שרשור בוקר היום ה104 בבית עדכונים

מצב
הנושא נעול.

סטיריקון9

Well-known member
חייבת לומר שאני מתפלאה שאף אחד לא חשב לרגע שיתכן כי נועם על הרצף כנראה בתפקוד גבוה כל הסימנים ברורים למי שמבין. אני צופה בו בחמלה וגם בשותפיו לשיחה שמתקשים להבין.
כותבת על זה כאן ולא בפעם הראשונה זה ברור לא מצפה מהאנשים האלה שיבינו, הדר כן אומרת שיש לו קושי וגם בשיחות שלה איתו זה עולה מכבדת ולא נכנסת לפרוט

רותרות7

Well-known member
כותבת על זה כאן ולא בפעם הראשונה זה ברור לא מצפה מהאנשים האלה שיבינו, הדר כן אומרת שיש לו קושי וגם בשיחות שלה איתו זה עולה מכבדת ולא נכנסת לפרוט
גם לי היה ברור אבל זה לא דבר שרציתי לכתוב בפומבי. אני ממש מרחמת על הבחור. הוא באמת אינטיליגנטי [גם תופעה נפוצה על הספקטרום] אבל יחד עם כל הבעיות המגיעות עם זה. התלות שלו בברק וההגנה של ברק עליו, נוגעים לי בלב. לא יכולה לשכוח איך מירר בבכי כשברק עזב. לכל המקטרגים עליו, גם זו הייתה הצגה?
מה הוא לא עבר שם? אוכל לאט לאט, האשימו אותו שאוכל הרבה ויגמור להם את האוכל...; חושב לאט - מתכנן הצגה, עושה פרובוקציות לאור; וכו' וכו'. מספיק להסתכל לו בעיניים כדי להבין את המצוקה שנמצא בה. אני מאד מקווה בשבילו שיגיע לגמר. ולו רק כדי לחזק לו את הביטחון העצמי ולתת לו להרגיש טוב יותר. מעדיפה לחזק בחור כזה מאשר פוץ אסטרטג כמו אור, שמשחק אותה מלאך אלוהים...צבוע!

נערך לאחרונה ב:

svtar25

Well-known member
חייבת לומר שאני מתפלאה שאף אחד לא חשב לרגע שיתכן כי נועם על הרצף כנראה בתפקוד גבוה כל הסימנים ברורים למי שמבין. אני צופה בו בחמלה וגם בשותפיו לשיחה שמתקשים להבין.
אליאן, הבת שלי בת 16, חשבה מזמן שנועם על הרצף ואולי לא מאובחן כי היה בישיבה. אבל אני והיא לא פסיכיאטרים ולא פסיכולוגים.
אבל היא גם חשבה ששילה סוג של נער לשעבר של אחותי , ואחותי עובדת סוציאלית והיו לה כל מיני מטופלים בסגנון.

דפניה34

Well-known member
צהרים טובים. הותיקים מבניכם בודאי זוכרים את המפקח קולומבו, בלש משטרתי ממולח ש"מרדים " את החשודים שלו בהופעה חיצונית מרופטת
ולהג אינסופי, עד הרגע שהחשוד שלו מסיר מגננות, נופל בפח ופולט אינפורמציה רלבנטית חשובה בגלל זלזול במפקח? ותמיד תמיד ברגע הנכון , המפקח נהג לומר יש לי עוד שאלה אחת קטנה...ובכן, הרשו לי לחשוד ב"נועם התמים שלנו", שהוא מנסה לשחק אותו סוג של דמות. אבל לעומת דמותו החיננית של קולומבו, נועם
מיגע על גבול הבלתי נסבל. והנה דני, לא בעפרון הכי מחודד, ובכל זאת הוא ולא אחר עלה על הדמות ....

sashalola

Well-known member
צהרים טובים. הותיקים מבניכם בודאי זוכרים את המפקח קולומבו, בלש משטרתי ממולח ש"מרדים " את החשודים שלו בהופעה חיצונית מרופטת
ולהג אינסופי, עד הרגע שהחשוד שלו מסיר מגננות, נופל בפח ופולט אינפורמציה רלבנטית חשובה בגלל זלזול במפקח? ותמיד תמיד ברגע הנכון , המפקח נהג לומר יש לי עוד שאלה אחת קטנה...ובכן, הרשו לי לחשוד ב"נועם התמים שלנו", שהוא מנסה לשחק אותה סוג כזה שלדמות. אבל לעומת דמותוהחינניתשלקולומבו, נועם
מיגע אל גבול הבלתי נסבל. והנה דני, לא בעפרון הכי מחודד, ובכל זאת הוא ולא אחר עלה על הדמות ....
לאאא, קולומבו היה חכם מתוחכם וחד,
נועם רחוק בכל תחכום,
לדעתי זה אפילו לא יכול להיחשב לו כהתנהגות מניפולטיבית,
אור מכרסם ציפורניים, נועם חופר,
תסמונות של הפרעות כאלה ואחרות שבאות מאותו מקום

דפניה34

Well-known member
נועם רחוק בכל תחכום,
גם נועם חכם וממולח. פשוט חסרה החינניות .....

sashalola

Well-known member
גם נועם חכם וממולח. פשוט חסרה החינניות .....
אין חכמים העונה,
גם הממולחים לא ממש ברמה
גם אין דיירים כריזמטיים העונה,
נועם מתפזר ואובד בהתנהגויות הכפייתיות שלו ואין מי ירגיע ויאמר לו סטופ, תנשום, תירגע.

יונתנסקי

Well-known member
נועם רחוק בכל תחכום,
אפרופו קולומבו

פיטר פאלק - אחלה שחקן
היו לו הרבה תפקידים פני ואחרי קולומבו.

הלך לעולמו ב- 2011

alesandro2

Well-known member
ולהג אינסופי, עד הרגע שהחשוד שלו מסיר מגננות, נופל בפח ופולט אינפורמציה רלבנטית חשובה בגלל זלזול במפקח? ותמיד תמיד ברגע הנכון , המפקח נהג לומר יש לי עוד שאלה אחת קטנה...ובכן, הרשו לי לחשוד ב"נועם התמים שלנו", שהוא מנסה לשחק אותו סוג של דמות. אבל לעומת דמותו החיננית של קולומבו, נועם
מיגע על גבול הבלתי נסבל. והנה דני, לא בעפרון הכי מחודד, ובכל זאת הוא ולא אחר עלה על הדמות ....
לא חושב שמישהו בוודאי שלא נועם מסוגל למשוך משחק מעל 3 חודשים לזה צריך יכולות וריכוז שיא.

svtar25

Well-known member
מסטורי של עינב הסתבר ששילה מאושפז. היא שאלה האם הוא דומה לאיזה שחקן ואז הסתבר שהוא מאושפז בגלל זיהום.ואני חשבתי התרגש עד כדאי כך לראות דואט של אמילי ואייל גולן. 😉

קבצים מצורפים

• IMG_20240914_121652.jpg
    IMG_20240914_121652.jpg
    KB 141.7 · צפיות: 38

willing

Well-known member
לגבי הזוגיות של מלאני ואביב
אני בכלל לא חושבת שזה אומר שהוא רעיל ושהזוגיות רעילה.

יש כל מיני סוגי אנשים והעדפות אישיות. לדעתי מה שחשוב זו מודעות למי זה כל אחד ומה הוא מביא, תקשורת והסכמה.
וממה שמלאני סיפרה ושוחחה פעם עם פרידה, ממש אהבתי מה שאמרה.
פרידה דיברה איתה על הקינאה מדיג'יי והבקשה שלו ממנה. ומלאני לא אמרה לה אם זה טוב או רע.
רק, אוקיי ומה את חושבת על זה. הוא מבקש את זה, זה מקובל עלייך או לא. אם לא, אז תגידי לא. אם כן, אז בסדר.

להבנתי, מלאני ועידן מתקשרים, וכל אחד מקבל מה שהוא מעדיף ויש הסכמה וקבלה.
אפילו אוסיף שיש כאלו שרוצים שירצו אותם באופן הזה. זה יכול לכלול הרבה דברים שנתפסים כמו לא שוויוניים.
יהיו נשים שירצו גבר שולט. ויהיו גברים שירצו להיות פודל. זה לא אומר שהזוגיות רעילה ושהצד השני קורבן.

רק מי שמכיר אותם מבפנים יודע מה באמת המצב.
כן הייתי שמה נורה אדומה על אנשים שלא מודעים למי הם, ולא מוכנים לתקשר בכנות או להקשיב כשהצד השני מביע מי הוא ומה הוא רוצה.
או אם מישהו כופה בכוח את הדעות שלו.
לא מצאתי במלאני שום דבר מהסוג הזה. ואביב נשמע כלבבה וכרצונה.
בקיצור, אני מניחה שהם רק מחכים לאישור שלי כדי להתחתן;) בארור

אז אני מאשרת. אתם יכולים להתנשק
|טבעת|💒
עריכה: מסתבר שכתבתי עידן במקום אביב. אין לי מושג מאיפה זה בא, כי אני לא חושבת שהוא הסגנון שלה בכלל. רחוק מזה. טעות משעשעת..

GALxp

Well-known member
לגבי הזוגיות של מלאני ואביב
אני בכלל לא חושבת שזה אומר שהוא רעיל ושהזוגיות רעילה.

יש כל מיני סוגי אנשים והעדפות אישיות. לדעתי מה שחשוב זו מודעות למי זה כל אחד ומה הוא מביא, תקשורת והסכמה.
וממה שמלאני סיפרה ושוחחה פעם עם פרידה, ממש אהבתי מה שאמרה.
פרידה דיברה איתה על הקינאה מדיג'יי והבקשה שלו ממנה. ומלאני לא אמרה לה אם זה טוב או רע.
רק, אוקיי ומה את חושבת על זה. הוא מבקש את זה, זה מקובל עלייך או לא. אם לא, אז תגידי לא. אם כן, אז בסדר.

להבנתי, מלאני ועידן מתקשרים, וכל אחד מקבל מה שהוא מעדיף ויש הסכמה וקבלה.
אפילו אוסיף שיש כאלו שרוצים שירצו אותם באופן הזה. זה יכול לכלול הרבה דברים שנתפסים כמו לא שוויוניים.
יהיו נשים שירצו גבר שולט. ויהיו גברים שירצו להיות פודל. זה לא אומר שהזוגיות רעילה ושהצד השני קורבן.

רק מי שמכיר אותם מבפנים יודע מה באמת המצב.
כן הייתי שמה נורה אדומה על אנשים שלא מודעים למי הם, ולא מוכנים לתקשר בכנות או להקשיב כשהצד השני מביע מי הוא ומה הוא רוצה.
או אם מישהו כופה בכוח את הדעות שלו.
לא מצאתי במלאני שום דבר מהסוג הזה. ואביב נשמע כלבבה וכרצונה.
בקיצור, אני מניחה שהם רק מחכים לאישור שלי כדי להתחתן;) בארור

אז אני מאשרת. אתם יכולים להתנשק
|טבעת|💒
עריכה: מסתבר שכתבתי עידן במקום אביב. אין לי מושג מאיפה זה בא, כי אני לא חושבת שהוא הסגנון שלה בכלל. רחוק מזה. טעות משעשעת..
טעות פרוידיאנית:-P:

טוויגיי

Well-known member
לא כל תכונה שלילית קיצון זה רצף
אובר אנלייזינג

נועם פשוט נודניק שלא קיבל את הברקס הנכון

sashalola

Well-known member
לא כל תכונה שלילית קיצון זה רצף
אובר אנלייזינג

נועם פשוט נודניק שלא קיבל את הברקס הנכון
את הבעיות של נועם רואים בהתחרפנויות דווקא בקטעים טובים ומרגשים,