נכתב ע"י willing:
הפוך, מלאני קבעה איתן למעלה ולא הגיעה. כשאמילי שאלה את עינב למה מלאני לא עולה, היא אמרה לה שהיא מעשנת רגע
אני אישית אף פעם לא עישנתי , אבל דודה שלי ובת דודה שלי לפעמים מעשנות פעם באיזה חצי שנה, כאשר יש להן איזה מצב כזה מסובך וצריכות רגע כזה. אני לא יודעת מה סיגריה משחררת לא ניסיתי אף פעם לעשן, אפילו ירוק לא רציתי אף פעם לעשן.
יש לאמילי ערך בציקלופדיה ברוסית, בויקיםדיה כל אחד יכול אדם יכול לפתוח ערך ולערןך איך שמתחשק לו. אני יכולה לפתוח ערך על עצמיהערך של אמילי קופר נמחק מויקיפדיה לאחר דיון על חשיבותה והגעה למסקנה שנכון להיום לא מספיק חשובה בשביל ערך שם
זה אכן מה שעשו, ואז הערך נמחק בגלל חוסר עניין לציבור הישראלי, יש שם קריטריונים עבור מה נדרש כדי שערך יישאר באוויר ולא יימחקיש לאמילי ערך בציקלופדיה ברוסית, בויקיםדיה כל אחד יכול אדם יכול לפתוח ערך ולערןך איך שמתחשק לו. אני יכולה לפתוח ערך על עצמי
בגלל הריב שלנו אתמול (זה שמרי קטעה באיבו)זה אכן מה שעשו, ואז הערך נמחק בגלל חוסר עניין לציבור הישראלי, יש שם קריטריונים עבור מה נדרש כדי שערך יישאר באוויר ולא יימחק
כנראה בשביל מנהלי ויקיפדיה הרוסית היא ראויה מספיק לערך
סתם אלה.. לא מבינים שהשירות שלה ב-8200 חסויהערך של אמילי קופר נמחק מויקיפדיה לאחר דיון על חשיבותה והגעה למסקנה שנכון להיום לא מספיק חשובה בשביל ערך שם
לא מצליחה להבין את ההתנפלות על נועםאגב אני ממש לא קונה את הדמות של נועם כנער התמים שכרגע יצא מישיבה לעולם הגדול . לפי מה שהבנתי, הוא שירת במג"ב, יחידה שבה בנים ובנות משרתים יחד. סביר להניח שהוא למד דבר או שניים בתקופה הזו.
אני פשוט מעדיפה אנשים שמביאים את עצמם, ולא דמויות משוחקות.
אני מצביעה ומרגישה שהטיפשות שלי חוגגתעוז, כל הבית, הפורום ועידן עצמו בטוחים שהוא מודח היום.
יעזור אם אני אצביע לו את כל הקולות שלי,
או שזה סגור "מִן אללה"
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.