Wicca777
Member
קשה לי להאמין שיוסי יזכהלא חושב שנועם יהיה בגמר
עוז צריך שהקולות שלו יעברו ליוסי
יוסי צריך לשרוד את הדר ולהגיע ל3 כדי לזכות מהקולות של פרידה
קשה לי להאמין שיוסי יזכהלא חושב שנועם יהיה בגמר
עוז צריך שהקולות שלו יעברו ליוסי
יוסי צריך לשרוד את הדר ולהגיע ל3 כדי לזכות מהקולות של פרידה
כמובן שברור שהמשפט מכוון להחזרת חטופים, אבל סלחו לי אצלי זה העלה קונוטציה אחרת. כי עידן חזר בגלגל הצלה ...אז להחזיר הביתה מתקשר אצלי גם ליטופים וגם לחזרה של עידן לאח הגדול. סליחה שבראש שלי כזה ...
לא, לא, במקרה הזה הכוונה רק לחטופים. אין כפל משמעות. אמן שיחזרו כולם בשלוםכמובן שברור שהמשפט מכוון להחזרת חטופים, אבל סלחו לי אצלי זה העלה קונוטציה אחרת. כי עידן חזר בגלגל הצלה ...אז להחזיר הביתה מתקשר אצלי גם ליטופים וגם לחזרה של עידן לאח הגדול. סליחה שבראש שלי כזה ...
האמת כבר לא אכפת לי מאף אחד שם, אמילי בחוץ מבחינתי לא מעניין שם כלום.לכל הותיקים הנותרים מגיע לשרוד את החדשים.
מיכל ושילה שני יצורים ודיג'יי, נו באמת.
מקווה שעוז לא מתכנן עוד קומבינות,
הדחות של 3 ותיקים זה אחר זה: עידן, חיים ואמילי.
עכשיו החדשים.
לגמר לדעתי יגיעו 6 דיירים.
בעונה של טליה, אילנה לקחה חסינות לגמר והיו שישה.
בעונה הקודמת לא היו שישה בעקבות כל הפרישות.
זה אומר יוסי + 5 דיירים.
הדר, אור ופרידה בטוחים.
2 מקומות נותרים של: דני/נועם/גאיה.
שכחת את עינב, גם הודחה מהותיקים לפני החדשיםלכל הותיקים הנותרים מגיע לשרוד את החדשים.
מיכל ושילה שני יצורים ודיג'יי, נו באמת.
מקווה שעוז לא מתכנן עוד קומבינות,
הדחות של 3 ותיקים זה אחר זה: עידן, חיים ואמילי.
עכשיו החדשים.
לגמר לדעתי יגיעו 6 דיירים.
בעונה של טליה, אילנה לקחה חסינות לגמר והיו שישה.
בעונה הקודמת לא היו שישה בעקבות כל הפרישות.
זה אומר יוסי + 5 דיירים.
הדר, אור ופרידה בטוחים.
2 מקומות נותרים של: דני/נועם/גאיה.
במידה ולא יהיו שישה,
אז דני יהיה בגמר.
נועם וגאיה יהיו בחוץ בשביל יוסק'ה.
יכולה להיות גם ברביעי לא?נראה לכם שהשבוע תהיה הדחה רק בשבת?
נשמע לא הגיוני
לא נראה לי, יש פרק לשדר וכרגע אין לו חומרים אז על מה הדחה? יעשו הגרלת הכניסה לגמר, העמדה וכנראה בשבת הדחה אחת. בשבוע האחרון לפני שבוע הגמר יגביר הדחות ויעשה אולי 3 בשבוע. כרגע הוא צריך דיירים בתוך הבית. גם אם משועממים ומשעממיםיכולה להיות גם ברביעי לא?
הוא חייב להשאיר כמה שיותר דיירים בבית כמה שיותר זמן, גם ככה הם משועממים וגם בשביל המשימות, ככל שיותר אנשים יותר עניין.נראה לכם שהשבוע תהיה הדחה רק בשבת?
נשמע לא הגיוני
מעתוק היתה מועמדת רק פעמיים כל העונה וגם זה רק בהדחות קולקטיביות. לא הועמדה על ידי הביֶת כמעט.איך זה שפרידה היתה מועמדת להדחה רק 6 פעמים? תמיד חשבתי שצבירת מעריצים ועוקבים קשורה לזה שאתה סוג של שנוא בבית וכל שבוע מגייסים לך מצביעים
זה קורה הרבה קרוב לגמר.. הדיירים כבר במצב של בואו נסיים ונלך הביתה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.