את לא מציקה. התכוונתי שכאשר הם כבר לא בתוכנית יפסיקו להיות פוליטיקלי קורקט ויחשבנו מה חושבים עליהם ויפתחו את הדברים והכעסים שבאמת יש להם בלבהתכוונת "יגידו דברים מעניינים",
לא שהאנשים עצמם מעניינים.
או, ששוב לא הבנתי.
די, לא אציק יותר....
את לא מציקה. התכוונתי שכאשר הם כבר לא בתוכנית יפסיקו להיות פוליטיקלי קורקט ויחשבנו מה חושבים עליהם ויפתחו את הדברים והכעסים שבאמת יש להם בלבהתכוונת "יגידו דברים מעניינים",
לא שהאנשים עצמם מעניינים.
או, ששוב לא הבנתי.
די, לא אציק יותר....
זה הדיבוראני שומעת את כולם כותבים על אור שהוא אלים.
אני חושבת שהגזמתם.
בניגוד לשנים קודמות אור לא שבר ואזה ולא שום דבר אחר.
אור לא דחף קציצות בגלל כעס למישהו אחר.
הוא לא אמר שבא לו לפתוח למישהו אחר את הראש בגלל כעס.
הוא אגרסיבי, לא מתקפל, בוטה ויעמוד מול בחורה או גבר שלדעתו באים עליו כמו עם קורלי וכמו שהיה עם יהב.
אלימות לא ראיתי פה, הרבה דברים לא נחמדים ולא נעימים כן.
לפרידה יש לב טוב. אבל היא פינקסנית ונקמנית לא קטנה. גם התסכול שהוציאה על אחרים נובע מהריג.י שהוא סוחבת והחוסר בטחון שלה.
הדר בחורה חזקה, לא פראייארית, גאוותנית מדי, משוחרת מדי לטעמי. לא חברת אמת, שקרנית וחיה בעולם משלה.
נועם קנאי, חופר, מטריל ולטעמי בילתי נסבל.
יוסי, לא יודעת עד היום מי זה הבנאדם. מה הוא מייצג, מה הוא מרגיש. רכלן מאחורי הגב, קצת פחדן ומצטדק.
לאף אחד מהם לא מגיע לזכות!
בעקרון כל זכיה היום תהיה ברירת מחדל אבל אף אחד לא יוכל לזכות ולהרים ראש בגאווה ולומר הגיע לי לזכות.
זה הגמר (וכל עונה אומרים) הכי גרוע שהיה..
מה כן, יהיה מותח ולא בגלל הדדחות אלא בגלל שנדע לפי כל מודח למי עוז מייעד את הנצחון. ובטח יהיה משדר מתיש וארוךאור הוא בריון
איזה מילים? להגיד על מישהו שהוא שחקן או מתערב בעניינים לא שלו?זה הדיבור
זה הטון
זה המילים
זה המבטים
זו העובדה שאם הייתי עושה איתו חלילה תאונה הייתי מפחדת לקחת ממנו פרטים
וככה מלביניםאיזה מילים? להגיד על מישהו שהוא שחקן או מתערב בעניינים לא שלו?
מילא הטון, אבל המילים, נאמרו שם דברים יותר גרועים מפי המתמודדים ואף אחד לא זעק
ביום רביעי 21:15 פרק של חוזרים הביתה, שהשנה יקראו לו "פגישת מחזור" ולא חוז
הלוואי והחטופים יחזרו ולא ישדרו כלום חוץ מזה. שיחזרו למשפחותיהם בשלום. שום דבר אחר מזה לא מעניין.ונניח, שמשחררים את החטופים ביום ג'
ישנו את שם הפרק מ"פגישת מחזןר" ל"חוזרים הביתה"?
תן לפנטז....
4 מתוך 101 נמצאים שם יותר מ-10 שניםהלוואי והחטופים יחזרו ולא ישדרו כלום חוץ מזה. שיחזרו למשפחותיהם בשלום. שום דבר אחר מזה לא מעניין.
אחרי זה נצטרך לעשות חשבון נפש איך קרה כל המחדל הזה ששנה אחרי עדיין יש חטופים שהם במרחק שעה מכל איזור בארץ ושאנחנו עדיין במלחמה
אבסורד. לא ייאמן דבר כזה. ליבי איתם ועם משפחותיהם, זה גרוע כמעט כמו מוות, זה לא לחיות ולא לא לחיות4 מתוך 101 נמצאים שם יותר מ-10 שנים
כל שבת אני ניגשת לחבק ולחזק.אבסורד. לא ייאמן דבר כזה. ליבי איתם ועם משפחותיהם, זה גרוע כמעט כמו מוות, זה לא לחיות ולא לא לחיות
אשרייך, זה המעט שאפשר לעשות עבורם. לא יודעת איך ליבם ונפשם עומד בזה.כל שבת אני ניגשת לחבק ולחזק.
אמן!אשרייך, זה המעט שאפשר לעשות עבורם. לא יודעת איך ליבם ונפשם עומד בזה.
אמן שיחזרו עכשיו!
איתך בכל מילה.הלוואי והחטופים יחזרו ולא ישדרו כלום חוץ מזה. שיחזרו למשפחותיהם בשלום. שום דבר אחר מזה לא מעניין.
אחרי זה נצטרך לעשות חשבון נפש איך קרה כל המחדל הזה ששנה אחרי עדיין יש חטופים שהם במרחק שעה מכל איזור בארץ ושאנחנו עדיין במלחמה
טובהלוואי והחטופים יחזרו ולא ישדרו כלום חוץ מזה. שיחזרו למשפחותיהם בשלום. שום דבר אחר מזה לא מעניין.
הם השתמשו בשיר של דני ופרידהעשו חמוד
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.