ממש לא מייצרים שום עניין .הדר אומרת איזה מטומטמת אני כשהייתי ברומא לא קניתי תיק של דיור בגלל שנכנסתי לכאן. ודני מספר על אאוטלט שמצא עם מחירים טובים. מצא מין את מינו. לאיפה את רוצה להגיע בחיטוב דני שואל, קוביות? הוא דופק אימונים של שמחות הוא אומר הדר מאשרת "אימונים של הלייף"דני הדר אמילי
מדברים על קניות ומותגים
אין מה לעשות בחול חוץ מקניית המותגים
איזה חלולים
עידן?עוז צריך לדחוף את עידן לריב עם אור
בעיניי לפחות הדבר הכי מעניין שיכול לקרות עם הדיירים הנוכחים
לראות גם איזה צד מלאני והשאר יקחו
יכול גם ליצור קבוצות חדשות
עידן נועם ומלאני נגד החבורה
בדיוק בגלל זהעידן?
לריב?
1. אין לו את זהבדיוק בגלל זה
כן אין לי ציפייה1. אין לו את זה
2. יש יותר סיכוי שנועם יריב עם אור
3. עוז באופן כללי לא מתחבר לגברים. הוא כבר יעדיף פרידה נגד אור
עידן אפילו על אמילי לא מצליח לצאת כמו שהיה רוצה אז הוא יצא על אור? גם בינתיים אין לעידן סיבה מספקת לצאת על אור. העלילה היחידה של עידן זאת אמילי. הבחור דוש, מתנשא, מתחכם.1. אין לו את זה
2. יש יותר סיכוי שנועם יריב עם אור
3. עוז באופן כללי לא מתחבר לגברים. הוא כבר יעדיף פרידה נגד אור
אין לעידן מה לריב עם אמיליעידן אפילו על אמילי לא מצליח לצאת כמו שהיה רוצה אז הוא יצא על אור? גם בינתיים אין לעידן סיבה מספקת לצאת על אור. העלילה היחידה של עידן זאת אמילי. הבחור דוש, מתנשא, מתחכם.
דווקא אור - פרידה יכול לקרות ובגדול.
בינתיים בקשר אליו אמילי יוצאת מלכה, קודם כל למרות הדחייה הצביעה בעדו, דבר שני אמרה יפה שזה שיעור לחיים וטוב שזה קרה היא תלמד להבא. דבר שלישי היא אמרה שיהיה לו בהצלחה.אין לעידן מה לריב עם אמילי
הא יודע שיצא נגד לא טוב אחרי שנפרד מנה
נותן לה לשרוף את עצמה
אני לא חושב שעידן יריב עם מישהו בלי דחיפה של עוז
בגלל זה אמרתי שעוז צריך לדחוף אותו לריב עם אור
אני עדיין לא מבין איך אפשר לטנף על בנאדם שכבר מודח וכנראה לא יחזור בכללאור אומר על עינב: "אם היה גוזר לה את הכנפיים פעם ראשונה לא הייתה מתעצמת" הפעם יעשה שחיה לילית אם תלך גם אצל יהב הבטיח ובסוף לא עשה.
בן אומר שדווקא יהב חיבק את אורית ואור אומר: איזה חיבוק אין לו רגש. להקיא מהשפל הזה שמקבל תמיכה מחסרי עמוד שידרה, כמו בן שיוצא להפגנות מביע ביקורת אבל צבוע ופחדן באחד על אחד אין לו אופי להעמיד אור במקום על אלימות מילולית ועוד תמך באורית.
פרידה לא חיילת של אור והצביעה נגד אורית...לכן התהפך עליהזה היה ברור שאור יתהפך על פרידה ויסית את דני נגדה. ההתקרבות להדר היא נטו אסטרטגיה. אין שם חיבור אמיתי. כנראה אורית ממש הרימה לו כשנכנסה
התחברות להדר בגלל אמילי, עכשיו דני ואמילי מחוייבים להיות בקשרים טובים בגלל שהם מאותה סוכנות, "יולי", יש לדני ואמילי אותן מנהלות רשתות. אגב הכי קל לסוכנות יולי היה להראות לאמילי ודני לנהל רומן. אמילי ודני זה כמו אחים.זה היה ברור שאור יתהפך על פרידה ויסית את דני נגדה. ההתקרבות להדר היא נטו אסטרטגיה. אין שם חיבור אמיתי. כנראה אורית ממש הרימה לו כשנכנסה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.