שרשור בוקר היום ה91 בבית עדכונים

מצב
הנושא נעול.

EREZG07

Well-known member
פרידה זרקה על דיג'יי נענע

על זה עכשיו שניהם מבואסים

שהשד יקח אותי

תודה לאל שגאיה יוצאת היום
חשבתי שהיא אמרה לו משהו ממש נורא. הם חולי צומי העונה הזאת. באמת. פאקינג זרקה עליו נענע בצחוק. אי אפשר. ה-pc הורג את העולם. אין הומור יותר

yalian

Well-known member
לא הייתי בלייב -
רציני שפרידה זרקה נענע על דיג'יי?
לא להמציא :p
זה בטח טקס *של עדה כלשהי שקשורה לפרידה שאני לא זוכרת מאיזה מוצא היא ימחל לי* להגנה מפני עין הרע לקראת ההדחה

רותרות7

Well-known member
לא הייתי בלייב -
רציני שפרידה זרקה נענע על דיג'יי?
לא להמציא :p
זה בטח טקס *של עדה כלשהי שקשורה לפרידה שאני לא זוכרת מאיזה מוצא היא ימחל לי* להגנה מפני עין הרע לקראת ההדחה
מרוקאית. לא קשור לטקס. זה היה בצחוק, מעשה קונדס.

yalian

Well-known member
אמילי מספרת להדר שהיא דיברה עם שילה
שלא יקרה ביניהם כלום, גם לא בחוץ,
גם אם עידן לא היה במשוואה, היא יכולה לראות ששילה זה לא,
על אחת כמה וכמה שעידן כן במשוואה ושהיא כן רוצה לראות לאן היחסים ביניהם יוכלו להגיע.
אומרת שהיא מבינה שהיא התקרבה לשילה בגלל השעמום בבית ובגלל שזה נחמד שיש מישהו לפלרטט איתו,
אבל היא לא מתכוונת להמשיך את זה.

יונתנסקי

Well-known member
חבירים שלי לא זורקים עלי נענע
אצלנו בכלל לא זורקים אוכל.
מביאים למי שאוהבים.
חברה הביאה לי מנגואים
ואני נתתי לה גויאבות.

זו העונה. יש המון.
מי שאוהב - מוזמן |לבסגול|

קבצים מצורפים

• מ.jpg
    מ.jpg
    KB 232.3 · צפיות: 3
  • גוי.jpg
    גוי.jpg
    KB 135.4 · צפיות: 3

svtar25

Well-known member
כבר כמה ימים שנועם מחפש את שילה! בשיחה ביום רביעי אחרי הדחת חיים נועם אמר, שני דברים:
1. שילה לא שוטף טוב כלים, מדיח למצלמות -לדעתו, אבל לשילה יש ocd חמור, זה לא חייב באמת להיות יסודי, הוא חייב לעשות, לסדר , איכות וטעיות עלולות להיות.
2. אמילי! אמילי ועוד אמילי! נועם מתחילת העונה רצה את אמילי. כואב לו שהיא לא בחרה בו, אלה בעידן. כבר לפני חודש נאמר ליוסי , שלא היה נעים לנועם לראות את אמילי ועידן במיטה. נועם מרגיש ששילה מתחיל עם אמילי והיא זורמת איתו בצחוקים. מה שנועם לא יודע, אמילי אמרה לאור : " זה לא המצב, אין מצב לקשר זוגי איתה בחוץ, ושהיא עשתה טעות ונתנה לשילה תקוות שווא".

8LIBI8

Well-known member
נועם היצור הזה מביא עצבים ברמות. לא יעזוב אותך עד שתחשבי שהוא חושב בהיגיון, שכל סתום ולא מוכן ללמוד כלום. בחור נחות ורדוף שרוצה להוציא את עצמו כטלית שכולה תכלת. מתחילת העונה הוא דלוק על אמילי והוא לא מבין איך היא לא שמה עליו אז מלכלך כל בחור שמתקרב אליה וכל הכבוד לאמילי שיורה בו באוטוסטרדה את האמת לעומת מלאני המתלקקת

מצב
הנושא נעול.
למעלה