אני שומעת את הלייב ובדיוק באתי לוודא שאת נהניתהדר סוף סוף מקבלת את התפקיד שהיא חלמה עליו
להיות הקורבן
תודות לאמלי ועינבי.
אני שומעת את הלייב ובדיוק באתי לוודא שאת נהניתהדר סוף סוף מקבלת את התפקיד שהיא חלמה עליו
להיות הקורבן
תודות לאמלי ועינבי.
נקמה על הטייסטרס צויסמה הסיבה שחיים מתחיל לתחקר כמה עולה חבילת טופו ולכמה זמן זה מספיק?
כי זה אחד הדברים שנותן לפרידה מענה של חלבון (כצמחונית)?
לנקום בפרידה? מה היא קשורה?נקמה על הטייסטרס צויס
מבחינתו כןלנקום בפרידה? מה היא קשורה?
בגללה אין לו קפה?
הבן-אדם הוזה, אין לזה שום ביסוס במציאות...מבחינתו כן
הוא רדוף בכל מה שקשור אליה.
נראה לי שזה כי גם אור והדר רצו לשלב טופו בתפריטמה הסיבה שחיים מתחיל לתחקר כמה עולה חבילת טופו ולכמה זמן זה מספיק?
כי זה אחד הדברים שנותן לפרידה מענה של חלבון (כצמחונית)?
אני מאוד אוהבת טופו בייחוד עם נודלסנראה לי שזה כי גם אור והדר רצו לשלב טופו בתפריט
ואת אמרת לי שהיא חברה טובה לפני שבוע העינב המושג הזה והיא רחוקים שנות אור17:44 *פקאציאדה בסאנסט*
עינב ואמילי פותחות על הדר
עינבוש מוציאה את הטינופת ונהנית מהסיטואציה שאמילי סובלת
אמרתי שהיא יודעת להיות חברה טובה *למי שרוצה בקרבתה*ואת אמרת לי שהיא חברה טובה לפני שבוע העינב המושג הזה והיא רחוקים שנות אור
היא לא יודעת זה עובדה היא אומרת רק מה שרוצים לשמוע ולא מה שהיא באמת חושבת זה ריצוי לא חברותאמרתי שהיא יודעת להיות חברה טובה *למי שרוצה בקרבתה*
היום היא גם התלהבה בטירוף מכל מילה של אמילי זה היה מביךהיא לא יודעת זה עובדה היא אומרת רק מה שרוצים לשמוע ולא מה שהיא באמת חושבת זה ריצוי לא חברות
הכי טוב אם היא תודח היוםעינבוש הכי נחשה שם.
מעיקה צווחנית אבל נחשה גדול עליהעינבוש הכי נחשה שם.
סתם אופורטוניסטית מתקרבנת ומתחנפתעינבוש הכי נחשה שם.
לא יודעת אם נחשה, אבל כן עלה לה בטרוף.עינבוש הכי נחשה שם.
פשוט יש לה שק כבד של רגשי נחיתות....לא יודעת אם נחשה, אבל כן עלה לה בטרוף.
איזה מגעיל זה לראות מישהו שעלה לו ככה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.