שרשור בוקר היום ה49 בבית עדכונים

מצב
הנושא נעול.

אורחתלרגע23

Well-known member
נראה לי אמילי לא זזה היום מחדר האח..
איך שהתעוררה היתה שם 40 דקות,
וגם קודם נעלמה לאיזה שעה

svtar25

Well-known member
אמילי והמשפחה שלה היו מעניינים ב"מתחילים מאפס" בערוץ 11,לא חשבתי שכל כך לא אסבול אותה באח​
מתחילים מאפס זה באמת מעניין, אני ראיתי קטעים בטיק טוק. במשפחה שלהם כמובן מתוקה אדל , טלי יותר עדינה אמילי ושון נסיך. אגב אתמול התכתבתי עם האחות של האמא, כאילו גיליתי שהיא אחות של האמא בטעות- כתבתי הודעה בטיק טוק בפרטי והיא ענתה לי שהיא אחותה

yoni564712

Well-known member
הסקרים שווים לתחת
כבר ראינו עם עידן

זאת ה-עונה לניצחון ע"י קומבינה של עווז

willing

Well-known member
12:31 עידן מסביר על איך דברים מצטיירים בחוץ ואיך עכשיו הוא לא בטוח איך להתנהג כדי לצאת טוב

זה הרעיון של האח? שיחות תדרוך?
בכל אופן, אולי הוא יצא כי פחות היה לו אינטרקציות מעניינות בבית ולא רק בגלל העניין עם מלאני.
כי עכשיו שהוא שם, אני לא רואה הבדל משמעותי ברמת העניין הנמוכה שהוא מייצר.

לא מוביל משהו, לא חלק ממשהו, לא פותח דמויות אחרות כמו מלי למשל.
החסרון הזה באח, לא אומר שלא יכול להיות עבורו ליתרון. פרווה זה טוב, למשל לדוגמנות.
שיהנה ממה שהצליח לעשות כשיצא, עבר העניין השלילי שהיה.

svtar25

Well-known member
12:31 עידן מסביר על איך דברים מצטיירים בחוץ ואיך עכשיו הוא לא בטוח איך להתנהג כדי לצאת טוב

זה הרעיון של האח? שיחות תדרוך?
בכל אופן, אולי הוא יצא כי פחות היה לו אינטרקציות מעניינות בבית ולא רק בגלל העניין עם מלאני.
כי עכשיו שהוא שם, אני לא רואה הבדל משמעותי ברמת העניין הנמוכה שהוא מייצר.

לא מוביל משהו, לא חלק ממשהו, לא פותח דמויות אחרות כמו מלי למשל.
החסרון הזה באח, לא אומר שלא יכול להיות עבורו ליתרון. פרווה זה טוב, למשל לדוגמנות.
שיהנה ממה שהצליח לעשות כשיצא, עבר העניין השלילי שהיה.​
איך להתנהג ,? להגיד את האמת מה שהוא מרגיש לנכון בלי לחשוב איך זה יצא , טוב או רע! אמת !!
הבעיה היא בשביל להגיד אמת צריך שהתוכי ישמיע את הראיון של סטלה קופר לכל הדיירים, את הצלה של משפחת קופר להדחה של עידן.
פשוט להגיד את האמת לאמילי - את לא מדויקת לי, את לא מה שאני מחפש מבחינת האופי, את גם שנואה בחוץ אז לא שווה לי במשחק לנהל איתך זוגיות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה