סטיריקון9
Well-known member
המפתיע נאמר בציניות כמובן לא מאכזב כי אין לי ציפיות בכיוון הזה מהם לאופציה אחרת בנושא והם גם השמיעו דברים שתומכים בזהמאכזב אך לא מפתיע
המפתיע נאמר בציניות כמובן לא מאכזב כי אין לי ציפיות בכיוון הזה מהם לאופציה אחרת בנושא והם גם השמיעו דברים שתומכים בזהמאכזב אך לא מפתיע
הבנתי שזה בציניותהמפתיע נאמר בציניות כמובן לא מאכזב כי אין לי ציפיות בכיוון הזה מהם לאופציה אחרת בנושא והם גם השמיעו דברים שתומכים בזה
ובצדקאור יוסי ודיג׳יי טראמפ
מאכזב אך לא מפתיע...אור יוסי ודיג׳יי טראמפ
אמילי נשארת היום, יש לה גיוס קולות מאוד אבל מאוד גבוה. הכל כמובן תלוי בעוז,אבל לדעתי אמילי יש לה מה לתרום לפרקים.לדעתי שילה הולך היום. אפילו שהייתי מעדיפה אמילי
אבל אין אפשרות כזאת, לפחות לא היום
בלי קשר לגאיהאמילי נשארת היום, יש לה גיוס קולות מאוד אבל מאוד גבוה. הכל כמובן תלוי בעוז,אבל לדעתי אמילי יש לה מה לתרום לפרקים.
אמילי תקבל בסוף עונה גביע - שיא גינס בעשיית קנסות באח הגדול ובנפרערת משימות - פוטנציאל לריב עם יוסי.
אמילי באינטראקציה עם אור צחוקים
אמילי מול הדר מאהבה לשנאה צעד אחד
אמילי -פרידה כל מיני דברים רבים ומה לא
אמילי - נועם - סוף סוף נועם יכול להתוודות שהוא נפגע בתחילת עונה , שהיה מאהוב ורוצה אותה עד עכשיו.
אמילי - דני - אחים
אמילי שילה - אי בודד
אמילי למיכל קרב על אור.
אמילי -דיג'י - קרב על פחד מחרקים ו מטורף od
יוצא שמלאני מיותרת למרות שמול אמילי גם לה אפשר למצוא פוטנציאל לריב ודו קרב.
הכי רלוונטים בבית אור, הדר, אמילי, פרידה- כל התרחשויות מולם!
לא רק עוז גם זק וכל מפיק אחר! החלטת הפקהבלי קשר לגאיה
באופן כללי
אין דבר כזה דייר X יותר חשוב מדייר Y
אם עוז רוצה הוא יהפוך את העציץ הכי גדול לכוכב העונה תוך יום וחצי
התקבלה לתוכניתמה עשתה פרידה?
שילהעל מי נועם ופרידה מדברים?
יש ביניהם תקשורת טובה, חפה מאינטרס או אגוחמודים נועם ופרידה. כמו אחים בעייתים
אם אני אקח שעה ואזייף בסקרים ואעלה את גאיה למקום 3הפסקת התמיכה במלאני מצד הקבוצה לא קשורה למלאני אלא לקרובים שלה. כנראה שאלה מנהלֶ הקבוצה ואביב הבנזוג לא רואים דברים באותה עין. מה שכן כבר רואים ירידה של מלאני בסקרים. באחת ההדחות הקרובות היא בחוץ. כנראה שתעקוף רק את מיכל ואחי בהדחות, אם בכלל
הם תומכים בדייר אחר ?הפסקת התמיכה במלאני מצד הקבוצה לא קשורה למלאני אלא לקרובים שלה. כנראה שאלה מנהלֶ הקבוצה ואביב הבנזוג לא רואים דברים באותה עין. מה שכן כבר רואים ירידה של מלאני בסקרים. באחת ההדחות הקרובות היא בחוץ. כנראה שתעקוף רק את מיכל ואחי בהדחות, אם בכלל
הלוואי הלוואי שיעשה סצנה כזאת בחדר האח אני כל כך כאן בשביל זהאומנם זה נוגד את החוק להורדה מינית של היום, הצעה חוזרת לאישה או גבר. אבל אני אישה של פעם, נולדתי במאה הלא נכונה.
בעיני אם שילה באמת רוצה את אמילי שילך על זה עד הסוף בלי לחשוב על עידן, כי חבר זה לא קיר אפשר להזיז. גם לא בטוח שעידן בעניין של אמילי באמת. שילה אני רואה שממש בעניין שלה, לפחות בתוך הבית, בחוץ אולי זה לא יהיה רלוונטי. מצידי שיעשה סצנה בתוך חדר האח עד כמה התאהב באמילי והוא מחזיק את עצמו רק מתוך כבוד לעידן.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.