** שרשור בוקר -היום ה94 בבית - עדכונים **🎗️

מצב
הנושא נעול.

סטיריקון9

Well-known member
ממש סקרנית לראות את העריכה ומה היה בין יהב להדר, איפה ראו האחד את השני האם רק יוסי היה או שכולם נכחו או צפו

yalian

Well-known member
ממש סקרנית לראות את העריכה ומה היה בין יהב להדר, איפה ראו האחד את השני האם רק יוסי היה או שכולם נכחו או צפו
בכלל נשמע שהראו לאורך היום כל מיני תכנים שקשורים לדיירים שונים, וקשה היה להבין מי היה באיזו סיטואציה. היה יום הזוי ולא ברור אתמול (לםחות לי הצופה), הצנזורים היו ארוכים במיוחד, לא הראו ממש את חלקי המשימה, ונשמע היה שעלו הרבה תכנים וזה היה מורכב.
זה הפרק היחיד שאני ממש מחכה לראות כרגע...

סטיריקון9

Well-known member
בכלל נשמע שהראו לאורך היום כל מיני תכנים שקשורים לדיירים שונים, וקשה היה להבין מי היה באיזו סיטואציה. היה יום הזוי ולא ברור אתמול (לםחות לי הצופה), הצנזורים היו ארוכים במיוחד, לא הראו ממש את חלקי המשימה, ונשמע היה שעלו הרבה תכנים וזה היה מורכב.
זה הפרק היחיד שאני ממש מחכה לראות כרגע...
לא צפיתי אתמול הייתי עסוקה בתכנון טיול לפורטוגל, מיואשת מהמצב לוקחת ללב קשות ומעורבת מידי זקוקה לאיוורור זה פריווילגי בימים אלה נוכח מה שקורה.אבל...

yalian

Well-known member
לא צפיתי אתמול הייתי עסוקה בתכנון טיול לפורטוגל, מיואשת מהמצב לוקחת ללב קשות ומעורבת מידי זקוקה לאיוורור זה פריווילגי בימים אלה נוכח מה שקורה.אבל...
איזה כיףףףףף!! 🥰
אני כיום בדעה שמאחר ואנחנו כבר כאן, וכל עוד שאנחנו חיים - את החיים צריך לחיות. ואצל כל אחת זה נראה אחרת, ולפעמים גם כל יום זה משתנה ("וזה בסדר" 😜)

פאף פה

Well-known member
מאחלת לך לנפוש להנות ולהרגע מכל מה שקורה. אנחנו זקוקים לאתנחתות ואסקפיזם כדי לשמור על שפיותנו… מאוד לא בריא לחיות כל הזמן בסטרס.

Banshee2012

Well-known member
הפרק של אתמול היה מזעזע
שילה עושה מלא דרמות
פרידה הראה צדדים חדשים ודיי גועליים מבחנתי לפחות
נועם עושה דרמה הזויה מקידוש
הסצנה הקבועה של חשש בחדר האח של שילה, שלמען האמת היא דיי צודקת אבל אני לא מסוגל לשמוע אותה אז פשוט דפדפתי.

אנחנו בסוף וזה פשוט גרוע
כל אחד יכול לנצח שם

EREZG07

Well-known member
איבדתי כל עניין בצפייה
רואה רק פרקים הערוכים
כל עוד שילה על המסך לא מסוגלת לצפות
היצור פשוט בלתי
לפחות אמילי כבר בחוץ
חצי נחמה
שיגמר כבר הסבל
ממש סבל. לא צפיתי אתמול בפרק ובחלק מהפרקים האחרונים. הקטעים ממילא עולים לטיקטוק ואני מתעדכן בפורום. עונה ארוכה מידי, כולם שם מותשים כולל הצופים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה