אני אשמח שנועם יזכהבוקר טוב
הופתעתי מההדחה
יש פה בפורום מי שמעוניין לקדם את נועם מנתיבות לזכיה וכמה כוח יש לנו, או שזה קולות אבודים ורצוי להצביע להדר שתגבר על אור
גם הדר אחלה
רק לא אור או פרידה
אני אשמח שנועם יזכהבוקר טוב
הופתעתי מההדחה
יש פה בפורום מי שמעוניין לקדם את נועם מנתיבות לזכיה וכמה כוח יש לנו, או שזה קולות אבודים ורצוי להצביע להדר שתגבר על אור
מה המשותף בין אור ופרידה שכתבת אותם בנשימה אחת ?אני אשמח שנועם יזכה
גם הדר אחלה
רק לא אור או פרידה
יש סיכוי שהיא תהיה גם מעבר לפרק של היוםבוקר טוב ,
מאחלת שנת לימודים טובה פורייה, בריאות ושלום.
המומה מהדחה של אמילי, בלייב יותר אין לי טעם לצפות, אצפה רק בפרק של היום כי אמילי עדיין הייתה בבית. אתמקד באמילי בחוץ, הבית לא מעניין אותי יותר.
בפורום אשאר כי כולכם מעניינים.
שבוע טוב ומבורך
כמובן עצובה על החדשות, נורא , יהיה זכרם ברוך
זה שיר על בחורה שנפרדה ממנושיר הבוקר של יזהר אשדות....."בעולם מקביל....במרחק נגיעה" הם לא יכולים להבין שם בבית למה כוונת השיר...עצוב..עצוב..
לדעתי השיר מכוון למה שקרה הלילה ...והפיגוע מהבוקר...הכל ממש קרוב במרחק נגיעה.זה שיר על בחורה שנפרדה ממנו
כנראה רפרנס לאמילי ושילה
איך לא?מיכל ממש מלאת עליצות ואושר
כמו שלא צעקו להם על עוד עשרות אירועים מאז חודש יוני שהתחילה העונהאיך זה שאף אחד לא צועק להם מבחוץ על מה שקרה? חטופים שנרצחו.
נכנסתי לפורום מניות וראיתי שעוסקים שם במניותנכנסתי לפורום לראות במה אתם עוסקים.
ראיתי שעוסקים ב"אח הגדול"
ומבודדים אותם מכל מה שקורה בחוץ.
יפה.
אבל אם יחליטו על שביתה בכל המדינה -
(וזה על הפרק)
אוי אוי אוי, המסכנים שלנו ירגישו זאת בעל כורחם.
לא ישלחו להם אוכל !!!
נכנסתי לפורום האח הגדול וראיתי שאני המנהלת ואני זו שתעיר לגולשים ולא אף אחד אחר!נכנסתי לפורום מניות וראיתי שעוסקים שם במניות
לא טוען שיש בעיה עם ההודעה או שצריך לדווח עליה בעת הזו, התכוונתי יותר כתשובה לכך שלא מפליא או מפתיע שיהיה בפורום שיח על האח הגדולנכנסתי לפורום האח הגדול וראיתי שאני המנהלת ואני זו שתעיר לגולשים ולא אף אחד אחר!
מה לא היה מובן בזה שאם קורה משהו אני בהחלט מאשרת לכתוב על זה?
וקרה משהו! ואני מאשרת לכתוב על זה מבלי שגולשים אחרים יעירו גם לא בסרקזם!
אם יהיה צורך להעיר או למחוק - אני פה
לא מקובלות עליי הערות סרקסטיות שכאלו.
הודעה לא נראית תקינה? לדווח עליה!
לא,לא טוען שיש בעיה עם ההודעה או שצריך לדווח עליה בעת הזו, התכוונתי יותר כתשובה לכך שלא מפליא או מפתיע שיהיה בפורום שיח על האח הגדול
אבל קיבלתי
את צודקת.לא,
שים לב שוב מה היא כתבה, היא דיברה על הדיירים שמבודדים אותם ממה שקורה בחוץ....
אבל לא נפתח על זה דיון.
בכל מקרה תודה שקיבלת.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.