שרשור בוקר היום ה104 בבית עדכונים

מצב
הנושא נעול.

tarimulu

Well-known member
בגלל שאף אחד לא עדכן, חלילה שלא תפספסו:

הדר ליוסי: "אתה טוב, ואתה נשאר טוב, ויש אנשים שלא יודעים להכיל את זה. אתה טהור".

עוד אמרה שבניגוד אליו, היא כבר איננה טהורה.

8LIBI8

Well-known member
חזרתי אחורה לרגעי דני ונועם הבוקר ואני לא מבינה למה הם נותנים לו להתיש אותם. צריך לקלוט במי מדובר ולחתוך מהר על אף השיעמום בבית.
אני הייתי צוחקת לו בפרצוף כבר וממש לא חוזרת על עצמי יותר מפעמיים...לדעתי, זו הדרך שלו למשוך תשומת לב, כמו משיכת צמות בילדות - הוא גורר בנאדם לחפירה חוזרת וככה יש עליו פוקוס והוא בא לידי ביטוי, ככה הוא מפיג בדידות ועצב, מוציא את העכברים המתרוצצים אצלו בראש. מה הצד השני מרגיש ואם יהיה חבר שלו או לא לא רלוונטי בעיניו, זאת לא המטרה...נועם זה טיטינסקי מקופה ראשית :poop: טרול

yalian

Well-known member
חזרתי אחורה לרגעי דני ונועם הבוקר ואני לא מבינה למה הם נותנים לו להתיש אותם. צריך לקלוט במי מדובר ולחתוך מהר על אף השיעמום בבית.
אני הייתי צוחקת לו בפרצוף כבר וממש לא חוזרת על עצמי יותר מפעמיים...לדעתי, זו הדרך שלו למשוך תשומת לב, כמו משיכת צמות בילדות - הוא גורר בנאדם לחפירה חוזרת וככה יש עליו פוקוס והוא בא לידי ביטוי, ככה הוא מפיג בדידות ועצב, מוציא את העכברים המתרוצצים אצלו בראש. מה הצד השני מרגיש ואם יהיה חבר שלו או לא לא רלוונטי בעיניו, זאת לא המטרה...נועם זה טיטינסקי מקופה ראשית :poop: טרול
אני גם חשבתי על זה שפשוט לחתוך
אבל נראה לי שאז הוא מתחיל להתמסכן לאחרים ולאח על זה,
ובסוף כך או כך צריך לשבת איתו לשיחה....
יש מצב שלשים לו גבולות בבית האח זה טריקי
לא לא אפשרי, אבל טריקי

8LIBI8

Well-known member
אני גם חשבתי על זה שפשוט לחתוך
אבל נראה לי שאז הוא מתחיל להתמסכן לאחרים ולאח על זה,
ובסוף כך או כך צריך לשבת איתו לשיחה....
יש מצב שלשים לו גבולות בבית האח זה טריקי
לא לא אפשרי, אבל טריקי
בבית הספציפי הזה זה טריקי כי תראי מה קרה למי שחתך והיה בוטה איתו - עינב, מלאני ושילה הלכו הביתה
האח רוצה שתשתגעי ותתני לאידיוט השימושי הזה לסחוף אותך לרגעים שיוכל לערוך. בסוף מוציא את נועם הילד הקדוש והתמים שמאחר בהתפתחות ומי שמולו הרע שמאבד סבלנות או מנסה לסובב אותו

8LIBI8

Well-known member
במציאות בנאדם שאני משקיעה בו אנרגיה רגשית, אדיבה ונדיבה איתו, מייעצת לו, הוא מפרגן לי, מרגישים חברים. למחרת הוא בא ואומר לי שהוא לא מרגיש איתי נוח זה שיא המעליב ועוד מצפה שאני אסביר לו למה, מה אני אחשוב?! משהו לא תקין בבחור, מפוצל אישיות. אתמול הרגיש נוח לצחוק איתי, להתחבק איתי ולהעביר איתי כמה שעות, אז מה זאת היתה הצגה?! הוא עשה את זה לשילה וכעסתי בשבילו. אין בו חברות אמיתית והערכה למי שמשקיע בו, פאסיב אגרסיב, נרקסיסט סחטן רגשי

yalian

Well-known member
איזו אוניברסיטה מרימה את הכפפה ראשונה
ומעניקה לנועם מלגת לימודים מלאה במסלול משולב פילוסופיה - בינהמלאכותית - אסטרופיזיקה?

KAPSULA1

Well-known member
חלום לשמוע הלילה:
נועם, זה אתה, בוא אלינו יקירי
|תפילה|👁️🙏
חלום חלום, כבר לפני חודש נועם הפסיק להיות לי מתוק וראיתי שהוא מעיק, מציק, מעליל. כמו שאור אמר לו את כל התסביכים הפנימיים שלך אתה מוציא על אחרים.
הכי מתוק לי יהיה שנועם לא יהיה בקמר.
אבל לדעתי האח בחר ודני ואחי לא יהיו בגמר.
כואב לי על דני שהכי מגיע לו. הוא אותנטי, ישר, קופצני, מלא חיים, חבר אמת. לא שחקן, נאמן.

אבל כמה שחושבים על זה כבר לא משנה מי יקח את העונה. כבר כולם רואים שזה מתוכנן ונקבע.
ההדחה הראשונה של עידן (שיוסי היה איתו כביכול באחרונים והגיע לגמר), ההדחה השניה של עידן שתוסרטה על ידי משחקי האח, אמילי מודחת לפני הותיקים, הדר מולבנת בלי סוף בחדר האח (ולא היה צורך בכך, היתה מגיעה לגמר גם בלי זה), פרידה עם המשחקים ההזויים.
ואור, שכנראה יש לו את הקהל הכי חזק וזה כבר אומר הכל.

אז, מי שייך יילך ומי שיזכה שיבושם לאח שעוד עונה יגרום למנצח שהוא בחר לזכות, בדרך זו או אחרת

רותרות7

Well-known member
הוא גרר את דני לחפירה נוספת??
דני היה היוזם. הוא ניגש לנועם וביקש שיבוא איתו לשיחה. ומי שדיבר וחזר על עצמו בכל משפט היה דני. נועם בקושי השחיל מילה. נועם הוא לא טרול! יש לו בעיה, אבל טרול הוא לא.
אגב, הוא סיפר שאביו כל הזמן אומר לו שיפסיק להיות תמים, שלא יעבדו עליו. אז גם בבית הוא עושה הצגה ומשחק את התמים ? ההיפך, מכך נובעת החשדנות שלו והחפירות. הוא חושש שמנצלים את תמימותו ובודק כל דבר 100 פעם.
די, תניחו לו. ממילא עוד שבוע זה נגמר.

רימון2024

Well-known member
אי אפשר לצאת טוב מול נועם, כי הוא מקבל עריכה של גמר..
כל הסצנה של אתמול תסכם בפרק כך:

אור הבריון צועק ומתלהב
דני הנגרר מסכים עם הבוס
הדר טובת הלב, לא יכולה לשמוע את צעקות על נועם
יוסי בעל הערכים, מבין את שתי הצדדים
פרידה המכילה מנסה להנגיש את המצב לאור
אחי יושב בצד בשוק
ונועם הילד הטוב שבאמת לא מבין מה רוצים ממנו

אין מה לצפות ליותר מידי מההפקה הזאת
זה אותו התסריט כל העונה

8LIBI8

Well-known member
אי אפשר לצאת טוב מול נועם, כי הוא מקבל עריכה של גמר..
כל הסצנה של אתמול תסכם בפרק כך:

אור הבריון צועק ומתלהב
דני הנגרר מסכים עם הבוס
הדר טובת הלב, לא יכולה לשמוע את צעקות על נועם
יוסי בעל הערכים, מבין את שתי הצדדים
פרידה המכילה מנסה להנגיש את המצב לאור
אחי יושב בצד בשוק
ונועם הילד הטוב שבאמת לא מבין מה רוצים ממנו

אין מה לצפות ליותר מידי מההפקה הזאת
זה אותו התסריט כל העונה
בוא נראה היום
מקווה שלא