אור-יוסי או אור-הדר (בגלל היריבות ביניהם כל העונה), לא רואה תרחיש אחרעוז ישים שני מול אור את מי שהוא רוצה שיזכה בקיצור
במקרה של אור-הדר לא חושבת שהדר תיקח אלא אם כן הם ירצו להיות ממש שקופים שזה מכור של החייםעוז ישים שני מול אור את מי שהוא רוצה שיזכה בקיצור
כשיש 2, מקום שני זה מקום א ח ר ו ן.הכי גרוע זה מקום שני כי מקום שני הוא הראשון שמפסיד
אין פה מקום שני ושלישי אמיתי. בגלל שההצבעות נפתחות שוב אחרי כל מודח זאת יותר הצבעת נגד מאשר בעד.כשיש 2, מקום שני זה מקום א ח ר ו ן.
אף אחד, היה פרס של 30 אלף ולפי התשובות של דיירי הבית לגבי המתמודדים הוא חולק. יצא תיקו בין יענקי למעתוק והם התחלקו בובעונה של טליה הבריון זכה באוטו.
בעונה של מעתוק היה מי שזכה באוטו?
תודה.אף אחד, היה פרס של 30 אלף ולפי התשובות של דיירי הבית לגבי המתמודדים הוא חולק. יצא תיקו בין יענקי למעתוק והם התחלקו בו
היו צריכים לענות על שאלות, לוותר על דברים למען הקבוצה. לקלוע לאמת בשאלות מסויימות.תודה.
מעניין שלא זכור לי, האמת שמחצית השניה של העונה הפסקתי לצפות משום שהיה לי קשה לצפות במסכת ההטרלות של אברם כלפי סתיו. היה שלב שהוא חצה כל קו אדום. מה גם היה לי קשה לשמוע את הצעקות הבוטות של שי המזעזעת.היו צריכים לענות על שאלות, לוותר על דברים למען הקבוצה. לקלוע לאמת בשאלות מסויימות.
יענקי ומעתוק ויתרו כמעט על כל דבר אישי וניצחו. היה תיקו והתחלקו בזכיה הזאת. אגב, שניהם רצו לוותר אחד לשני
זה אומר שיהיה זוכה מעניין היוםביום רביעי 21:15 פרק של חוזרים הביתה, שהשנה יקראו לו "פגישת מחזור" ולא חוזרים הביתה בגלל החטופים
לא מבינה איך הגעת למסקנתך זו, מהדברים שתרימו אמרזה אומר שיהיה זוכה מעניין היום
בגלל שעושים חוזרים לבית. זה אומר שיהיו חלק מהאנדים שיוציאו מה ששמרו בלבלא מבינה איך הגעת למסקנתך זו, מהדברים שתרימו אמר
תואילי להסביר בבקשה.
התכוונת "יגידו דברים מעניינים",בגלל שעושים חוזרים לבית. זה אומר שיהיו חלק מהאנדים שיוציאו מה ששמרו בלב
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.