כותבת על זה כאן ולא בפעם הראשונה זה ברור לא מצפה מהאנשים האלה שיבינו, הדר כן אומרת שיש לו קושי וגם בשיחות שלה איתו זה עולה מכבדת ולא נכנסת לפרוטחייבת לומר שאני מתפלאה שאף אחד לא חשב לרגע שיתכן כי נועם על הרצף כנראה בתפקוד גבוה כל הסימנים ברורים למי שמבין. אני צופה בו בחמלה וגם בשותפיו לשיחה שמתקשים להבין.
גם לי היה ברור אבל זה לא דבר שרציתי לכתוב בפומבי. אני ממש מרחמת על הבחור. הוא באמת אינטיליגנטי [גם תופעה נפוצה על הספקטרום] אבל יחד עם כל הבעיות המגיעות עם זה. התלות שלו בברק וההגנה של ברק עליו, נוגעים לי בלב. לא יכולה לשכוח איך מירר בבכי כשברק עזב. לכל המקטרגים עליו, גם זו הייתה הצגה?כותבת על זה כאן ולא בפעם הראשונה זה ברור לא מצפה מהאנשים האלה שיבינו, הדר כן אומרת שיש לו קושי וגם בשיחות שלה איתו זה עולה מכבדת ולא נכנסת לפרוט
אליאן, הבת שלי בת 16, חשבה מזמן שנועם על הרצף ואולי לא מאובחן כי היה בישיבה. אבל אני והיא לא פסיכיאטרים ולא פסיכולוגים.חייבת לומר שאני מתפלאה שאף אחד לא חשב לרגע שיתכן כי נועם על הרצף כנראה בתפקוד גבוה כל הסימנים ברורים למי שמבין. אני צופה בו בחמלה וגם בשותפיו לשיחה שמתקשים להבין.
יותר בכיוון של הפרעת קשב ריכוזחייבת לומר שאני מתפלאה שאף אחד לא חשב לרגע שיתכן כי נועם על הרצף כנראה בתפקוד גבוה כל הסימנים ברורים למי שמבין. אני צופה בו בחמלה וגם בשותפיו לשיחה שמתקשים להבין.
לאאא, קולומבו היה חכם מתוחכם וחד,צהרים טובים. הותיקים מבניכם בודאי זוכרים את המפקח קולומבו, בלש משטרתי ממולח ש"מרדים " את החשודים שלו בהופעה חיצונית מרופטת
ולהג אינסופי, עד הרגע שהחשוד שלו מסיר מגננות, נופל בפח ופולט אינפורמציה רלבנטית חשובה בגלל זלזול במפקח? ותמיד תמיד ברגע הנכון , המפקח נהג לומר יש לי עוד שאלה אחת קטנה...ובכן, הרשו לי לחשוד ב"נועם התמים שלנו", שהוא מנסה לשחק אותה סוג כזה שלדמות. אבל לעומת דמותוהחינניתשלקולומבו, נועם
מיגע אל גבול הבלתי נסבל. והנה דני, לא בעפרון הכי מחודד, ובכל זאת הוא ולא אחר עלה על הדמות ....
גם נועם חכם וממולח. פשוט חסרה החינניות .....לאאא, קולומבו היה חכם מתוחכם וחד,
נועם רחוק בכל תחכום,
לדעתי זה אפילו לא יכול להיחשב לו כהתנהגות מניפולטיבית,
אור מכרסם ציפורניים, נועם חופר,
תסמונות של הפרעות כאלה ואחרות שבאות מאותו מקום
אין חכמים העונה,גם נועם חכם וממולח. פשוט חסרה החינניות .....
נועם חכם, אך רחוק מלהיות מתוחכם או ממולח. תוכו כברו...גם נועם חכם וממולח. פשוט חסרה החינניות .....
אפרופו קולומבולאאא, קולומבו היה חכם מתוחכם וחד,
נועם רחוק בכל תחכום,
לדעתי זה אפילו לא יכול להיחשב לו כהתנהגות מניפולטיבית,
אור מכרסם ציפורניים, נועם חופר,
תסמונות של הפרעות כאלה ואחרות שבאות מאותו מקום
לא חושב שמישהו בוודאי שלא נועם מסוגל למשוך משחק מעל 3 חודשים לזה צריך יכולות וריכוז שיא.צהרים טובים. הותיקים מבניכם בודאי זוכרים את המפקח קולומבו, בלש משטרתי ממולח ש"מרדים " את החשודים שלו בהופעה חיצונית מרופטת
ולהג אינסופי, עד הרגע שהחשוד שלו מסיר מגננות, נופל בפח ופולט אינפורמציה רלבנטית חשובה בגלל זלזול במפקח? ותמיד תמיד ברגע הנכון , המפקח נהג לומר יש לי עוד שאלה אחת קטנה...ובכן, הרשו לי לחשוד ב"נועם התמים שלנו", שהוא מנסה לשחק אותו סוג של דמות. אבל לעומת דמותו החיננית של קולומבו, נועם
מיגע על גבול הבלתי נסבל. והנה דני, לא בעפרון הכי מחודד, ובכל זאת הוא ולא אחר עלה על הדמות ....
טעות פרוידיאניתלגבי הזוגיות של מלאני ואביב
אני בכלל לא חושבת שזה אומר שהוא רעיל ושהזוגיות רעילה.
יש כל מיני סוגי אנשים והעדפות אישיות. לדעתי מה שחשוב זו מודעות למי זה כל אחד ומה הוא מביא, תקשורת והסכמה.
וממה שמלאני סיפרה ושוחחה פעם עם פרידה, ממש אהבתי מה שאמרה.
פרידה דיברה איתה על הקינאה מדיג'יי והבקשה שלו ממנה. ומלאני לא אמרה לה אם זה טוב או רע.
רק, אוקיי ומה את חושבת על זה. הוא מבקש את זה, זה מקובל עלייך או לא. אם לא, אז תגידי לא. אם כן, אז בסדר.
להבנתי, מלאני ועידן מתקשרים, וכל אחד מקבל מה שהוא מעדיף ויש הסכמה וקבלה.
אפילו אוסיף שיש כאלו שרוצים שירצו אותם באופן הזה. זה יכול לכלול הרבה דברים שנתפסים כמו לא שוויוניים.
יהיו נשים שירצו גבר שולט. ויהיו גברים שירצו להיות פודל. זה לא אומר שהזוגיות רעילה ושהצד השני קורבן.
רק מי שמכיר אותם מבפנים יודע מה באמת המצב.
כן הייתי שמה נורה אדומה על אנשים שלא מודעים למי הם, ולא מוכנים לתקשר בכנות או להקשיב כשהצד השני מביע מי הוא ומה הוא רוצה.
או אם מישהו כופה בכוח את הדעות שלו.
לא מצאתי במלאני שום דבר מהסוג הזה. ואביב נשמע כלבבה וכרצונה.
בקיצור, אני מניחה שהם רק מחכים לאישור שלי כדי להתחתן בארור
אז אני מאשרת. אתם יכולים להתנשק
עריכה: מסתבר שכתבתי עידן במקום אביב. אין לי מושג מאיפה זה בא, כי אני לא חושבת שהוא הסגנון שלה בכלל. רחוק מזה. טעות משעשעת..
את הבעיות של נועם רואים בהתחרפנויות דווקא בקטעים טובים ומרגשים,לא כל תכונה שלילית קיצון זה רצף
אובר אנלייזינג
נועם פשוט נודניק שלא קיבל את הברקס הנכון
גם את מקרה נועה הייתי מסכמת בהתלהבות יתראת הבעיות של נועם רואים בהתחרפנויות דווקא בקטעים טובים ומרגשים,
למשל כשנועה קירל נכנסה לבית וגם "מרגשים" אחרים
הוא קיפצץ התרוצץ והתגלגל על הרצפה.
כל שפת הגוף שלו במצבים בלתי שגרתיים, מצביעה על בעיה,
כמו גם הדיבור האובססיבי,
אבל בעיקר התגובות והתנועות הפיזיות שלו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.