היא צמודה למאסטר במשך כל התוכנית, אלוף המבטלים... תלמידה חרוצה.14:15 אני חושבת שנועם צודק וזה שאמילי אומרת לו שאסור לו לחשוב דברים כאלה כל שילב ושזו מחשבה חולה. מי היא שתמחוק את מה שהוא חושב ועוד שבראש? ממש מבטלות אותו
מותר לחשוב הכל, אין משטרת מחשבות אבל צריך למען הבריאות להבין מה מציאותי ולגיטימי לעשות או להגיד בהתאם למחשבה. אם בנאדם מוציא לפועל כל מחשבה שעוברת לו בראש הוא אדיוט או חולה נפש אלא אם מדובר בפעוט חסר מושג14:15 אני חושבת שנועם צודק וזה שאמילי אומרת לו שאסור לו לחשוב דברים כאלה כל שילב ושזו מחשבה חולה. מי היא שתמחוק את מה שהוא חושב ועוד שבראש? ממש מבטלות אותו
נועם מגזים.14:15 אני חושבת שנועם צודק וזה שאמילי אומרת לו שאסור לו לחשוב דברים כאלה כל שילב ושזו מחשבה חולה. מי היא שתמחוק את מה שהוא חושב ועוד שבראש? ממש מבטלות אותו
ההצבעה תיפתח בתחילת הפרקאיפה יש לינק להצבעות?
תמחקייוסי בחור לא חכם במיוחד....
מעולה!לפי סקר שמועה עכשיו.....הדר עברה את אור...היא במקום ראשון עכשיו.!!
הבוטים עובדים קשהלפי סקר שמועה עכשיו.....הדר עברה את אור...היא במקום ראשון עכשיו.!!
ואני חולה על נועם אבלנועם פוריטן. יש משהו נורא פאסיב אגרסיב בהתנהגות שלו. הוא כאילו תמים ושואל שאלות
אבל אלו לא שאלות תמימות אלא המון ביקורת שהוא מביע בדרך עקיפה.
לדעתי הוא עוד לא כזה יודע להכיל מורכבותואני חולה על נועם אבל
א. זה לא עניינו
ב. לא הכל שחור לבן. יש כל מיני סגנונות זוגיות ודרגות מחוייבות. תלוי בגיל, תלוי בסיטואציה.
אולי הוא לא מספיק מפותחלדעתי הוא עוד לא כזה יודע להכיל מורכבות
(וזה בסדר )
אפשר להוריד את ה"אולי"אולי הוא לא מספיק מפותח
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.