פאף פה
Well-known member
אבל למה?כל הבוכרים בארץ יצביעו למיכל. היא לא תעוף.
לצערי.
אני לא רואה קשר
אבל למה?כל הבוכרים בארץ יצביעו למיכל. היא לא תעוף.
לצערי.
כל 20 הנקודות נתתי לדיג'יי, מקווה שהחברות של פרידה יצילו אותו, היא זקוקה לו לקראת הסוף, לחמישיה הוא לא יגיע אבל לימים הקשים עד הגמר פרידה זקוקה למשענת, אי אפשר לסמוך על אף אחד מהדייריםמיכל לא תעוף
אולי דני
אולי דיג'יי
אני חולמת על הדחה של עינב, היא מוציאה אותי מהדעת, לא סותמת מדברת וצורחת כל היום,] אין לי כוח. מיכל לפחות לא מדברת ולא צורחתכל 20 הנקודות נתתי לדיג'יי, מקווה שהחברות של פרידה יצילו אותו, היא זקוקה לו לקראת הסוף, לחמישיה הוא לא יגיע אבל לימים הקשים עד הגמר פרידה זקוקה למשענת, אי אפשר לסמוך על אף אחד מהדיירים
הרבה יותר גרוע, נחש ארסי קוטל בלחשושי לשון מבצבצת מתוך פיו.אני חולמת על הדחה של עינב, היא מוציאה אותי מהדעת, לא סותמת מדברת וצורחת כל היום,] אין לי כוח. מיכל לפחות לא מדברת ולא צורחת
גם אני, מאותם נימוקים.כל 20 הנקודות נתתי לדיג'יי, מקווה שהחברות של פרידה יצילו אותו, היא זקוקה לו לקראת הסוף, לחמישיה הוא לא יגיע אבל לימים הקשים עד הגמר פרידה זקוקה למשענת, אי אפשר לסמוך על אף אחד מהדיירים
עכשיו לעוז יש עוד סיפור הקשור לאמילי , אתמול הפיצה אמילי פתאום סיפרה לכולם את סיפור חייה של אמא שלה, מחיים מאוד מאוד קשים בסיביר עד חובות של סבא שלה בארץ, הכניסה להריון על ממתן להתחתן עם אבא שלה יותר מהר , טענה שעמדו להתחתן רק לאבא שלה לקח זמן להציע, ועד מה שאמא שלה הפכה להיות היום. אמילי בחיים לא אמרה לאמא שלה שהיא אוהבת אותה. הצורה שאמילי מתנהגת זה משקף את החינוך שקיבלה בבית. כל אחד שורד מול הקשיים בעצמו, לכן היא מרוכזת בעצמה. לא הייתה לה דוגמא בבית של חום ואהבה ונתינה. דווקא מפגש עם אנשים בבית אח הגדול יגרום לה לשינוי, אומנם לא מיידי.אוף הלוואי ואמילי תודח.
החלום שלי שאמילי תעוף ותשכח איפשהו בתולדות האח הגדול ולא נראה אותה יותר לעולם.
זה לא יקרה, אבל מותר לחלום.
בכל מקרה, לא לשכוח שהשבוע מצביעים לעינבי המתוקה כדי להעיף את מיכל. בואו נעשה את זה ביחד!
את באמת רואה את אמילי עושה 1% מהמשימות ב"מירוץ למיליון"? אמילי מפונקת ועצלנית ואין סיכוי בעולם שהיא תחשוב על זה אפילו. לגבי "רוקדים עם כוכבים" - היא עדיין לא מספיק כוכבת. אולי בעתיד.ריאלטי הבאים : מירוץ למיליון, רוקדים עם כוכבים
איזה מתוקה ואיזה בטיחאוף הלוואי ואמילי תודח.
בכל מקרה, לא לשכוח שהשבוע מצביעים לעינבי המתוקה כדי להעיף את מיכל. בואו נעשה את זה ביחד!
מעדיפה 3 מיכליות על 'עינבי מתוקה' אחת...איזה מתוקה ואיזה בטיח
טרחנית
בלתי נסבלת, עם הקול הכי מעצבן בעולם
עינבי כבר מזמן לא מתוקהאוף הלוואי ואמילי תודח.
הכל תלוי בעוזבהדחה הזאת הכל תלוי בקהל של פרידה
אם הם יצביעו לדי ג'יי הוא ישאר ודני ילך
אם הם יחליטו שלפרידה יותר טוב לבד
די ג'יי יודח
לאחרונה לדני יש פחות תמיכה בטיק טוק
הרבה מצביעים לדי ג'ייבהדחה הזאת הכל תלוי בקהל של פרידה
די ג'יי יודח
בהדחה הזאת, כמו בכל ההדחות, אנחנו חולמים, ועוז מבצע מה שבא לו.בהדחה הזאת הכל תלוי בקהל של פרידה
די ג'יי יודח
אור נגד כל אחד שמבחינתו מסכן לו את הזכייהקוראת אתכם ומבינה שאור נגד פרידה.
אור קלט אותה מהתחלה ולדעתי בתחילת התוכנית היא רצתה איתו קטע אבל זה היה מתאמץ והוא לא בעניין שלה.
כשהיה עם שילה בזמן שפרידה איבדה את זה הוא ממש לא שש לעזור ולנחם את השחקנית.
כך או כך הניסיון העלוב שלה לא ממש הועיל לה לקבל עוד קרדיט מהזכרים בבית.
מקום שישי, הרבה יותר קלאסי...אור נגד כל אחד שמבחינתו מסכן לו את הזכייה
לכן הוא נגד הדר ופרידה
שתי נשים דומיננטיות בבית
אפשר להתחבר להדר ופרידה
אפשר לשנוא אותן
אבל יש לי הרגשה שהן בגמר אחת מול השנייה
אור מקום שלישי קלאסי
כן, שניה לפני הגמר.מקום שישי, הרבה יותר קלאסי...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.