שרשור בוקר היום ה91 בבית עדכונים

מצב
הנושא נעול.

yalian

Well-known member
מיכצ' העלתה את המשחק
קריאת ספר דברים מתבצעת בסאנסט

אור מטריל ומנסה ליפול עליה שעשתה לו "תנועת ראש בקריז" ו"צקצוק"
"לא הבנתי את הטון", "לא להתפזר, שימי סיכה בפוני שלא יעוף לך השיער"
אבל מיכצ' יודעת לעבוד עם ערסים, סחתין עליה

tarimulu

Well-known member
מיכצ' העלתה את המשחק
קריאת ספר דברים מתבצעת בסאנסט

אור מטריל ומנסה ליפול עליה שעשתה לו "תנועת ראש בקריז" ו"צקצוק"
"לא הבנתי את הטון", "לא להתפזר, שימי סיכה בפוני שלא יעוף לך השיער"
אבל מיכצ' יודעת לעבוד עם ערסים, סחתין עליה
בטון שלא הבין את הטון

yalian

Well-known member
בטון שלא הבין את הטון
איזה בנאדם צומי, אני מתה

נותן לה "עקיצות" (אל תעשה לחברך?)
כי הוא אפילו לא מסוגל להגיד "בואי נדבר קצת, בואי תהיי איתי"
סליחה הגזמתי - זה יותר "בואי תשמעי אותי עושה קולות של משהו ואומר משהו שאמרתי 3000 פעם"

svtar25

Well-known member
אור לאמילי: אויב מר של עידן, זה שהעיף אותו, את צוחקת איתו כל היום, קרובה אליו. אם אני עידן - את חסומה מזמן בכל פלטפורמה אפשרית
אצל אמילי העיכול של המידע לוקח זמן, התגובה לא מיידית. זה שהיא שרה שיר זאת תגובת הגנה עצמית שלה ובריחה ממציאות. יש סיכוי שיותר מאוחר היום היא תתייעץ על הנושא עם כל הבית או האח הגדול.
מנגד יש סיכוי שאין לה כבר רגשות לעידן ואז אנחנו נראה שיחות כמו "עידן אכזב אותי ולא צעק לי ביום הולדת, אז אני יכולה לעשות מה שבא לי".

סטיריקון9

Well-known member
אצל אמילי העיכול של המידע לוקח זמן, התגובה לא מיידית. זה שהיא שרה שיר זאת תגובת הגנה עצמית שלה ובריחה ממציאות. יש סיכוי שיותר מאוחר היום היא תתייעץ על הנושא עם כל הבית או האח הגדול.
מנגד יש סיכוי שאין לה כבר רגשות לעידן ואז אנחנו נראה שיחות כמו "עידן אכזב אותי ולא צעק לי ביום הולדת, אז אני יכולה לעשות מה שבא לי".
כמעט בטוח שאין לה, לא נראה שאיכפת לה במיוחד, היא לא שאלה את אמא שלה אם עידן דיבר איתה ולא מזכירה אותו. היה איכפת לה יותר שלא דיברה עם הדר

hinna

Well-known member
כמעט בטוח שאין לה, לא נראה שאיכפת לה במיוחד, היא לא שאלה את אמא שלה אם עידן דיבר איתה ולא מזכירה אותו. היה איכפת לה יותר שלא דיברה עם הדר​
מה יש לשאול את אמא על עידן אם היא יודעת שאמא הייתה נגד הקשר הזה גם לפי הצעקות וגם לפי מה שעידן סיפר לה

סטיריקון9

Well-known member
מה יש לשאול את אמא על עידן אם היא יודעת שאמא הייתה נגד הקשר הזה גם לפי הצעקות וגם לפי מה שעידן סיפר לה
לא אמא של עידן אלא אמא של אמילי 🤣 זה היה בהתחלה בוורסיות הראשונות של הראיון. בהמשך בראיון עם האח והאחות הם דווקא היו חיוביים

svtar25

Well-known member
לא אמא של עידן אלא אמא של אמילי 🤣 זה היה בהתחלה בוורסיות הראשונות של הראיון. בהמשך בראיון עם האח והאחות הם דווקא היו חיוביים
נכון, שון וטלי דיברו באופן חיובי על עידן, במיוחד שון, שהיה נגד הצעקות מהתחלה. נראה לי גם אבא של אמילי אהב את עידן, אז לא נראה לי שיש כזאת התנגדות גדול ממשפחה. העניין הוא שלא בטוח שאמילי עדיין סגורה בהרגשות שלה. למרות שהיא השפילה מאוד את האקס האחרון, אמרה שלא אהבה אותו וכל זה, מי אמר שהוא יוותר עליה ולא ירצה כמה דקות תהילה. גם יש לה עוד אקס אחד לפניו שהיא באמת אהבה , שפתאום יכול להיכנס לתמונה. שלא נדבר על שילה שהוא חולה שליטה ונראה לי עם עצמו הוא החליט שאמילי שייכת לו ונקודה. אז לא ידוע מה יהיה איתה.

yoni564712

Well-known member
תבינו עד כמה מנחוס עידן

בגלגול הראשון שלו
מהרו לשרוף אותו בגלל אמילי
כשיצא כולם התהפכו על אמילי והפכה ל"לא אהובה" בלשון המעטה

בגלגול השני שלו
מהרו לשרוף אותו על "חרם" על שילה
כשיצא כולם התהפכו על שילה והפך לבלתי נסבל בלשון המעטה

newhere333

Active member
תבינו עד כמה מנחוס עידן

בגלגול הראשון שלו
מהרו לשרוף אותו בגלל אמילי
כשיצא כולם התהפכו על אמילי והפכה ל"לא אהובה" בלשון המעטה

בגלגול השני שלו
מהרו לשרוף אותו על "חרם" על שילה
כשיצא כולם התהפכו על שילה והפך לבלתי נסבל בלשון המעטה
מסקנה :
עידן מעצבן יותר מהאנשים הכי מעצבנים בבית
ברמה כזאת שהוא גורם להם להראות טוב

hinna

Well-known member
אתמול בלילה הודיעו בקבוצת פייסבוק שתמכה במלאני ( שהייתה בעבר קבוצת תמיכה במגי, טליה, ספיר...) שהם מורידים את התמיכה במלאני. מישהו מבין למה? מה היא עשתה כל כך דרמטי?

מצב
הנושא נעול.
למעלה