עד שלא יעשו איתם משהו שרשור יכול להצטבר עד הגמר. זה אחד הימים המשעממים שלהם. השישיה של יוסי מגובשים אבל משעממים ולא יצרו שום אינטריגה. דני, אור ושילה מונוטוניים ושלאור אין אינטריגה הוא כבוי. הוא צריך אקשן לפרוח23:30:
** שרשור בוקר - היום ה92 בבית - עדכונים **
שמתי לב שהמילה סליחה לא קיימתחפרו שני אלה....
גבול...גבול...
כן לספר ..לא אספר....
מכילה...
מחילה.....
גם 'נשבעת' לא קיימת, רק נודרת או באיש, שזה בכלל משהו [ר"ת של באמא שלי]...שמתי לב שהמילה סליחה לא קיימת
זה רק מחילה
על שילה. נועם ממש לחוץ כנראה ששילה יתפוס את מקומו בגמר. הוא חופר עליו ובוחן אותו כבר כמה ימים. הוא מנסה לנתח אם כל פעטלה של שילה זה משחק והאם זה תופס בחוץ. נועם מאוד מחושב ומאוד מבוייתעל מי הם מדברים?
נועם מתחיל להזכיר את חיים בהתנהגות שלועל שילה. נועם ממש לחוץ כנראה ששילה יתפוס את מקומו בגמר. הוא חופר עליו ובוחן אותו כבר כמה ימים. הוא מנסה לנתח אם כל פעטלה של שילה זה משחק והאם זה תופס בחוץ. נועם מאוד מחושב ומאוד מבויית
הוא ננעל על דברים כמו חיים. חופר, רודף ותקוע. רק שהוא עובר כטמבל טוב לב, בעל ערכים וחמוד. לדעתי הוא מחושב, פוגע ומכוון מטרהנועם מתחיל להזכיר את חיים בהתנהגות שלו
אז בסוף יהב צדק שאמר תחמןנועם מתחיל להזכיר את חיים בהתנהגות שלו
נועם שחקן ואובססיבי.נועם מאוד מחושב ומאוד מבויית
לפרידה בטוח. היא כל כך פרגנה לו ונתנה לו את הפוקוסים שהיה. לא יהיה הוגן מצידו. אבל אולי יתן למלאני בשביל שפרידה לא תעבור אותו בקלות. יוסי תחמןאם יוסי לא יתן את הכרטיס לגמר שלו לגאיה
אני נורא אתאכזב
הוא ייתן לפרידהאם יוסי לא יתן את הכרטיס לגמר שלו לגאיה
אני נורא אתאכזב
גם אני מאמינה. אלא אם כן הוא יעשה חישוב שפרידה תקבל מאחי ומלאני ואז יש סיכוי שהיא תגבור עליו.הוא ייתן לפרידה
אור לדניאם יוסי לא יתן את הכרטיס לגמר שלו לגאיה
אני נורא אתאכזב
נועם הדר ויוסי הם ה wild cardsאור לדני
דני לאור
נועם ליוסי
פרידה ליוסי
מלאני ליוסי
הדר ליוסי
שילה לדני
מיכל לאור
דיגיי לפרידה
יוסי למלאני
נועם יתן ליוסי. הדר ליוסי או פרידהנועם הדר ויוסי הם ה wild cards
זה תלוי יום ומצב רוח
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.