sashalola
Well-known member
היגיון בריאסתיו: "אומרים לי 'זה לא אמיתי', זה כן אמיתי - לעשות ציצים זה לא עובר על חוקי התורה, כי הקדוש ברוך הוא יצר את הרופא שיצר את התהליך שמאפשר לעשות את זה"
היגיון בריאסתיו: "אומרים לי 'זה לא אמיתי', זה כן אמיתי - לעשות ציצים זה לא עובר על חוקי התורה, כי הקדוש ברוך הוא יצר את הרופא שיצר את התהליך שמאפשר לעשות את זה"
הכי יעיל יהיה לואמן שניהם מודחים שניה לפני.
חטא ההיבריס, הוא הכי אהוב עלי בכיתה.
גם אני לוקה בו.
והנחיתה ממנו, גם כואבת וגם מרפאת.
גם אני חושבת שהם בגמראברהם ושי בטוחים שהם בגמר
אברהם כבר מדבר על משימת פרס
מי שלא עושה כלום לא מתלכלךאני לא קונה את ההצגה של ליאל. קצת לפני שעשה את סיבוב הפרסה שלו , בצע שם איזה ריקוד דוחה מול פרצופה של סתו, שבעיני נראה הטרדה לכל דבר. דוחה ממש!!! האיש לא השתנה, סתם שינה אסטרטגיה, ומבחינתי הוא לא יותר טוב משי, שניר, אברהם או עדן. האמת גם סתו עצמה לא צדיקה גדולה. היא די אוהבת לדחוק אנשים לקצה, ולא יודעת להעריך את מי שמנסה להיות לה חבר. מבחינתי מעתוק או ינקי, אילו הראויים. בגועל נפש שראינו שם, הם שהתלכלכו הכי פחות!
מה זאת אומרת לא עושים כלום? הם עושים שם הרבה יותר מכל השאר, אף פעם לא בקשו שום הנחה או פרס עבור זה. הדבר היחיד שהם לא עושים , זה לריב ולהשפיל אנשים אחרים שם..מי שלא עושה כלום לא מתלכלך
השאלה אם אנחנו מעוניינים לראות דיירים שלא עושים כלום
זאת תכנית טלוויזיהמה זאת אומרת לא עושים כלום? הם עושים שם הרבה יותר מכל השאר, אף פעם לא בקשו שום הנחה או פרס עבור זה. הדבר היחיד שהם לא עושים , זה לריב ולהשפיל אנשים אחרים שם..
לדעתי ינקי מנסה להעביר מסר יפה ופשוט. בחור דתי, שדבק באמונתו ואורח חייו הדתי, מבלי לכפות דבר על סביבתו או לבקש לעצמו משהו בשל כך. אחד שמנסה להשתלב בחברה שסביבו , ותורם לה כמיטב יכולתו, ובוחר להתרחק ולא כפות, מבלי לפגוע באחר, כאשר יש משהו נוגד את אמונתו. מה בדיוק האחרים "עשו שם"? הפגינו ערכים או ידע או חכמה או כל תכונה חיביות אחרת חוץ מהיכולת לריב, להקניט, לפגוע , לצרוח או לרמוס?זאת תכנית טלוויזיה
לעשות כלים ולהגיש קפה זה לא באמת לעשות משהו
הכוונה שלי
להראות מי הם
להביע דעה רגש גם להתעצבן ולריב זה חלק מזה להלחם על משהו
שיחות משהו
לייצר עניין בבית אם זה במשימות או ביום יום
יום 90 עוד מעט ואין לי מושג מי זה יענקי ומה דעתו
מרגיש לי שאברהם נרגע קצת
לאחר שלא הפסיק לרדוף את סתיו בימים האחרונים
או שאני טועה?
בטוחה שעוז התערב
נכון. אבל לא רלוונטי לפורמט. משעמם ביותרלדעתי ינקי מנסה להעביר מסר יפה ופשוט. בחור דתי, שדבק באמונתו ואורח חייו הדתי, מבלי לכפות דבר על סביבתו או לבקש לעצמו משהו בשל כך. אחד שמנסה להשתלב בחברה שסביבו , ותורם לה כמיטב יכולתו, ובוחר להתרחק ולא כפות, מבלי לפגוע באחר, כאשר יש משהו נוגד את אמונתו. מה בדיוק האחרים "עשו שם"? הפגינו ערכים או ידע או חכמה או כל תכונה חיביות אחרת חוץ מהיכולת לריב, להקניט, לפגוע , לצרוח או לרמוס?
אבל הם לא השכנים הטובים שלי,מה זאת אומרת לא עושים כלום? הם עושים שם הרבה יותר מכל השאר, אף פעם לא בקשו שום הנחה או פרס עבור זה. הדבר היחיד שהם לא עושים , זה לריב ולהשפיל אנשים אחרים שם..
כ מ ע ט ועשיתי לך לייק (מה שכתבת על ליאל).אני לא קונה את ההצגה של ליאל. קצת לפני שעשה את סיבוב הפרסה שלו , בצע שם איזה ריקוד דוחה מול פרצופה של סתו, שבעיני נראה הטרדה לכל דבר. דוחה ממש!!! האיש לא השתנה, סתם שינה אסטרטגיה, ומבחינתי הוא לא יותר טוב משי, שניר, אברהם או עדן. האמת גם סתו עצמה לא צדיקה גדולה. היא די אוהבת לדחוק אנשים לקצה, ולא יודעת להעריך את מי שמנסה להיות לה חבר. מבחינתי מעתוק או ינקי, אילו הראויים. בגועל נפש שראינו שם, הם שהתלכלכו הכי פחות!
אבל העולם הוא רע לא רק בגלל הרשעים.עובדתית זה נכון,
גם אם שניהם חריאנים באספקטים שונים,
הם לא לקחו חלק יזום משמעותי
בטינופת שנראתה.
הכל יחסי.
חחחח אותר על הלייק, כי זה מה שאני חושבת!!!כ מ ע ט ועשיתי לך לייק (מה שכתבת על ליאל).
אבל המשפט האחרון שלך - קילקל. (מה שכתבת על מעתוק וינקי).
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.