שרשור בוקר היום ה77 בבית עדכונים

מצב
הנושא נעול.

צופה15

Well-known member
אני מצביעה. זה לפי הצבעות. הם יכולים לסגור מתי שבא להם אבל אם הוא לא אחרון בשום שלב, הוא לא יודח. מידיעה. מי שמודח הוא אחרון בהצבעות כשהפסיקו אותם.

svtar25

Well-known member
אני מצביעה. זה לפי הצבעות. הם יכולים לסגור מתי שבא להם אבל אם הוא לא אחרון בשום שלב, הוא לא יודח. מידיעה. מי שמודח הוא אחרון בהצבעות כשהפסיקו אותם.​
עידן לא יודח, בהצבעה רגילה זו לא הצבעת נגד! לא ניתן להדיח אותו. כל הבית טועה! אלא עם כן כל הצבעת הקהל לא שווה כלום והפקה קובעת מי יודח.

svtar25

Well-known member
זה אכן מה שעשו, ואז הערך נמחק בגלל חוסר עניין לציבור הישראלי, יש שם קריטריונים עבור מה נדרש כדי שערך יישאר באוויר ולא יימחק

כנראה בשביל מנהלי ויקיפדיה הרוסית היא ראויה מספיק לערך​
כן, ברוסית זה מספיק כי היא השתתפה בדה וויס רוסיה והרבה מאוד תוכניות אחרות. היא הייתה סוג של ילדת פלא שרו איתה לא רק רוסים. כילדה היא
בלדה על אמא אמילי קופר​
הבוקר התעסוקתי בכל מיני מניפולציות רגשיות, אני יודעת שזה לא יפה, אבל להקדיש ריקוד ברוקדימים מותר אז גם לי מותר קצת לשחק בנפש של אנשים דוברי רוסית. השיר על אמא שבן שלה לא חזר ממלחמת עולם השנייה שפתאום רואה את הבן שלה בסרטון, אז היה נראה לי שהוא אוניברסאלי להחזרת חטופים. העלתי , לא יהיה לי יותר מידי צפיות...אז רק יחשבו שאני מטומטמת וזה.

KAPSULA1

Well-known member
הדר יוצאת לחצר אומרת המיטה של עידן עידן מקוללת, שילה שואל למה מקוללת בגלל המזרון? היא אומרת בגלל הכל. מצלמה עוברת

KAPSULA1

Well-known member
מלאני מספרת לאור על השיר הבוקר. מתחילים לשיר מגלים שהשורה הראשונה ״בואי נאהב היום כאילו אין מחר״ , חושב רגע ואומר טוב מישהו ישן מחר במיטה שלו בבית

אורחתלרגע23

Well-known member
מה הבעיה של ההפקה להראות את הדיירים בספסל עישון?
כל שניה מעבירים ולא נותנים לראות

מצב
הנושא נעול.
למעלה