מיבאלי
Active member
גזרה של מכנס שלא מחמיא להגם הדר עשתה השתלת ישבן?
גזרה של מכנס שלא מחמיא להגם הדר עשתה השתלת ישבן?
נכון היא שרירית והצבע של הסט והמכנס מבליטים באופן לא מחמיא לטעמי. גם אני אוהבת צמוד לא כךגזרה של מכנס שלא מחמיא לה
גם הדר עשתה השתלת ישבן?
חצוףהדר: יהב פתח עליי אתמול, היה עצבני עליי
לא בטוח צריך לראות וגם אז זה ערוךחצוף
על מה יש ליהב "לפתוח על הדר" ולהיות עצבני עליה?לא בטוח צריך לראות וגם אז זה ערוך
מסכימה עקרונית, אין לי מושג איך זה התחיל ואיך התפתח. נכון שהיא הפייבוריטית שלי אבל זאת דרך הצגה סובייקטבית, לא מפורטת ורק משמיעהעל מה יש ליהב "לפתוח על הדר" ולהיות עצבני עליה?
את אומרת יש מצב שהוא אמר לה "הדר כפרעלייך, את תותחית על, תמשיכי להיות את, אני מחכה לך בחוץ, נדבר"מסכימה עקרונית, אין לי מושג איך זה התחיל ואיך התפתח. נכון שהיא הפייבוריטית שלי אבל זאת דרך הצגה סובייקטבית, לא מפורטת ורק משמיעה
יכולה להיות אפשרות שביקר אותה ע"כ שהצהירה בפני קווין כשהחדשים הגיעו שהיא רק חברה ולא יהייה שום דבר(גם אני הופתעתי מהמהפך) למרות שהביעה געגועים עזים אליו ושיגרה מסרים מטעים וזה היה מעבר ולא הכחישה. אי קבלת הביקורת ע"כ גם גוררת לתגובה כמו שלה. היא כנראה ציפתה שזה יהייה רק נוסטלגי ויהב שאהבה כ"כחבר נפש" יתנהג בהתאם לציפיות שלה ולא לפי המסרים המבלבלים שראה. עדיין לא יכולה לדעת אין במה להאחזאת אומרת יש מצב שהוא אמר לה "הדר כפרעלייך, את תותחית על, תמשיכי להיות את, אני מחכה לך בחוץ, נדבר"
והיא תרגמה את זה ל"פתח עליי, עצבני"?
אה באמת? תודה על השלמת המידע, לא זכרתי בכלל.... זה באמת קצת מפתיע שהיא אמרה את זהיכולה להיות אפשרות שביקר אותה ע"כ שהצהירה בפני קווין כשהחדשים הגיעו שהיא רק חברה ולא יהייה שום דבר(גם אני הופתעתי מהמהפך) למרות שהביעה געגועים עזים אליו ושיגרה מסרים מטעים וזה היה מעבר ולא הכחישה. אי קבלת הביקורת ע"כ גם גוררת לתגובה כמו שלה. היא כנראה ציפתה שזה יהייה רק נוסטלגי ויהב שאהבה כ"כחבר נפש" יתנהג בהתאם לציפיות שלה ולא לפי המסרים המבלבלים שראה.
שמה לב קצת אובר לפרטים בסיפור המסופר בין השאר עבר רחוק תסריטאי/בימוי כך רואה גם סרטים...אה באמת? תודה על השלמת המידע, לא זכרתי בכלל.... זה באמת קצת מפתיע שהיא אמרה את זה
התגובה מצחיקה מתלבשת ממש טוב על הטייפ של מיכלאת אומרת יש מצב שהוא אמר לה "הדר כפרעלייך, את תותחית על, תמשיכי להיות את, אני מחכה לך בחוץ, נדבר"
והיא תרגמה את זה ל"פתח עליי, עצבני"?
איך יהב? היא פגשה אותו? יצאה מחוץ לבית?חצוף
נראה לי שלא ידוע.... לפי מה שהבנתי מהדיבורים, כנראה שהראו להם מסרים בסרטונים אבל לא בטוחהאיך יהב? היא פגשה אותו? יצאה מחוץ לבית?
אידיוט מקצועי.אז מסתבר שהחלום של די גיי הוא להיות שחקן.
שימשיך לחלום זה לא שםאידיוט מקצועי.
למה ככה? הוא ופרידה יפתחו בית ספר למשחק מול המצלמה.שימשיך לחלום זה לא שם
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.