זהו... אני לא מאמינה שזאת תמונת המצב האמיתית..אפשר אולי להתנחם שילדי הטיקטוק לא מצביעים בסקרים
זהו... אני לא מאמינה שזאת תמונת המצב האמיתית..אפשר אולי להתנחם שילדי הטיקטוק לא מצביעים בסקרים
שתישאר שם.נראה לי אמילי לא זזה היום מחדר האח..
איך שהתעוררה היתה שם 40 דקות,
וגם קודם נעלמה לאיזה שעה
אבל אולי אמילי הייתה באיזה פינה אחרת בבית שלא צולמה, נגיד בנסט שרה לעצמהנראה לי אמילי לא זזה היום מחדר האח..
איך שהתעוררה היתה שם 40 דקות,
וגם קודם נעלמה לאיזה שעה
מתחילים מאפס זה באמת מעניין, אני ראיתי קטעים בטיק טוק. במשפחה שלהם כמובן מתוקה אדל , טלי יותר עדינה אמילי ושון נסיך. אגב אתמול התכתבתי עם האחות של האמא, כאילו גיליתי שהיא אחות של האמא בטעות- כתבתי הודעה בטיק טוק בפרטי והיא ענתה לי שהיא אחותהאמילי והמשפחה שלה היו מעניינים ב"מתחילים מאפס" בערוץ 11,לא חשבתי שכל כך לא אסבול אותה באח
נועםהסקרים שווים לתחת
כבר ראינו עם עידן
זאת ה-עונה לניצחון ע"י קומבינה של עווז
איך להתנהג ,? להגיד את האמת מה שהוא מרגיש לנכון בלי לחשוב איך זה יצא , טוב או רע! אמת !!12:31 עידן מסביר על איך דברים מצטיירים בחוץ ואיך עכשיו הוא לא בטוח איך להתנהג כדי לצאת טוב
זה הרעיון של האח? שיחות תדרוך?
בכל אופן, אולי הוא יצא כי פחות היה לו אינטרקציות מעניינות בבית ולא רק בגלל העניין עם מלאני.
כי עכשיו שהוא שם, אני לא רואה הבדל משמעותי ברמת העניין הנמוכה שהוא מייצר.
לא מוביל משהו, לא חלק ממשהו, לא פותח דמויות אחרות כמו מלי למשל.
החסרון הזה באח, לא אומר שלא יכול להיות עבורו ליתרון. פרווה זה טוב, למשל לדוגמנות.
שיהנה ממה שהצליח לעשות כשיצא, עבר העניין השלילי שהיה.
פרידה ממש לא כוסית התה שלי, אבל בן חייב לעוף.בן מחפש בכוח תאקלים עם פרידה..
אל תגיד כוסיתפרידה ממש לא כוסית התה שלי, אבל בן חייב לעוף.
לא ראיתי אותו מעיר לדנה שאמרה על אור כוסית לפני כמה שבועות סתם נתפס על פרידהאחריות לא להגיד כוסית
מאיפה הביאו את הבן אדם הזה
בכללי אור הכי כוסית
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.