לא יפה, אחרי השבת ככה לעשות לובוקר טוב
רק מזכירה שהערב זה
"חיים, זה אתה"
🪬
לא יפה, אחרי השבת ככה לעשות לובוקר טוב
רק מזכירה שהערב זה
"חיים, זה אתה"
🪬
אין לי בעיה עם זה, שבת שלום ושבוע טוב חייםלא יפה, אחרי השבת ככה לעשות לו
עוד לא לפתוח שמפניות...אי אפשר לדעת מה עוז מתכנןבוקר טוב
רק מזכירה שהערב זה
"חיים, זה אתה"
🪬
ניסיון שנועד לכישלוןמה הבעיה של ההפקה להראות את הדיירים בספסל עישון?
כל שניה מעבירים ולא נותנים לראות
לא מדברים רע. מעבירים מידע מה נאמר ונעשה בבית. בלי פרשנויות.בוקר טוב
תהיו טובים
שבת היום
לשון הרע לא מדבר אליי
הם ייפרדו.מסתבר שהזוגיות של מלאני ואביב לא הכי יציבה. היו להם כמה פרידות רציוניות , מתוכם 8 חודשים לא היו יחד. והיו עוד כמה פרידות וגם קשיים.
אתמול אמרה שהיא מפחדת מאיך הקשר שלהם יהיה אחרי שהיא תצא. שהם חווים דברים אחרים ובספק שהוא יבין מה היא עברה
לא.הם ייפרדו.
חודשיים מהיום - מלאני ועידן ביחד.
נחיה ונראה.
זה בטוח,נחיה ונראה.
כל הכבוד על הביטחון שתחיה עוד חודשיים.נחיה ונראה.
מלאני ועידן בחיים לא יהיו יחד. אלא אם זה יהיה לצורך זריקת ספסלים להוציא את האגרסיה שלה..הם ייפרדו.
חודשיים מהיום - מלאני ועידן ביחד.
יציבה מאוד, עברו פרידה ארוכה במהלכה השתנו וחזרו יציבים מתמיד, הוא הבית שלה, המשפחה שלה, היציבות והביטחון. היא אמרה שזה מפחיד העניין שהוא לא היה איתה בבית האח ולא מבין מה היא חוותה ולכן יש להם הרבה להשלים, אבל גם אמרה שהם יצלחו את זה ויעברו את זה.מסתבר שהזוגיות של מלאני ואביב לא הכי יציבה. היו להם כמה פרידות רציוניות , מתוכם 8 חודשים לא היו יחד. והיו עוד כמה פרידות וגם קשיים.
אתמול אמרה שהיא מפחדת מאיך הקשר שלהם יהיה אחרי שהיא תצא. שהם חווים דברים אחרים ובספק שהוא יבין מה היא עברה
היו לי רק כמה דקות כי צריכה ללכת@yalian היום את על מטאטא טורבו
אם אמילי תודח, הדר תחזור לישון במיטה שלה.הנה, סיבה טובה להדיח את עידן. הדר לא הצליחה לישון הלילה במיטה של עידן. היא חייבת לחזור למיטה שלה.
הייתי מוסיפה שהכי טוב שתישן במיטה שחה אבל כולם יודעים שאין סיכוי לזה
בסוף הדר ועידן ישנו יחדאם אמילי תודח, הדר תחזור לישון במיטה שלה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.