סטיריקון9
Well-known member
התעשיה שלנו טובה גם בזה, מה לא עושים כדי למשוך מעריצים. מקצועיות היא לא תמיד האישיולמה ככה? הוא ופרידה יפתחו בית ספר למשחק מול המצלמה.
התעשיה שלנו טובה גם בזה, מה לא עושים כדי למשוך מעריצים. מקצועיות היא לא תמיד האישיולמה ככה? הוא ופרידה יפתחו בית ספר למשחק מול המצלמה.
זה יהיה מאכזב אך לא מפתיעלמה ככה? הוא ופרידה יפתחו בית ספר למשחק מול המצלמה.
בכלל נשמע שהראו לאורך היום כל מיני תכנים שקשורים לדיירים שונים, וקשה היה להבין מי היה באיזו סיטואציה. היה יום הזוי ולא ברור אתמול (לםחות לי הצופה), הצנזורים היו ארוכים במיוחד, לא הראו ממש את חלקי המשימה, ונשמע היה שעלו הרבה תכנים וזה היה מורכב.ממש סקרנית לראות את העריכה ומה היה בין יהב להדר, איפה ראו האחד את השני האם רק יוסי היה או שכולם נכחו או צפו
לא צפיתי אתמול הייתי עסוקה בתכנון טיול לפורטוגל, מיואשת מהמצב לוקחת ללב קשות ומעורבת מידי זקוקה לאיוורור זה פריווילגי בימים אלה נוכח מה שקורה.אבל...בכלל נשמע שהראו לאורך היום כל מיני תכנים שקשורים לדיירים שונים, וקשה היה להבין מי היה באיזו סיטואציה. היה יום הזוי ולא ברור אתמול (לםחות לי הצופה), הצנזורים היו ארוכים במיוחד, לא הראו ממש את חלקי המשימה, ונשמע היה שעלו הרבה תכנים וזה היה מורכב.
זה הפרק היחיד שאני ממש מחכה לראות כרגע...
איזה כיףףףףף!!לא צפיתי אתמול הייתי עסוקה בתכנון טיול לפורטוגל, מיואשת מהמצב לוקחת ללב קשות ומעורבת מידי זקוקה לאיוורור זה פריווילגי בימים אלה נוכח מה שקורה.אבל...
אוהבת מאוד את הגישה שלך, היא כח מניע שליאיזה כיףףףףף!!
אני כיום בדעה שמאחר ואנחנו כבר כאן, וכל עוד שאנחנו חיים - את החיים צריך לחיות. ואצל כל אחת זה נראה אחרת, ולפעמים גם כל יום זה משתנה ("וזה בסדר" )
מאחלת לך לנפוש להנות ולהרגע מכל מה שקורה. אנחנו זקוקים לאתנחתות ואסקפיזם כדי לשמור על שפיותנו… מאוד לא בריא לחיות כל הזמן בסטרס.לא צפיתי אתמול הייתי עסוקה בתכנון טיול לפורטוגל, מיואשת מהמצב לוקחת ללב קשות ומעורבת מידי זקוקה לאיוורור זה פריווילגי בימים אלה נוכח מה שקורה.אבל...
לגמרי, תודהמאחלת לך לנפוש להנות ולהרגע מכל מה שקורה. אנחנו זקוקים לאתנחתות ואסקפיזם כדי לשמור על שפיותנו… מאוד לא בריא לחיות
טוב שחזרתהיי חבר'ה, מצטרף אחרי כמה ימים לא נעימים במישור האישי. מרגיש כאילו פספסתי 70% מהעונה. קשה להתחבר בחזרה.
מקווה שעכשיו טוב יותרהיי חבר'ה, מצטרף אחרי כמה ימים לא נעימים במישור האישי. מרגיש כאילו פספסתי 70% מהעונה. קשה להתחבר בחזרה.
הצטערתי לשמוע על מות כלבך האהובהיי חבר'ה, מצטרף אחרי כמה ימים לא נעימים במישור האישי. מרגיש כאילו פספסתי 70% מהעונה. קשה להתחבר בחזרה.
הצטערתי לשמוע על האבדן,היי חבר'ה, מצטרף אחרי כמה ימים לא נעימים במישור האישי. מרגיש כאילו פספסתי 70% מהעונה. קשה להתחבר בחזרה.
ממש סבל. לא צפיתי אתמול בפרק ובחלק מהפרקים האחרונים. הקטעים ממילא עולים לטיקטוק ואני מתעדכן בפורום. עונה ארוכה מידי, כולם שם מותשים כולל הצופים.איבדתי כל עניין בצפייה
רואה רק פרקים הערוכים
כל עוד שילה על המסך לא מסוגלת לצפות
היצור פשוט בלתי
לפחות אמילי כבר בחוץ
חצי נחמה
שיגמר כבר הסבל
כנ״לאיבדתי כל עניין בצפייה
רואה רק פרקים הערוכים
כל עוד שילה על המסך לא מסוגלת לצפות
היצור פשוט בלתי
לפחות אמילי כבר בחוץ
חצי נחמה
שיגמר כבר הסבל
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.