מה ההבדל בין הגרסאות?יש שתי גרסאות לריב
הגרסה של עינב שנשמעה באותו היום
והגרסה של הדר שנשמעה 24 שעות מאוחר יותר
מאמינה יותר לעינב
הדר אוהבת לשנות גרסאות
ביום חמישי בערב, ישבו אמילי ועינב לשיחה ליד הבריכה, כאשר הן היו עם מסכה על הפניםיש שתי גרסאות לריב
הגרסה של עינב שנשמעה באותו היום
והגרסה של הדר שנשמעה 24 שעות מאוחר יותר
מאמינה יותר לעינב
הדר אוהבת לשנות גרסאות
אמילי אמרה לעינב כשהשידור חזר ביום חמישימה ההבדל בין הגרסאות?
אני לא מופתעתאמילי אמרה לעינב כשהשידור חזר ביום חמישי
"מעניין למה הדר לא מדברת איתי"
עינב אמרה שהדר התבאסה שאמילי לא תמכה בה כשהיא אמרה שהיא רוצה את אמא שלה ובמקום זה ענתה: "בסדר את קיבלת את אבא שלך". אמילי אמרה "אין לי כוח, אני לא מתכוונת להסביר את עצמי. למה אני צריכה להגיע למצב שאני צריכה להסביר את עצמי על מצב כזה שכל הבית כבר קיבלו מסרים מהבית ורק אני לא קיבלתי כלום?".
לאחר מכן אמילי שאלה את עינב למה היא דיברה איתה על זה בכלל, עינב אומרת שהדר פנתה אליה.
הגרסה השנייה:
הדר למחרת טענה שאמילי לא מדברת איתה ושאין לה מושג למה. חיים שאל אותה - "את בטוחה שקרה משהו" והיא ענתה "ברור" כאילו אין לה מושג למה. שאמילי סתם לא מדברת איתה ומנגד מלכלכת עליה - וזה בבירור שקר.
כי קודם כל - היא יודעת למה. היא בעצמה אמרה לעינב
יום קודם. ודבר שני אמילי טענה שבכלל הדר היא זאת שעושה לה פרצופים.
והבנתי גם שבבישול הארוחה שקדמה לריב, אמילי רצתה לעזור והדר סילקה אותה מהמטבח.
הדר חייבת להיות במרכז. תמיד.אמילי אמרה לעינב כשהשידור חזר ביום חמישי
עינב אמרה שהדר התבאסה שאמילי לא תמכה בה כשהיא אמרה שהיא רוצה את אמא שלה ובמקום זה ענתה: "בסדר את קיבלת את אבא שלך". אמילי אמרה "אין לי כוח, אני לא מתכוונת להסביר את עצמי. למה אני צריכה להגיע למצב שאני צריכה להסביר את עצמי על מצב כזה שכל הבית כבר קיבלו מסרים מהבית ורק אני לא קיבלתי כלום?".
לאחר מכן אמילי שאלה את עינב למה היא דיברה איתה על זה בכלל, עינב אומרת שהדר פנתה אליה.
הגרסה השנייה:
הדר למחרת טענה שאמילי לא מדברת איתה ושאין לה מושג למה חיים שאל אותה - "את בטוחה שקרה משהו" והיא ענתה "ברור" כאילו אין לה מושג מה קרה ושסתם אמילי התהפכה עליה משום מקום. ומנגד מלכלכת עליה - וזה בבירור שקר.
כי קודם כל - היא יודעת את הסיבה. היא בעצמה אמרה לעינב
הבנתי אותךאמילי אמרה לעינב כשהשידור חזר ביום חמישי
הגרסה השנייה:
הדר למחרת טענה שאמילי לא מדברת איתה ושאין לה מושג למה חיים שאל אותה - "את בטוחה שקרה משהו" והיא ענתה "ברור" כאילו אין לה מושג מה קרה ושסתם אמילי התהפכה עליה משום מקום. ומנגד מלכלכת עליה - וזה בבירור שקר.
כי קודם כל - היא יודעת את הסיבה. היא בעצמה אמרה לעינב
@yoni564712 לא יורד לך מחיים, עכשיו כשהוא מתנכר כל כך בהפגנתיות לפייבוריטית שלך גאיה?מה שחיים עושה עכשיו יותר גרוע ממה שעשה לפניכן
הוא מונע מגאיה לשבת במקומות בבית שהוא יושב בהם
מה זה מונע? אומר לה לקום? לא הבנתימה שחיים עושה עכשיו יותר גרוע ממה שעשה לפניכן
הוא מונע מגאיה לשבת במקומות בבית שהוא יושב בהם
לא אומר לה לקום, אבל בגלל שיש לה טאקט (לא כמו הדר שמתיישבת ליד אנשים שמתעבים אותה), מלאני לא תתיישב בתוך חבורה שמשוחחת עם חיים.מה זה מונע? אומר לה לקום? לא הבנתי
בעיה שלהלא אומר לה לקום, אבל בגלל שיש לה טאקט (לא כמו הדר שמתיישבת ליד אנשים שמתעבים אותה), מלאני לא תתיישב בתוך חבורה שמשוחחת עם חיים.
וככה יוצא שהוא הקטין לה את המקומות בהם היא יכולה להרגיש בנוח להתיישב.
הוא מתכנן לקום בכל פעם שהיא באה לשבת במקום מסויםבעיה שלה
אני הייתי מתיישבת איפה שבא לי
לא קרוב אליו כמובן
החצר מספיק גדולה
נו יופי שיקוםהוא מתכנן לקום בכל פעם שהיא באה לשבת במקום מסוים
וואו הוא שכח לגמרי שהוא מצולם, הא?הוא מתכנן לקום בכל פעם שהיא באה לשבת במקום מסוים
אני הייתי מרגישה לא בנוח.בעיה שלה
אני הייתי מתיישבת איפה שבא לי
לא קרוב אליו כמובן
החצר מספיק גדולה
זה לא נעים אבל לא נורא ואפשר להתרגל ולהסתכל לכיוונים אחריםאני הייתי מרגישה לא בנוח.
ואולי החצר גדולה אבל הפיצה לא, ופינת העישון לא
וחדר הארונות לא
ובטח שלא הסאנסט או הנסט
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.