שרשור בוקר היום ה77 בבית עדכונים

מצב
הנושא נעול.

willing

Well-known member

avi1_

נכתב ע"י willing:
הפוך, מלאני קבעה איתן למעלה ולא הגיעה. כשאמילי שאלה את עינב למה מלאני לא עולה, היא אמרה לה שהיא מעשנת רגע

@avi1_ ממתי מלאני מעשנת?​

בדיוק מה שעינב שאלה את אמילי :geek:
אמילי ענתה שלעיתים רחוקות היא מעשנת

svtar25

Well-known member

@avi1_ ממתי מלאני מעשנת?​

בדיוק מה שעינב שאלה את אמילי
אמילי ענתה שלעיתים רחוקות היא מעשנת​
אני אישית אף פעם לא עישנתי , אבל דודה שלי ובת דודה שלי לפעמים מעשנות פעם באיזה חצי שנה, כאשר יש להן איזה מצב כזה מסובך וצריכות רגע כזה. אני לא יודעת מה סיגריה משחררת לא ניסיתי אף פעם לעשן, אפילו ירוק לא רציתי אף פעם לעשן.

tarimulu

Well-known member
הערך של אמילי קופר נמחק מויקיפדיה לאחר דיון על חשיבותה והגעה למסקנה שנכון להיום לא מספיק חשובה בשביל ערך שם

svtar25

Well-known member
הערך של אמילי קופר נמחק מויקיפדיה לאחר דיון על חשיבותה והגעה למסקנה שנכון להיום לא מספיק חשובה בשביל ערך שם​
יש לאמילי ערך בציקלופדיה ברוסית, בויקיםדיה כל אחד יכול אדם יכול לפתוח ערך ולערןך איך שמתחשק לו. אני יכולה לפתוח ערך על עצמי 😆

tarimulu

Well-known member
יש לאמילי ערך בציקלופדיה ברוסית, בויקיםדיה כל אחד יכול אדם יכול לפתוח ערך ולערןך איך שמתחשק לו. אני יכולה לפתוח ערך על עצמי 😆
זה אכן מה שעשו, ואז הערך נמחק בגלל חוסר עניין לציבור הישראלי, יש שם קריטריונים עבור מה נדרש כדי שערך יישאר באוויר ולא יימחק

כנראה בשביל מנהלי ויקיפדיה הרוסית היא ראויה מספיק לערך

יונתנסקי

Well-known member
זה אכן מה שעשו, ואז הערך נמחק בגלל חוסר עניין לציבור הישראלי, יש שם קריטריונים עבור מה נדרש כדי שערך יישאר באוויר ולא יימחק

כנראה בשביל מנהלי ויקיפדיה הרוסית היא ראויה מספיק לערך
בגלל הריב שלנו אתמול (זה שמרי קטעה באיבו)
לא תשים לינק להצבעה ?

חיי קשים הבוקר...

קבצים מצורפים

• מתחרטים.png
    מתחרטים.png
    1.2 MB · צפיות: 9

Rodrik Harlaw

Well-known member
דלפ - שיחות נועם יוסי שקיבלנו ביומיים האחרונים לפני כיבוי אורות היו מעניינות.

מול יוסי זה היה יותר קרוב לדיון משותף מאשר ההטפה/חינוך שנועם מקבל מדיירים אחרים.

mariamma 86

Well-known member
לפי דעתי ההדחה היום בין מיכל עידן וחיים
כבר השלמתי עם הדחה של עידן
עוז עשה הכל בשביל לעשות לו וידוא הריגה
כתבו פה שאין כבר דרך להשפיל אותו יותר
אז יש
להשאיר אותו מול יוסי ושוב להדיח אותו מולו
לא נראה לי שאצפה בפרק
אין לי חשק לראות את זה

דפניה34

Well-known member
בוקר טוב. לא כל כך מבינה למה אתם חושבים שעידן יודח? זה שעוז מתעלל בו זה לא קריטריון, זה יכול להיות ההיפך, במטרה לגרום להצבעה הפוכה...

דפניה34

Well-known member
אגב אני ממש לא קונה את הדמות של נועם כנער התמים שכרגע יצא מישיבה לעולם הגדול . לפי מה שהבנתי, הוא שירת במג"ב, יחידה שבה בנים ובנות משרתים יחד. סביר להניח שהוא למד דבר או שניים בתקופה הזו.

לך!

Well-known member
אגב אני ממש לא קונה את הדמות של נועם כנער התמים שכרגע יצא מישיבה לעולם הגדול . לפי מה שהבנתי, הוא שירת במג"ב, יחידה שבה בנים ובנות משרתים יחד. סביר להניח שהוא למד דבר או שניים בתקופה הזו.
לא מצליחה להבין את ההתנפלות על נועם
נכון, לעיתים הוא מתיש וחופר
אבל יחד עם זאת הוא הרבה יותר חכם ומביע את דעתו מרוב דיירי הבית
ובטח משני המועמדים לניצחון
הבריון העילג והנואשת.

נטעאפרת

Well-known member
מסכימה! הוא ממש לא תמים. מידי פעם מעיר/דוקר את בן שיחו בנקודה רגישה, כאילו בתום לב, כאילו לא מבין מה הבעיה… הוא רגיש לסביבה, רואה הכל, ויודע מתי ואיך לתקוף. הכאילו בלבול הוא תקטיקה שבעצם מבלבת את זה העומד מולו ומקשה לתהות על קנקנו.​

מצב
הנושא נעול.
למעלה