פאף פה
Well-known member
מסכימה עם כל מילהזה הכי מוריד מעידן, הבן אדם לא מרפה מזה..
בקיצר עידן אומר - תנו לה לרמוס אחרים, תנו לה להשפיל אנשים, מותר לה הכל
להקיא
מסכימה עם כל מילהזה הכי מוריד מעידן, הבן אדם לא מרפה מזה..
בקיצר עידן אומר - תנו לה לרמוס אחרים, תנו לה להשפיל אנשים, מותר לה הכל
להקיא
יכול להיות שנועם יעוף, הוא לא כל כך רחוק מתום בטבלת ההצבעות…לא מחבבת את תום. יש לי סלידה עצומה ממנו אבל לא מפריע לי שילך בהדחה הבאה.
מתה שנועם יעוף. התאומים פשוט גורמים לי לסבל גם לראות וגם לשמוע
דווקא אם יעמדו מולה - ייצא ממנה יותרמותר לה הכל כי בלעדיה גם הקצת שיש שם נעלם
אבל אני לא סובל את אלה שעומדים מולה והם ירוויחו מזהדווקא אם יעמדו מולה - ייצא ממנה יותר
גם היא תרוויח, כי תמיד יש שני צדדיםאבל אני לא סובל את אלה שעומדים מולה והם ירוויחו מזה
היא טובת לב וחמודה אבל הדיבור בלתי. מאוד מעצבן.עינב מיוט קבוע
העונה אני לא מצביעה. מרגישה שאין טעם. אולי רק אם ארגיש שפרידה בסכנההיא טובת לב וחמודה אבל הדיבור בלתי. מאוד מעצבן.
ובכל זאת הצבעתי לה כי היא הכי נורמלית וחיובית יחסית לשאר
תצביעי לתום רק כדי שאורית תלךהעונה אני לא מצביעה. מרגישה שאין טעם. אולי רק אם ארגיש שפרידה בסכנה
אורית לא אומרת אמירות ״מטופשות״… היא אדם רע, והיא הייתה כזו בכל גיל וזה לא ישתנה לעולםחייבת להגיד שאני בצד של עידן באיך שהוא מתייחס לאורית....למבוגרים אפשר לוותר גם אם הם אומרים אמירות מטופשות
לא צריך להעלב מהם כמו מבן אדם צעיר יותר...הם עברו יותר בחיים...במחשבה שלי, מבוגרים וילדים קטנים צריכים לקבל אותו יחס של "אפשר קצת לוותר..." ילדים עוד אפשר לחנך אבל מבוגרים ממש לא!
ובביף בין יהב ואורית אני ברור בצד של אורית כי יהב הוא בלתי נסבל...לאט לאט הוא יגרום לרוב הבית לשנוא אותו
קודם כל גיל 60 זה לא כזה מבוגר.חייבת להגיד שאני בצד של עידן באיך שהוא מתייחס לאורית....למבוגרים אפשר לוותר גם אם הם אומרים אמירות מטופשות
לא צריך להעלב מהם כמו מבן אדם צעיר יותר...הם עברו יותר בחיים...במחשבה שלי, מבוגרים וילדים קטנים צריכים לקבל אותו יחס של "אפשר קצת לוותר..." ילדים עוד אפשר לחנך אבל מבוגרים ממש לא!
ובביף בין יהב ואורית אני ברור בצד של אורית כי יהב הוא בלתי נסבל...לאט לאט הוא יגרום לרוב הבית לשנוא אותו
אשה בת 60 לא מבוגרת. מילא הייתה בת 80.חייבת להגיד שאני בצד של עידן באיך שהוא מתייחס לאורית....למבוגרים אפשר לוותר גם אם הם אומרים אמירות מטופשות
מי אמר את זה?פיקאסו חתך את האוזן![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.