שרשור בוקר היום ה77 בבית עדכונים

מצב
הנושא נעול.

יונתנסקי

Well-known member
מה הבעיה של ההפקה להראות את הדיירים בספסל עישון?
כל שניה מעבירים ולא נותנים לראות
ניסיון שנועד לכישלון
להראות אותם בפינת עישון.

לא אמרו פעם שעישון מזיק לבריאות ?

כשאני הייתי בגיל הנעורים (בשנת תרפפו)
אף אחד לא חשב שעישון זה מסוכן.
גדולי השחקנים היו עם סיגריות מרלבורו וכאלה....

הכי בולט היה יול ברינר
(מת באמת מסרטן).

KAPSULA1

Well-known member
מסתבר שהזוגיות של מלאני ואביב לא הכי יציבה. היו להם כמה פרידות רציוניות , מתוכם 8 חודשים לא היו יחד. והיו עוד כמה פרידות וגם קשיים.
אתמול אמרה שהיא מפחדת מאיך הקשר שלהם יהיה אחרי שהיא תצא. שהם חווים דברים אחרים ובספק שהוא יבין מה היא עברה

GALxp

Well-known member
מסתבר שהזוגיות של מלאני ואביב לא הכי יציבה. היו להם כמה פרידות רציוניות , מתוכם 8 חודשים לא היו יחד. והיו עוד כמה פרידות וגם קשיים.
אתמול אמרה שהיא מפחדת מאיך הקשר שלהם יהיה אחרי שהיא תצא. שהם חווים דברים אחרים ובספק שהוא יבין מה היא עברה
הם ייפרדו.
חודשיים מהיום - מלאני ועידן ביחד.

יונתנסקי

Well-known member
אני שונאת פירסומות.
לפעמים אני אפילו לא מבינה מה הם מפרסמים.

למַעֵט הפירסומת של המנגו.
אני אוהבת את הקול של הילד ששואל
"אמא, אני מתוק?"

KAPSULA1

Well-known member
הם ייפרדו.
חודשיים מהיום - מלאני ועידן ביחד.
מלאני ועידן בחיים לא יהיו יחד. אלא אם זה יהיה לצורך זריקת ספסלים להוציא את האגרסיה שלה..
וחלילה, מאחלת להם שיצליחו ויקימו בית, מגיע למלאני משפחה ויציבות אחרי מה שעברה עם המשפחה שלה

yalian

Well-known member
יציבה מאוד, עברו פרידה ארוכה במהלכה השתנו וחזרו יציבים מתמיד, הוא הבית שלה, המשפחה שלה, היציבות והביטחון. היא אמרה שזה מפחיד העניין שהוא לא היה איתה בבית האח ולא מבין מה היא חוותה ולכן יש להם הרבה להשלים, אבל גם אמרה שהם יצלחו את זה ויעברו את זה.

KAPSULA1

Well-known member
הנה, סיבה טובה להדיח את עידן. הדר לא הצליחה לישון הלילה במיטה של עידן. היא חייבת לחזור למיטה שלה.
הייתי מוסיפה שהכי טוב שתישן במיטה שחה אבל כולם יודעים שאין סיכוי לזה

GALxp

Well-known member
הנה, סיבה טובה להדיח את עידן. הדר לא הצליחה לישון הלילה במיטה של עידן. היא חייבת לחזור למיטה שלה.
הייתי מוסיפה שהכי טוב שתישן במיטה שחה אבל כולם יודעים שאין סיכוי לזה
אם אמילי תודח, הדר תחזור לישון במיטה שלה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה