** שרשור בוקר היום ה21 בבית עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

פאף פה

Well-known member
לא מחבבת את תום. יש לי סלידה עצומה ממנו אבל לא מפריע לי שילך בהדחה הבאה.
מתה שנועם יעוף. התאומים פשוט גורמים לי לסבל גם לראות וגם לשמוע
יכול להיות שנועם יעוף, הוא לא כל כך רחוק מתום בטבלת ההצבעות…

נערך לאחרונה ב:

מיק83

Well-known member
אבל אני לא סובל את אלה שעומדים מולה והם ירוויחו מזה
גם היא תרוויח, כי תמיד יש שני צדדים

כאשר היא יושבת מלכלכת כי מותר לה בגלל שהיא מבוגרת, זה מוריד ממנה יותר וגם מאלו שנותנים לה גושפנקה להמשיך ״כי מותר לה״

katy2022

Well-known member
חייבת להגיד שאני בצד של עידן באיך שהוא מתייחס לאורית....למבוגרים אפשר לוותר גם אם הם אומרים אמירות מטופשות
לא צריך להעלב מהם כמו מבן אדם צעיר יותר...הם עברו יותר בחיים...במחשבה שלי, מבוגרים וילדים קטנים צריכים לקבל אותו יחס של "אפשר קצת לוותר..." ילדים עוד אפשר לחנך אבל מבוגרים ממש לא!
ובביף בין יהב ואורית אני ברור בצד של אורית כי יהב הוא בלתי נסבל...לאט לאט הוא יגרום לרוב הבית לשנוא אותו

מיק83

Well-known member
חייבת להגיד שאני בצד של עידן באיך שהוא מתייחס לאורית....למבוגרים אפשר לוותר גם אם הם אומרים אמירות מטופשות
לא צריך להעלב מהם כמו מבן אדם צעיר יותר...הם עברו יותר בחיים...במחשבה שלי, מבוגרים וילדים קטנים צריכים לקבל אותו יחס של "אפשר קצת לוותר..." ילדים עוד אפשר לחנך אבל מבוגרים ממש לא!
ובביף בין יהב ואורית אני ברור בצד של אורית כי יהב הוא בלתי נסבל...לאט לאט הוא יגרום לרוב הבית לשנוא אותו
אורית לא אומרת אמירות ״מטופשות״… היא אדם רע, והיא הייתה כזו בכל גיל וזה לא ישתנה לעולם

lady mahvat

Well-known member
קודם כל גיל 60 זה לא כזה מבוגר.
גיל לא יכול להיות הצדקה להתנהגות רעה אלא אם כן האדם דמנטי.
אף אחד לא צריך לחנך אותה אבל בהחלט מותר להתנגד להתנהגות הבריונית שלה, אפילו חובה,אין לה דרך ארץ, אין לה נימוסים, היא אדם בלתי ניסבל

ק ו ל י ת

Well-known member
אשה בת 60 לא מבוגרת. מילא הייתה בת 80.
היא מרשעת שקרנית מניפולטיבית עם פה מלוכלך וחושבת שהשמש זורחת לה מהת.......

מצב
הנושא נעול.
למעלה