בוקר טוב
צריך להדיח את עוזמתי יש הדחה נוספת?
העילגות שבה קרא את החלק הראשון של הקידוש ומהירות האור שהוא קרא את החלק השני אומרים דבר אחד, שילה הוא איש צבוע ונכלולי.בוקר טוב
שאלוהים יסלח לי, לא אוהבת את התפילה של שילה.
גם מלאה בשגיאות, בולע מילים ובעיקר הצגה למצלמות!
*** עריכה
ושכחתי לברך אתכם בחודש טוב ומבורך.
בשורות טובות!
והוא גם קצת ילד עצוב ואבוד שמחפש להרגיש שאוהבים ומעריכים אותו, וזה מביא אותו להתנהגות פסיכוטית-משהו...העילגות שבה קרא את החלק הראשון של הקידוש ומהירות האור שהוא קרא את החלק השני אומרים דבר אחד, שילה הוא איש צבוע ונכלולי.
את עמוד השדרה שלו הוא איבד לפני התכנית אבל מסכים שהוא קצת ילד עצוב ואבוד שמחפש להרגיש אהובוהוא גם קצת ילד עצוב ואבוד שמחפש להרגיש שאוהבים ומעריכים אותו, וזה מביא אותו להתנהגות פסיכוטית-משהו...
אני לא מרחמת עליו לרגעוהוא גם קצת ילד עצוב ואבוד שמחפש להרגיש שאוהבים ומעריכים אותו, וזה מביא אותו להתנהגות פסיכוטית-משהו...
זה נכון, אבל נראה שבגלל ההיסטוריה שלו, שכנראה נשארה לא-פתורה לבינתיים,אני לא מרחמת עליו לרגע
בידו הבחירה איך להתנהג
הוא לא ילד
ממאיס את עצמו ואז מתבכיין
אין קשר בין קריאה וטעויות קריאה או כתיבה לצביעות ונכלוליות.העילגות שבה קרא את החלק הראשון של הקידוש ומהירות האור שהוא קרא את החלק השני אומרים דבר אחד, שילה הוא איש צבוע ונכלולי.
חושבת גם.לא כולם יודעים/רגילים לקרוא בתנ"ך אולי הוא מתפדח, אבל גם לא התרכזתי בפרק אז אולי לא..אין קשר בין קריאה וטעויות קריאה או כתיבה לצביעות ונכלוליות.
יש קשר כאשר הוא יודע שהוא לא יודע לקרוא ובכל זאת נדחף כדי להרגיזאין קשר בין קריאה וטעויות קריאה או כתיבה לצביעות ונכלוליות.
נכון אבל פה התייחסתי למהירות שהוא קרא את החלק השני של הקידוש לעומת הגמגום והשגיאות בחלק הראשון. לא אמין.אין קשר בין קריאה וטעויות קריאה או כתיבה לצביעות ונכלוליות.
ימחל לךבוקר טוב
*** עריכה
בשורות טובות!
מברכת אותך בלי הצגה ובליעת מילים רק עם מיני מקלדת ומקצרת במילים לא במשמעות: חודש טוב ובשורות טובותימחל לך
חודש טוב ומבורך מרגול!בוקר טוב
*** עריכה
בשורות טובות!
לא, היא סתם עושה פילאטיסגם הדר עשתה השתלת ישבן?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.