שרשור בוקר היום ה89 בבית עדכונים

מצב
הנושא נעול.

sashalola

Well-known member
אמן שניהם מודחים שניה לפני.

חטא ההיבריס, הוא הכי אהוב עלי בכיתה.
גם אני לוקה בו.

והנחיתה ממנו, גם כואבת וגם מרפאת.
הכי יעיל יהיה לו
לשבת בחמישיית הגמר, על במה חגיגית
כאשר אהובתו צופה בו
ואז לצאת ראשון מבין החמש.

דפניה34

Well-known member
אני לא קונה את ההצגה של ליאל. קצת לפני שעשה את סיבוב הפרסה שלו , בצע שם איזה ריקוד דוחה מול פרצופה של סתו, שבעיני נראה הטרדה לכל דבר. דוחה ממש!!! האיש לא השתנה, סתם שינה אסטרטגיה, ומבחינתי הוא לא יותר טוב משי, שניר, אברהם או עדן. האמת גם סתו עצמה לא צדיקה גדולה. היא די אוהבת לדחוק אנשים לקצה, ולא יודעת להעריך את מי שמנסה להיות לה חבר. מבחינתי מעתוק או ינקי, אילו הראויים. בגועל נפש שראינו שם, הם שהתלכלכו הכי פחות!

בסדר555

Well-known member
אני לא קונה את ההצגה של ליאל. קצת לפני שעשה את סיבוב הפרסה שלו , בצע שם איזה ריקוד דוחה מול פרצופה של סתו, שבעיני נראה הטרדה לכל דבר. דוחה ממש!!! האיש לא השתנה, סתם שינה אסטרטגיה, ומבחינתי הוא לא יותר טוב משי, שניר, אברהם או עדן. האמת גם סתו עצמה לא צדיקה גדולה. היא די אוהבת לדחוק אנשים לקצה, ולא יודעת להעריך את מי שמנסה להיות לה חבר. מבחינתי מעתוק או ינקי, אילו הראויים. בגועל נפש שראינו שם, הם שהתלכלכו הכי פחות!
מי שלא עושה כלום לא מתלכלך
השאלה אם אנחנו מעוניינים לראות דיירים שלא עושים כלום
או צופים בתכנית בגלל דיירים שלא עושים כלום

דפניה34

Well-known member
מי שלא עושה כלום לא מתלכלך
השאלה אם אנחנו מעוניינים לראות דיירים שלא עושים כלום
מה זאת אומרת לא עושים כלום? הם עושים שם הרבה יותר מכל השאר, אף פעם לא בקשו שום הנחה או פרס עבור זה. הדבר היחיד שהם לא עושים , זה לריב ולהשפיל אנשים אחרים שם..

בסדר555

Well-known member
מה זאת אומרת לא עושים כלום? הם עושים שם הרבה יותר מכל השאר, אף פעם לא בקשו שום הנחה או פרס עבור זה. הדבר היחיד שהם לא עושים , זה לריב ולהשפיל אנשים אחרים שם..
זאת תכנית טלוויזיה
לעשות כלים ולהגיש קפה זה לא באמת לעשות משהו

הכוונה שלי
להראות מי הם
להביע דעה רגש גם להתעצבן ולריב זה חלק מזה להלחם על משהו
שיחות משהו
לייצר עניין בבית אם זה במשימות או ביום יום

יום 90 עוד מעט ואין לי מושג מי זה יענקי ומה דעתו

דפניה34

Well-known member
זאת תכנית טלוויזיה
לעשות כלים ולהגיש קפה זה לא באמת לעשות משהו

הכוונה שלי
להראות מי הם
להביע דעה רגש גם להתעצבן ולריב זה חלק מזה להלחם על משהו
שיחות משהו
לייצר עניין בבית אם זה במשימות או ביום יום

יום 90 עוד מעט ואין לי מושג מי זה יענקי ומה דעתו
לדעתי ינקי מנסה להעביר מסר יפה ופשוט. בחור דתי, שדבק באמונתו ואורח חייו הדתי, מבלי לכפות דבר על סביבתו או לבקש לעצמו משהו בשל כך. אחד שמנסה להשתלב בחברה שסביבו , ותורם לה כמיטב יכולתו, ובוחר להתרחק ולא כפות, מבלי לפגוע באחר, כאשר יש משהו נוגד את אמונתו. מה בדיוק האחרים "עשו שם"? הפגינו ערכים או ידע או חכמה או כל תכונה חיביות אחרת חוץ מהיכולת לריב, להקניט, לפגוע , לצרוח או לרמוס?

צופה מלונדון

Well-known member
מרגיש לי שאברהם נרגע קצת
לאחר שלא הפסיק לרדוף את סתיו בימים האחרונים

או שאני טועה?

בטוחה שעוז התערב
לדעתי ינקי מנסה להעביר מסר יפה ופשוט. בחור דתי, שדבק באמונתו ואורח חייו הדתי, מבלי לכפות דבר על סביבתו או לבקש לעצמו משהו בשל כך. אחד שמנסה להשתלב בחברה שסביבו , ותורם לה כמיטב יכולתו, ובוחר להתרחק ולא כפות, מבלי לפגוע באחר, כאשר יש משהו נוגד את אמונתו. מה בדיוק האחרים "עשו שם"? הפגינו ערכים או ידע או חכמה או כל תכונה חיביות אחרת חוץ מהיכולת לריב, להקניט, לפגוע , לצרוח או לרמוס?
נכון. אבל לא רלוונטי לפורמט. משעמם ביותר

sashalola

Well-known member
אבל הם לא השכנים הטובים שלי,
הם נבחרו להיות דמויות באח הגדול.

יונתנסקי

Well-known member
כ מ ע ט ועשיתי לך לייק (מה שכתבת על ליאל).
אבל המשפט האחרון שלך - קילקל. (מה שכתבת על מעתוק וינקי).

אופה קטנטנה

Well-known member
עובדתית זה נכון,
גם אם שניהם חריאנים באספקטים שונים,

הם לא לקחו חלק יזום משמעותי
בטינופת שנראתה.

הכל יחסי.

יונתנסקי

Well-known member
עובדתית זה נכון,
גם אם שניהם חריאנים באספקטים שונים,

הם לא לקחו חלק יזום משמעותי
בטינופת שנראתה.

הכל יחסי.
אבל העולם הוא רע לא רק בגלל הרשעים.
אומרים שלא פחות מזה בגלל העומדים מהצד ושותקים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה