** שרשור בוקר -היום ה94 בבית - עדכונים **🎗️

מצב
הנושא נעול.

סטיריקון9

Well-known member
גם הדר עשתה השתלת ישבן?

נראה לגמרי שלה, לא חבילה ואז יוצאות רגליים רזות ממנה. מה לעשות הטבע/הבורא למי שמאמין הוא היוצר המוצלח ביותר. זה ניתוח מסוכן מאוד ומדהים שמוכנות לעבור אותו בחורות כמו פרידה וגם לאביבית הייתה תוצאה של חבילה נמוכה ונאלצה לעבור ניתוח נוסף לא בטוח שמוצלח יותר

yalian

Well-known member
מסכימה עקרונית, אין לי מושג איך זה התחיל ואיך התפתח. נכון שהיא הפייבוריטית שלי אבל זאת דרך הצגה סובייקטבית, לא מפורטת ורק משמיעה
את אומרת יש מצב שהוא אמר לה "הדר כפרעלייך, את תותחית על, תמשיכי להיות את, אני מחכה לך בחוץ, נדבר"
והיא תרגמה את זה ל"פתח עליי, עצבני"?
😅

סטיריקון9

Well-known member
את אומרת יש מצב שהוא אמר לה "הדר כפרעלייך, את תותחית על, תמשיכי להיות את, אני מחכה לך בחוץ, נדבר"
😅
יכולה להיות אפשרות שביקר אותה ע"כ שהצהירה בפני קווין כשהחדשים הגיעו שהיא רק חברה ולא יהייה שום דבר(גם אני הופתעתי מהמהפך) למרות שהביעה געגועים עזים אליו ושיגרה מסרים מטעים וזה היה מעבר ולא הכחישה. אי קבלת הביקורת ע"כ גם גוררת לתגובה כמו שלה. היא כנראה ציפתה שזה יהייה רק נוסטלגי ויהב שאהבה כ"כחבר נפש" יתנהג בהתאם לציפיות שלה ולא לפי המסרים המבלבלים שראה.😅 עדיין לא יכולה לדעת אין במה להאחז

נערך לאחרונה ב:

yalian

Well-known member
יכולה להיות אפשרות שביקר אותה ע"כ שהצהירה בפני קווין כשהחדשים הגיעו שהיא רק חברה ולא יהייה שום דבר(גם אני הופתעתי מהמהפך) למרות שהביעה געגועים עזים אליו ושיגרה מסרים מטעים וזה היה מעבר ולא הכחישה. אי קבלת הביקורת ע"כ גם גוררת לתגובה כמו שלה. היא כנראה ציפתה שזה יהייה רק נוסטלגי ויהב שאהבה כ"כחבר נפש" יתנהג בהתאם לציפיות שלה ולא לפי המסרים המבלבלים שראה.😅
אה באמת? תודה על השלמת המידע, לא זכרתי בכלל.... זה באמת קצת מפתיע שהיא אמרה את זה 😅

סטיריקון9

Well-known member
😅
התגובה מצחיקה מתלבשת ממש טוב על הטייפ של מיכל

מצב
הנושא נעול.
למעלה