זה כינוי שמתאים לגמרי לאורית עצמההכינוי החדש של אורית ליהב : סציומט
כן זה מתאים לשניהם …הגמל לא רואה את דבשתוזה כינוי שמתאים לגמרי לאורית עצמה
באח הגדול מתאהבים "על אמת"הכל בגלל הדר, למה זרקה אותו? חשבתי הם באמת מאוהבים
בן לא מועמד.תכלס תום ממש בסדר. אין בו רוע, הוא לא סכסכן.
פשוט גבר שכמה לאהבה והערכה בצורה שלעיתים היא מכמירת לב.
ממש לא הייתי רוצה שילך.
אני מעדיפה שבן ילך. אני לא מבינה מי הוא. הוא תל אביבי. זה הפך להיות האופי שלו וזה כל כך משעמם.
תכלס תום ממש בסדר. אין בו רוע, הוא לא סכסכן.
פשוט גבר שכמה לאהבה והערכה בצורה שלעיתים היא מכמירת לב.
ממש לא הייתי רוצה שילך.
אני מעדיפה שבן ילך. אני לא מבינה מי הוא. הוא תל אביבי. זה הפך להיות האופי שלו וזה כל כך משעמם.
לא חושב שאיפשהו אפשר לחזור 14 שעות אחורה, לא?תום לדעתי לא עוזב הערב
אמש 1:08 (שמתי לב לשעה) אמר לבן משהו לגבי ההדחה ובן ענה לו
אבל אמרת שהוא..אוהב? שומר? (כנראה האח) אם מישהו יכול ללכת לאחור ולהקשיב כי בן המשיך בקטוע מהסס כזה שהוא כבר ידאג לך
עם חום גבוה מאוד יתכן שלא שמעתי טוב מוזמנים לבדוק
בקופסאות אנדרויד ואפל טי וי אפשר 4 ימים נראה לילא חושב שאיפשהו אפשר לחזור 14 שעות אחורה, לא?
לא. זה היה בקטע שבן מעריך שהאח הגדול שומר על האיזון ולא נותן בפרקים העדפה לסוג כזה או כזה של דייריםתום לדעתי לא עוזב הערב
אמש 1:08 (שמתי לב לשעה) אמר לבן משהו לגבי ההדחה ובן ענה לו
אבל אמרת שהוא..אוהב? שומר? (כנראה האח) אם מישהו יכול ללכת לאחור ולהקשיב כי בן המשיך בקטוע מהסס כזה שהוא כבר ידאג לך
עם חום גבוה מאוד יתכן שלא שמעתי טוב מוזמנים לבדוק
אם תהיה תחרות שירה בין אמילי, קורל ופרידה, הצופים כמובן יבחרו בפרידה וזה יוביל למרמור מצד אמילי וקורל.
אני כבר מעדיפה לא לצפות לשום דבר מהפקה הזאת, מבחינת משימות. בחיים לא הייתי מצפה שיעשו משימה על כינים, כל כך מגעיל בעיני.אם תהיה תחרות שירה בין אמילי, קורל ופרידה, הצופים כמובן יבחרו בפרידה וזה יוביל למרמור מצד אמילי וקורל.
אבל אני לא בונה על ההפקה הזאת. כנראה שהמשימה הבאה תהיה קווה קווה דה לה אומה.
זה לא יהב אמר?ילד הגרנולה אמר בריב עם עידן בתקציב שאורז זה מותרות?
אני לא מופתע, הוא מהמטומטמים בהיסטוריה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.