן. יהיו לה מלא קמפיינים, תככב בצהובונים אבל גם תהיה הפאנץ' של הרבה בדיחות שנאה.אני לגמרי יכולה להבין למה יש ביקורת על קארין ולמה לחלק מהאנשים קשה להתחבר אליה, זה לגיטימי אבל יש תחושה של עליהום וזה כבר אכזרי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.